D
Deleted member 46590
Guest
Kod mene se otvara i radi sajt iz svakog browser-a i mobilnog telefona sve u A1, mob i Kućni net.
Bas cudno, kod mene isto optika MTS i mobilna MTS mreza, ne znam koji provajder je na poslu ali svuda radi.Pa sa kog domena ja ne mogu da se zakačim iz BG-a, MTS provajder, optika? A ne mogu ni preko telefona, A1 je provajder.
Nisam siguran da je vezano za domen i da je to u pitanju.
Oooo masalaProradio. 😛
Tačno tako i to po drugi put. Hteo sam ćerkici da kupim mobilni imao 480 poena. Kupujem poprilično kod njih... Kad ono ništa. Hajde da prvi put ali drugi put... e to mi već sumnjivo.Mislim da je hteo da kaže da su mu skinuli poene koje je imao.
U istoriji kupovine mi stavili da sam kupi sd karticu i gopro kameru... Zamisli da mi žena to vidi, pa da tek ispadne ogroman problem... Sto kazu moze centrala da pogresi jednom,ali ne sto puta.... Tako hajde pogresili jednom, ali dva puta to već nije slučajnost. I sad mi upropastili poklon za dete, taman sam se proracunao. Pa stvarno su se obrukali....Mislili da neces da primetis 😁
U tome i jeste stvar, nije ništa kupovao, a skinuti su mu bodovi.Ako si kupovao uredjaje onda verovatno čuvaš garantni list ili račun. Odnesi im na uvid i traži da vrate poene
Oni imaju ugovor sa tom kurirskom sluzbom i to je vise manje to, nemas previse izbora. Dobro pregledaj robu kada stigne, ako ne nesto osteceno kurir mora da napravi zapisnik i posle se oni peglaju.Nije samo problem u 1.7k din za isporuku. Po meni je mnogo veci problem rizik ostecenja robe prilikom transporta i isporuke od strane raznoraznih kurirskih sluzbi. Da oni imaju svoju licnu sluzbu za isporuku kao Tehnomanija, sto ima pa ajde i da platis tih 1.7k, neces da se cimas vec ce ti doneti ma kucnoj adresi, nego to rade razne sluzbe koji rikuju paketima kao fudblskim loptama, i kad ti dodje nesto polomljeno i osteceno ko ce to kome da dokaze. Racunam da kad imaju svoju licnu dostavu da se ophode malo drugacije od ovih drugih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari