VexMunja
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2005
- Poena
- 380
aa neee nee 🙂 Ide Prodajem "{ Crucial,OCZ,Geil,Muskin...nebitno}" ili menjam za Kingston sa hyperX tehnologijom i 900mhz misica 😀
Evo ja cu prvi da menjam Geil-a za misice! :d
aa neee nee 🙂 Ide Prodajem "{ Crucial,OCZ,Geil,Muskin...nebitno}" ili menjam za Kingston sa hyperX tehnologijom i 900mhz misica 😀
Evo ja cu prvi da menjam Geil-a za misice! :d
nisam nikoga imenovao 😉Ooooooooohoohohohoh, prozivka 🙂
Aaaaaaaaaaaaaha ha ha!!! Daj jos takvih bisera, molim te! Btw, na IT i mobilnom svetu ima ih koliko oces!!! Ajde musko, ali devojke, sve same plavuse!
evo, blagodeti GS grafickih kartica, one sve rade u enhanced modu :cigar:
:d😀:dGarancija ne vazi usled udara groma, varijacija napona, poplava ili vishe sile.
AMD AthlonXP 2500+ Barton(otkljucan X i FSB) -70e
Ovo me je podsetilo na jednu staru foru.
Sklapam komshiji komp i objashnjavam mu blagodeti CD/RW uredjaja (davno je bilo).
Ispostavilo se da je najshmekerskiji tad bio Creative infra 24x (ili tako neshto) 24-oro brzinac, onaj CD/RW sa daljincem koji se moze upotrebljavati kao mish a i bio je koristan pri gledanju, tada prvih, DivX filmova jer nisi morao da ustajesh iz kreveta da pustish drugi 🙂.
Kad je stigla roba, ja sklopio komp sve instalirao kad komshija pita: "Jel' a kad narezem CD 24 puta, moram da kupim novi rezach...?"
Mozete zamisliti situaciju...
A jel' ovo nesto staro ili je frisko?Malopre slikano, prijavila mi drugarica, radi se o odredjenim novinama za zene :d .
Interesantna neka graficka 😀 Obratite paznju na poslednji pasus tj. zakljucak 😀
A i ponuda je za divljenje... X1950 za 230 evra...
A jel' ovo nesto staro ili je frisko?
Mislim, OK, rekao si da je malopre slikano... ali da li su novine matore? 🙂
Malopre slikano, prijavila mi drugarica, radi se o odredjenim novinama za zene :d .
Interesantna neka graficka 😀 Obratite paznju na poslednji pasus tj. zakljucak 😀
A i ponuda je za divljenje... X1950 za 230 evra...
:d:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari