Šta je novo?

Smejurija

gadafi

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2005
Poena
455
Na sajtu jednog naseg prodavca, pored opisa komponente postoji i polje gde citaoci mogu da ostavljaju komentare na tu komponentu. Evo komentara na Kingston HyperX DDR2 900 memoriju:
Ova memorija je vrh samim tim sto je Kingston.Oni su razvili takozvanu hyperX tehnologiju koja je ovde primenjena 900 Mhz cistih misica ovakve dve zajedno u dual-chanelu mogu a pokrenu ono sto nemozete ni da zamislite! Pozdrav

Ljudi, ovo ne mogu ni da zamislim :)

Па добро... Лик би комотно могао преко ТВ-а да продаје "4ум" рачунаре... :)

Uuuuuu pa daj svi onda da kupimo tu nezamislivu memoriju:D ipak je to Kinston;)

sta ja radim sa ovim Crucial Ballistix-om onda??? :(

Ljudi, ako nekome pozli od smejanja, necu da snosim odgovornost :D

Ne .... mislim sto je extra extra je ..... ali mislim da je to ipak prejako za svakog od nas . Mislim sa cime uposliti tako "misicavu" memoriju :) :) :)

Е, а колико мегахерца су ваши бицепси? У последње време моји нешто опадају...можда би требало да их мало оверклокнем!

Poslednja izmena:
ali pazi na temperaturu, moras neko hladjenje bolje da stavis :D

kakva nam ploca treba da zabobemo tu memoriju? sigurno neka misicava :D

Nije bre ovo smejurija, ovo je zalost!

Na elitesecurity forumu neki tip pitao sta drugi misle o nekoj konfiguracjji koju hoce da kupi. Izmedju ostalog je pisalo:
Pioneer,DVR-112D-Bk , DVD+/-R 18x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD+/-R DL maks. 10x,CD-RW 32x, Black

Nako toga, u odgovoru, neko je, izmedju ostalog, napisao
Zbog cega toliki DVD-ovi?
:D:d

Mislim, sta ce mu 18 komada DVD+/-R uredjaja i 8 komada DVD-RW uredjaja ili cak 32 CD-RW uredjaja. Da nije u pitanju neki pirat? :)

Bwehehehe, tek sam iz trećeg puta ukapirao šta je pisac hteo reći, tj. tek kada sam pročitao i delimirov post :D Kralj, nema šta...

placa ga Kingstone, kao neke Sony za PS3 :D :d

Ova memorija je vrh samim tim sto je Kingston.

Ocekujem u toku noci i sledeceg dana tonu oglasa tipa:

"Prodajem { Crucial,OCZ,Geil,Muskin...nebitno} DDR2 ili menjam u zamenu za Kingston HyperX DDR2 900 Mhz ,moze i 2x1GB uz moju doplatu ":d:d:d

LoLLLLLL:wall:

Poslednja izmena:
Od ovolikoh silnih smejurija na ovom polju eto nama novog scenarija za "Jet Set"!:cigar::cigar::cigar:

...Brate,kakav reta***njo! :zgran:

...haha...no commnet...haha

Delimir je uspeo u svojoj nameri,uspeo je vise da vas istripuje nego sam tred:D

Aaaaaaaaaaaaaha ha ha!!! Daj jos takvih bisera, molim te! Btw, na IT i mobilnom svetu ima ih koliko oces!!! Ajde musko, ali devojke, sve same plavuse!

Ovo me je podsetilo na jednu staru foru.
Sklapam komshiji komp i objashnjavam mu blagodeti CD/RW uredjaja (davno je bilo).
Ispostavilo se da je najshmekerskiji tad bio Creative infra 24x (ili tako neshto) 24-oro brzinac, onaj CD/RW sa daljincem koji se moze upotrebljavati kao mish a i bio je koristan pri gledanju, tada prvih, DivX filmova jer nisi morao da ustajesh iz kreveta da pustish drugi :).
Kad je stigla roba, ja sklopio komp sve instalirao kad komshija pita: "Jel' a kad narezem CD 24 puta, moram da kupim novi rezach...?"
Mozete zamisliti situaciju...

...
Kad je stigla roba, ja sklopio komp sve instalirao kad komshija pita: "Jel' a kad narezem CD 24 puta, moram da kupim novi rezach...?"
Mozete zamisliti situaciju...

S obzirom na "kvalitet" danasnjih uredjaja, uopste me ne bi cudilo da se ova izjava ispostavi kao tacna (situacija da uredjaji crkavaju @kraj garancije+1 dan). Doduse, tada se to kvalitetnije pravilo.

btw, sta ce ova tema u "Desktop racunari"?

starava...:D

Ocekujem u toku noci i sledeceg dana tonu oglasa tipa:

"Prodajem { Crucial,OCZ,Geil,Muskin...nebitno} DDR2 ili menjam u zamenu za Kingston HyperX DDR2 900 Mhz ,moze i 2x1GB uz moju doplatu ":d:d:d

LoLLLLLL:wall:

aa neee nee :) Ide Prodajem "{ Crucial,OCZ,Geil,Muskin...nebitno}" ili menjam za Kingston sa hyperX tehnologijom i 900mhz misica :D

Nazad
Vrh Dno