Pa iskreno da ti kažem, u pravu je lik. Nikad u životu ne bih kupio slušalice ako samo i posumnjam da je kutija bila otvorena. Isto važi i za 99% drugih stvari koje kupujem, brdo puta sam skroz odustao jer imaju samo jedan proizvod a vidi se da je otvaran, ne zanima me apsolutno ni zašto ni kako. Čak nije samo ni do higijene (iako ovde jeste i do higijene nevezano za to što nisu bubice) već do principa, ako kupujem skroz novo po ceni skroz novog, pa onda hoću da dobijem skroz novo a ne vidno otvarano.Ja sam danas zamalo ušao u polemiku sa zaposlenima kod Arene. Pitam za slušalice da probam i kaže mi lik:
- Može, ali prvo ih platite - pa onda otvorimo i probate. Morate, 'nate, da razumete da ako vi probate i nećete da kupite - to onda niko neće da kupi jer je otvoreno. To možete samo za online kupovinu - kupite, dostavimo vam, vi probate i vratite ako vam se ne sviđa. Uz sve to, nije ni higijenski(pričamo o džambo slušalicama, ne bubicama)
Mislim ****** je što nema kod nas neke ozbiljnije radnje gde stoje tako izloženi proizvodi koji mogu da se isprobaju, ali realno nije normalno da ideš po radnji i otvaraš kutije i isprobavaš sluške.