Lepo piše 15 minuta po danu i pisalo je odmah na početku, i kada je bilo obaveštenje da će biti ubačeno pisalo je 15minuta donacija na dan, što je 1%.
To sa tri sata ima veze samo ako gledaš našu zonu. Koliko ljudi koristi smos nisi svestan. Prošli mesec je bilo 2.3TB protoka (to treba platiti inače), i ne možeš reći da sam ja gledao našu zonu i da ljudi ne bi videli šta se zapravo dešava, iako deluje tako.
Više amerikanaca koristi smos nego svi na baklanu zajedno. Tako da to oko krađe noću ne pije vodu, ali deluje tako. Tri sata sam izabrao zbog diff-a. Diff se menja nekoliko sati kasnije.
Šta misliš ledio kako je meni kada dođu 1000 ljudi na irc i od tih 1000 svi obećaju neke donacije, svi oduševljeni, sve savršeno radi, a niko ne donira? Svi oni su dobili pomoć od mene, a posle odu i nikada se ne vrate. Meni ne ostavi gorak ukus? 1% je tu, ako ne želiš piše lepo da se može ugasiti. Ima skripta, pokreneš je, blokira donaciju i to je to. Za to ti je potrebno 1minut. Razumem ja ledio da ti imaš mnogo rig-ova ako je 150$ mesečno od tebe, i razumem da ti ovo smeta, ali lako se ugasi.
Ima ljudi koji mi plaćaju mesečno unapred u LTC samo da se ne restartuje statistika. Samo zbog statistike, ništa drugo. To nije naš mentalitet i mi to nećemo razumeti. Kod nas je sve krađa...