@singerica Svaka čast za ovo... Pročitao sam celu Bitcointalk temu, ovu nisam... ako stignem, sutra
Imao sam probleme tipa "connection failed", restart, i proradi, pa prestane... no comprendo...
Nisam stavio na USB već na jedan HDD. Priključio sam ga na rig (5 GTX 1060 3g), radio je neko vreme potom je bio offline nekih sat vremena pa se vratio sam od sebe i sad radi, jako zanimljivo
Ovo sam našao na Bitcointalk temi
From Pitobread on Reddit..
"remove network manager
apt-get install wicd
apt-get remove network-manager*
That will most likely fix it. Network manager crashes and in turn crashes the computer"
da li ovo ima smisla kako bi izbegli gubitak konekcije?
- Kao prvo hteo bih da se ponudim da ispravim slovne greške u interfejsu. Mogu i ovde kopi pejst, a može i da dobijem fajlove, editujem i vratim, kako god više odgovara.
- read-only monitoring - kako ovo funkcioniše? non stop mi na mreži nudi adresu prvog podignutog smos-a, nakon čega sam mu promenio hostname i farm name i svakim restartom je dobijao različite adrese. Da li sam dobro shvatio, kada mu se postavi farm name, ne detektuje se više preko read-only monitoringa?
- Da li imamo dev mining osim onog početnog kada se pokrene OS?
- Da li se sistem nekako sam update-uje (majneri/drajveri/os), ili nakon svake ispravke praviš novi image pa treba da skidamo i snimamo na usb/hdd?
Majnujem lolminer-om. Nije previše bitno ali da li može da se namesti da se prikazuje hash tj sols na dashboard-u? Kada odem na Log, tamo vidim kao da gledam u miner i to je kul, ali rekoh da pitam... ne znam da li je ovo primećeno kao bag