Šta je novo?

SMOS Linux Plug-In & Mine - The simplest mining OS based on Linux

Ima li neko .bin koji podize hashrate na 270kama pod smos?

Na koju foru da restartujem rig kad zabudali a da nije preko gasenja/paljenja napajanja?

Obicno se desava da iz nekog razloga prestane mining, rigu mogu da pristupim preko rdp-a ali na restart mining izbaci na kratko prozor api failed....Takodje, preko web-a ne mogu da mu pristupim.

Kod:
reboot

ili

Kod:
coldreboot

iz terminala kao root

ako ti onako preko weba vrti unedogled pokusavajuci da ucita stranicu to znaci da mu mozes poslati komandu: IP/reboot.php i ostavis ga 10-15m dok ne uspe, ili probas par puta ako nece iz prve. to je sve pod uslovom da ne mozes ni iz terminala da pristupis, ako mozes onda samo coldreboot. reboot nemoj, ubagovace se smos i onda ces morati rucno da ides rr da uradis

Kopa li neko monero sa cpu na smosu,trebalo bi da moze x11 sa grafama,a monero sa cpu istovremeno

Probaj, imaš na prethodnoj strani. Ali me ne krivi za bilo kakvu brljotinu. :D

ako ti onako preko weba vrti unedogled pokusavajuci da ucita stranicu to znaci da mu mozes poslati komandu: IP/reboot.php i ostavis ga 10-15m dok ne uspe, ili probas par puta ako nece iz prve. to je sve pod uslovom da ne mozes ni iz terminala da pristupis, ako mozes onda samo coldreboot. reboot nemoj, ubagovace se smos i onda ces morati rucno da ides rr da uradis

Upravo se to i desava. Vrti u nedogled i to je sve. Zeznuh se, zadadoh komandu reboot preko rdp-a i cao. Nit ziv nit mrtav.

Nista, naci cu nekoga da ode do riga i restartuje ga.

Probao sam onu wolf skriptu,prostudirao dobro i ne radi,izbacuje error kad hoces da pokrenes kopanje kao da ne postoji miner fajl.Path je u redu....

Koju gresku daje, koji CPU?

./minerd not found ili slicno.celeron 1620 stavio sam t1

smos je 32-bitni, ako se dobro secam rezultati sa 32bit os su daleko losiji nego sa 64.
puknes ubuntu na usb i onda i CN sa cpu i x11 sa gpu.

Sta se desava kad se smos butuje ali ne vidi nijednu kartu i nijednoj kombinaciji? A karte sa drugom plocom rade...?

Ma prestao rig da radi iz nekog razloga, nekih par sati nije bilo interneta i nestala je struja bila na 20 min. Od tada ne vidi kartice.

onda je "pukao" smos narezi "frisak" smos na flesku i napred

Ima li ovde neko u nekoj ozbiljnijoj firmi da napiše preporuku za mene? :D

kada se nabaci neki linux na usb i nakon toga hocu da formatira usb windows vidi samo neku smejuriju par mb kako formatirati normalno usb?
@phoenix koji preporucujes?
ok hvala vam
da li znate neki linux koji moze da se instalira na 4gb usb? Treba mi za cudaminer ali nijedan ne moze da stane na 4gb od ovih sto sam probao

Poslednja izmena:
uradi to u nekom programu za deljenje diskova i nema problema

HP Tool

Nazad
Vrh Dno