gadafi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.09.2005
- Poena
- 455
isprobajte meni sa desne strane ! :eyebrows:
Sta ima u njemu? Nemam javu.
isprobajte meni sa desne strane ! :eyebrows:
A ovome se smejem svaki dan, vrh vrhova.....
Stoji vec jedno 2 meseca, admini se ubishe od posla :d
http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-real-power-rs-450-acly/comp_comp_powersupply/54/43
:wave:
Sta ima u njemu? Nemam javu.
Pa kako je onda nije sramota... em palamudi ATi/nVidia (a devojka lepo pitala koja je najbolja graficka, i jasno je k'o dan da je *u tom trenutku* to 8800 Ultra, i nema Radeon-a koji moze da mu primirise), em 'oce da uvali (verovatno muzevljev :d) X1950 Pro za sumanutih 230 evra...Radi se o Blic Zeni, izdanje 10-16 septembar, ove godine, znaci, svezije ne moze biti![]()
Instaliraj je što pre.
Biografija, koncerti, diskografija su prazni.
Ali zato fotke i arhiva su Vrh Brate.
Pa kako je onda nije sramota... em palamudi ATi/nVidia (a devojka lepo pitala koja je najbolja graficka, i jasno je k'o dan da je *u tom trenutku* to 8800 Ultra, i nema Radeon-a koji moze da mu primirise), em 'oce da uvali (verovatno muzevljev :d) X1950 Pro za sumanutih 230 evra...![]()
Ma jasno je meni sta i zasto je smesno, nego su mi jos neke stvari zapale za oko...@CAR Nema veze od kada su novine. Nije smesno zbog cene. Sve vreme pise kako je mrtva trka i da se ne zna koja je bolja pa na kraju eto preporuke i to jos pogresne. Uzas.
Kompanija "Sempron" !!!!!!!!! HAHHAHAHAHAAH
hehe.... skoro kupih mobilni, i pitah prodavacicu jel ima garanciju... a ona ce: da, ima, 6 meseci na sve osim displey, flat kabal, bateriju, antenu, software, punjac, preklopni mehanizam, i rece mi jos nesto...:lupko: a ja se pitam... pa mozda je bilo bolje da je pitam na sta ima garancija... i to sam i ucinio....odgovor : na sve ostalo...:rtfm:
Nije poenta sto su tako upakovane, nego sto na obe stoji L :d
A, pa to se nije primecivalo na fotki...
jeste, kako nije?A, pa to se nije primecivalo na fotki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari