Šta je novo?

Smejurija sa Gigatron online narudzbinama

Kod mene se otvara i radi sajt iz svakog browser-a i mobilnog telefona sve u A1, mob i Kućni net.

Pa sa kog domena ja ne mogu da se zakačim iz BG-a, MTS provajder, optika? A ne mogu ni preko telefona, A1 je provajder.
Nisam siguran da je vezano za domen i da je to u pitanju.
Bas cudno, kod mene isto optika MTS i mobilna MTS mreza, ne znam koji provajder je na poslu ali svuda radi.

Evo probao malopre s telefona... A1 mreza hoce... MTS hoce... Kablovski net nece.

Ja ću izludeti od ovih iz gigatrona. Već drugi put mi za u roku od tri meseca skidaju poene sa naloga , pobrljave i stave tuđe podatke na nalogu a u istoriju kupovine ubacuju stvari koje nisam ja kupio. Prvi put se zalio i kao izvinjavali se i rešili. Trazili opet da aktiviram nalog i vratili mi poene, juce opet dobijem email hvala Vam za kupovini,a ja nisam u zemlji da bih kupio bilo šta. Ulogujem se na nalog, "kupio" ti ja gopro kameru, sd karticu i gomilu naocara, a poeni 0 krompir. Da li se neko prevarom posluzio mojim poenima opet mi nije jasno drugi put ,eeee profesionalizam. A obrisan broj telefona pobrljavena adresa, prosli put sam imao potpuno tudje podatke na izvolte....

Inside job očigledno, kako mogu da pomešaju naloge ?

Poeni se ne dobijaju odmah, kod mojih kupovina islo je i do 14 dana.

Mislim da je hteo da kaže da su mu skinuli poene koje je imao.

Neko uzima tudje poene i trosi. Inside Job sto rekose. :D Moracu da se ulogujem kuci i proverim svoj nalog, sve je moguce.

Mislim da je hteo da kaže da su mu skinuli poene koje je imao.
Tačno tako i to po drugi put. Hteo sam ćerkici da kupim mobilni imao 480 poena. Kupujem poprilično kod njih... Kad ono ništa. Hajde da prvi put ali drugi put... e to mi već sumnjivo.

Mislili da neces da primetis 😁
U istoriji kupovine mi stavili da sam kupi sd karticu i gopro kameru... Zamisli da mi žena to vidi, pa da tek ispadne ogroman problem... Sto kazu moze centrala da pogresi jednom,ali ne sto puta.... Tako hajde pogresili jednom, ali dva puta to već nije slučajnost. I sad mi upropastili poklon za dete, taman sam se proracunao. Pa stvarno su se obrukali....

Ako si kupovao uredjaje onda verovatno čuvaš garantni list ili račun. Odnesi im na uvid i traži da vrate poene

Nazad
Vrh Dno