VexMunja
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2005
- Poena
- 380
aa neee neeIde Prodajem "{ Crucial,OCZ,Geil,Muskin...nebitno}" ili menjam za Kingston sa hyperX tehnologijom i 900mhz misica
![]()
Evo ja cu prvi da menjam Geil-a za misice! :d
aa neee neeIde Prodajem "{ Crucial,OCZ,Geil,Muskin...nebitno}" ili menjam za Kingston sa hyperX tehnologijom i 900mhz misica
![]()
Evo ja cu prvi da menjam Geil-a za misice! :d
nisam nikoga imenovaoOoooooooohoohohohoh, prozivka![]()
Aaaaaaaaaaaaaha ha ha!!! Daj jos takvih bisera, molim te! Btw, na IT i mobilnom svetu ima ih koliko oces!!! Ajde musko, ali devojke, sve same plavuse!
evo, blagodeti GS grafickih kartica, one sve rade u enhanced modu :cigar:
:dGarancija ne vazi usled udara groma, varijacija napona, poplava ili vishe sile.
AMD AthlonXP 2500+ Barton(otkljucan X i FSB) -70e
Ovo me je podsetilo na jednu staru foru.
Sklapam komshiji komp i objashnjavam mu blagodeti CD/RW uredjaja (davno je bilo).
Ispostavilo se da je najshmekerskiji tad bio Creative infra 24x (ili tako neshto) 24-oro brzinac, onaj CD/RW sa daljincem koji se moze upotrebljavati kao mish a i bio je koristan pri gledanju, tada prvih, DivX filmova jer nisi morao da ustajesh iz kreveta da pustish drugi.
Kad je stigla roba, ja sklopio komp sve instalirao kad komshija pita: "Jel' a kad narezem CD 24 puta, moram da kupim novi rezach...?"
Mozete zamisliti situaciju...
A jel' ovo nesto staro ili je frisko?Malopre slikano, prijavila mi drugarica, radi se o odredjenim novinama za zene :d .
Interesantna neka grafickaObratite paznju na poslednji pasus tj. zakljucak
A i ponuda je za divljenje... X1950 za 230 evra...
A jel' ovo nesto staro ili je frisko?
Mislim, OK, rekao si da je malopre slikano... ali da li su novine matore?![]()
Malopre slikano, prijavila mi drugarica, radi se o odredjenim novinama za zene :d .
Interesantna neka grafickaObratite paznju na poslednji pasus tj. zakljucak
A i ponuda je za divljenje... X1950 za 230 evra...
:d:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari