Šta je novo?

Smejurija

A ovome se smejem svaki dan, vrh vrhova.....
Stoji vec jedno 2 meseca, admini se ubishe od posla :d

http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-real-power-rs-450-acly/comp_comp_powersupply/54/43

:wave:

Par "prevoda" sa zvanicnog CM-ovog sajta kod nas:

"spin those high RPM hard drives" - "Zavrtite RPM uređaje"

"Support dual +12V1 and +12V2 outputs for higher power usage" - "Podržava dual +12V1 i +12V2 outputs za višu upotrebu napona"

"This intelligent circuit configuration stabilizes..." - "Ova inteligentna kružna tehnoglogija stabiliše..."

"120mm dual ball bearing fan makes superb heat dissipation at low noise (17dBA)" - "120mm kružna ležišta za ventilatore omogućavaju izvanredan odvod toplote uz nisko frekventni zvuk (17 dBA)"

Radi se o Blic Zeni, izdanje 10-16 septembar, ove godine, znaci, svezije ne moze biti :)
Pa kako je onda nije sramota... em palamudi ATi/nVidia (a devojka lepo pitala koja je najbolja graficka, i jasno je k'o dan da je *u tom trenutku* to 8800 Ultra, i nema Radeon-a koji moze da mu primirise), em 'oce da uvali (verovatno muzevljev :d) X1950 Pro za sumanutih 230 evra... :p

Instaliraj je što pre. :)

Biografija, koncerti, diskografija su prazni.

Ali zato fotke i arhiva su Vrh Brate.

E to sam video :) Kad se klikne na link za onu novu pesmu, dobije se sa leve strane ne-java meni. Slike su super, narocito iz mladjih dana :)

Pa kako je onda nije sramota... em palamudi ATi/nVidia (a devojka lepo pitala koja je najbolja graficka, i jasno je k'o dan da je *u tom trenutku* to 8800 Ultra, i nema Radeon-a koji moze da mu primirise), em 'oce da uvali (verovatno muzevljev :d) X1950 Pro za sumanutih 230 evra... :p

Misliš da je X1950 Pro vlasništvo gospodina Vladimira Anastasijevića, Webmaster-a?

Na sajtu http://www.interfejs.tv/ gospođa se zove Marijana Primc Anastasijević, i direktor marketinga je.

Ne znam što se stidi svoga devojačkog prezimena Primc u časopisu Blic Žena.

Možda se ne slaže dobro uz zanimanje IT menadžer.

Cena je primerena.

Kompanija "Sempron" možda prodaje polovne grafičke kartice poznatih i slavnih ličnosti.

Hahahahahahahaha.
Da se covek pokida od smeha. Hahahaha.

@CAR Nema veze od kada su novine. Nije smesno zbog cene. Sve vreme pise kako je mrtva trka i da se ne zna koja je bolja pa na kraju eto preporuke i to jos pogresne. Uzas.
Kompanija "Sempron" !!!!!!!!! HAHHAHAHAHAAH

hehe.... skoro kupih mobilni, i pitah prodavacicu jel ima garanciju... a ona ce: da, ima, 6 meseci na sve osim displey, flat kabal, bateriju, antenu, software, punjac, preklopni mehanizam, i rece mi jos nesto...:lupko: a ja se pitam... pa mozda je bilo bolje da je pitam na sta ima garancija... i to sam i ucinio....odgovor : na sve ostalo...:rtfm:

@CAR Nema veze od kada su novine. Nije smesno zbog cene. Sve vreme pise kako je mrtva trka i da se ne zna koja je bolja pa na kraju eto preporuke i to jos pogresne. Uzas.
Kompanija "Sempron" !!!!!!!!! HAHHAHAHAHAAH
Ma jasno je meni sta i zasto je smesno, nego su mi jos neke stvari zapale za oko...

2 Brazilko:
Vrlo je moguce da je webmajstorova! ;)

Nemojte da uznemiravate zenu telefonom, na kraju cu ja da na****m :p .

hehe.... skoro kupih mobilni, i pitah prodavacicu jel ima garanciju... a ona ce: da, ima, 6 meseci na sve osim displey, flat kabal, bateriju, antenu, software, punjac, preklopni mehanizam, i rece mi jos nesto...:lupko: a ja se pitam... pa mozda je bilo bolje da je pitam na sta ima garancija... i to sam i ucinio....odgovor : na sve ostalo...:rtfm:

Bolje da si joj rekao da ti njihovi uslovi garancije ne vaze ni na severnom polu :D i da ako ti crkne displej ima da dobije otkaz jer ce gazda morati da se iskesira za garanciju kad dodje cika iz poreskog :p

Aj da ne otvaram novu temu... jes smejurija svakako!
Popodne sam naleteo na malo specificne slusalice :p ***, nije mi digitalac bio pri ruci pa sam morao da koristim fon ali videcete o cemu se radi ;)

Cuo sam da postoje ljudi sa dve leve noge ali sa dva leva uveta... ROTFLMAO :d

Slusalice su tako upakovane. Sta ti je tu cudno?

BTW, za kol'ko bi mogao da dam ja ovu moju misicavu memoriju? Jes' da nema hyperX tehnologiju al' zato ima misice, bre. :d

Poslednja izmena:
Nije poenta sto su tako upakovane, nego sto na obe stoji L :d

Marketing stratezi idu na neznanje ciljne grupe. Zasto mislite da covek mora u sve da se odlicno razume. Jednostavno se nema toliko vremena, nema zelje, nema motiva. Zato se ode u radnju, vide sarenilo kucista, komponenti i ostalog. Kupi se racunar, " da se deca malo igraju" i kraj. Ne ulazi se u detalje. Onaj koji se razume, sam ce da sklopi racunar, popravi tv, frizider...
Uostalom i na zapadu ima prevara, zasto ih ne bi i ovde bilo. Pa nismo mi izmislili pirateriju, novcane malverzacije...
Setite se samo brandova, kao Sonashi, Panaosonic i td. Navlaka za naivne.

Poslednja izmena:
види се, кад се загледаш.

Ne, nego kad ZNAS da su oba L

jesu ono KOSS slušalice?

pa ne bi trebalo da su stvarno 2 leve, ono bi trebala da je dobra marka :S:

Bio sam juce tamo kad su slikane :D Prodavnica u Knez Mihajlovoj, ona pred kraj, "u podrumu" ;)

Postoji lep zakoncic u nas koji stiti potrosace od svakakvih prevara tipa 4um racunari za siroke nepismene narodne mase... Steta je sto prosecan potrosac ovde ne zna ni osnovnija prava...

Nazad
Vrh Dno