Šta je novo?

Smejurija

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A da ste videli samo katalog proizvoda u jednoj prodavnici. Dok sam bio preko leta malo smo pregledali prodavnice i na jednom katalogu fino pishe
Garancija ne vazi usled udara groma, varijacija napona, poplava ili vishe sile.
:d:D:d

a dobro sad, maddox je vec legenda! ;) Bas danas sam prepravljao jednu svoju fotku u gusarsku verziju, po Maddoxovoj slici sa sajta :D

Malopre slikano, prijavila mi drugarica, radi se o odredjenim novinama za zene :d .
Interesantna neka graficka :D Obratite paznju na poslednji pasus tj. zakljucak :D

A i ponuda je za divljenje... X1950 za 230 evra...

Prilozi

• Sempron.jpg
    Sempron.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 193
Poslednja izmena:
I ona je IT manager i vlasnik neke firme? O boze...

cut' mogla je da preporuci i nVida AMD x1950pro... :p

VRH BRATE! :) Memorija ima srce za ceo forum! :D:D:D

Могла је навести и у којим бојама се праве графичке карте... жене сигурно воде рачуна о томе...

Poslednja izmena:
Mislis, ono, da sloze boje sa maticnom i kulerom?

Dajte mi pistolj da se obesim!

Poslednja izmena:
Ko ce da je napljuje preko maila? :D

Poslednja izmena od urednika:
Ovo me je podsetilo na jednu staru foru.
Sklapam komshiji komp i objashnjavam mu blagodeti CD/RW uredjaja (davno je bilo).
Ispostavilo se da je najshmekerskiji tad bio Creative infra 24x (ili tako neshto) 24-oro brzinac, onaj CD/RW sa daljincem koji se moze upotrebljavati kao mish a i bio je koristan pri gledanju, tada prvih, DivX filmova jer nisi morao da ustajesh iz kreveta da pustish drugi :).
Kad je stigla roba, ja sklopio komp sve instalirao kad komshija pita: "Jel' a kad narezem CD 24 puta, moram da kupim novi rezach...?"
Mozete zamisliti situaciju...

A mene je ovo podsetilo na taj Creative infra 24x, e imao sam ga nekad...t.j. kupio ga davne 1998. ma to je bilo cudo od citaca, cudo...a tek taj daljinac....fuuuu :D:D:D. Ali ovo nije ono sto sam hteo da kazem, to za Creative je doslo sasvim slucajno.
Ovo sa memorijom me podsetilo na jedan dogadjaj iz 1994. kada sam nekom klincu snimio Mortal Kombat, elem tip nije dobro iskopirao fajlove a ja sam znao koliko tacno fajlova treba da bude u direktorijumu da bi igra radila, i kazem mu ja lepo ajde otkucaj DIR i reci mi koliko imas fajlova na kraju....tip otkucao DIR...i kaze...u je^^!!!! ne mogu da brojim kako brzo ide! HAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

Poslednja izmena:
Malopre slikano, prijavila mi drugarica, radi se o odredjenim novinama za zene :d .
Interesantna neka graficka :D Obratite paznju na poslednji pasus tj. zakljucak :D

A jel' ovo nesto staro ili je frisko?

Mislim, OK, rekao si da je malopre slikano... ali da li su novine matore? :)

Poslednja izmena:
Vama je to smesno ali pocev negde od 2002 pa do danas milion ljudi mi je trazilo pentiJum peticu. Da su menadzeri u intelu bili pametni mogli su jednom za svagda oduvati konkurenciju.

Ne bih da otvaram novu spamersku :p temu, pa evo ovde linka...

A jel' ovo nesto staro ili je frisko?

Mislim, OK, rekao si da je malopre slikano... ali da li su novine matore? :)

Radi se o Blic Zeni, izdanje 10-16 septembar, ove godine, znaci, svezije ne moze biti :)

Ja sam to danas video (devojka čita Blic ženu, šta ću), umalo nisam riknuo kad sam pročitao Kompanija "Sempron".Izem ti IT menadžere koji nemaju pojma šta govore.:wall:

A dje mu je Crni??? Muuuuuuu :d

isprobajte meni sa desne strane ! :eyebrows:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno