Šta je novo?

SMOS Linux Plug-In & Mine - The simplest mining OS based on Linux

msi r9 270 gaming i imam jednu gigabyte

"intensity" : "18",
"vectors" : "1",
"worksize" : "128",
"kernel" : "x11mod",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "8192",
"gpu-engine" : "1120",
"gpu-memclock" : "1380",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "20",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "85",
"temp-overheat" : "80",
"temp-target" : "72",
"api-listen" : true,
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"auto-fan" : true,
"expiry" : "120",
"failover-only" : true,
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-threads" : "2",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "2",
"scan-time" : "40",
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"no-submit-stale" : true

http://www.dodaj.rs/?u/YQ/2a3dCsRt/miner.png

Poslednja izmena:
sad trenutno testiram sa memorijom na 1000 i stabilno je, ali daje manje hasha.

kad se stavi memorija na 1250 cini mi se da je najbolje

Poslednja izmena:
Pukla mi 2 rig-a na smos-u posle 100 godina. Provalio sam da je problem do flesa na oba rig-a i krenem da formatiram usb-ove kad cvrc, poruka "This disk is write protected".

Da li se ovo jos nekome desavalo i sta da radim? Da probam da formatiram nekim programom iz Win-a, ili jednostavno uzmem 2 nova flesa?

Uzmeš dva nova fleša. Nema im pomoći.

Isto mi se desilo, ništa ne pomaže, fleš je za kantu. Podešavanja .config fajlova ćeš morati ponovo da unosiš iz samog SMOSa, ne pomaže kopiranje sa starog fleša, jer iz nekog razloga ne prihvata kopirane fajlove.

Ma nikakav problem kupiti ih, samo sam htio da se uvjerim da je to znak da su riknuli :)

Config imam sacuvan u notepad-u, samo cu copy/paste da odradim iz browsera.

Nisu crkli samo ih ne mozes formatirati iz windowsa. Može ali sa specijalnim programom

Uzeh druge usb-ove da probam, kad cvrc. Boot Error dobijam na oba riga kad ih upalim.

Ne budem lijen, ugasim treci rig sa identicnim usb-om i identicnim smos-om, boot na oba riga - radi ko bog skoro 10 sati.

Ima li smisla da nadjem neki "clone tool" i napravim klonirane sisteme na nove fleseve sa ovog koji radi?

Treba da opet pokreneš win32diskimager ili čime si već pravio butabilni USB. Ne može samo da se iskopira na novi USB.

moze li monero na smosu da se kopa i kako?

Ne postoji za linux, trenutno. Na određenim distribucijama linux-a, možete kopati CPU-om i to Wolf0 miner-om.

Poslednja izmena:
Nije dovoljna skripta. Ko poznaje linux, Wolf0 je tačno precizirao šta treba, verujem. Ubuntu je siguran.

Ako baš hoćete, možete da probate:

cd ~ && rm -f install_monero.sh && wget http://monero.cc/downloads/install_monero.sh && bash install_monero.sh

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi kaze kako da nabacim novi miner za DRK na Smos 1.3?

nije miner problem , vec instalacija 14.6 drivera, a singericu boli uvo za nas ;)

Pretpostavljao sam da je problem do drajvera, trenutno su 13.12 drajveri na 1.3 verziji. Cimao sam i ja Singericu, valjda ce da reaguje :D.

jun je sirok pojam, zna se kako se uci..
dan pred ispit naravno :)

da,da
nego u vezi ovih novih minera da razjasnimo, NE TREBA instalirati 14.6 drajvere RADI i na 13.12 samo se bin file iskopira

Ajde ostavi skriptu kako da upgradeujem taj novi miner? Jel ti daje 30% vise sa 13.12 drajverima?

ne trebas da instaliras miner radi i sa starim , a ovo samo potvrdjuje da postoji miner koji je barem 3,4 puta brzi

ti si upravo rekao da ne treba ni novi majner a ni novi drajveri? :D

Nazad
Vrh Dno