Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo danas zeni telefon u dzepu, sat na ruci, i opet se izgubi konekcija.. Salje mi SS:
IMG-9888cc6b5cc1fe6d6f9f3e65ed98a9cf-V.jpg

Totalno zaglupela aplikacija na telefonu.. Ni force stop nije pomogao. Tek nakon restarta telefona samo se povezalo sve i proradilo.

Ima li neko iskustva sa GT2 uparenim sa Samsung Note 10+ npr? Sta treba namestiti osim health aplikacije i hms core?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Evo, izmerio sam GTR sa uključenim AOD, u pola 9 jutros stavljen na ruku i uključen AOD, baterija 94%. U 22:30 sam skinuo sat i ugasio AOD, 83%. Dakle sigurno bi prebacio 7 dana sa AOD.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

To je malo za one brojke sto reklamiraju...
A jos zeni 42mm. Bez aod ispada da moze 25 dana. Sad sam joj popalio sve. Menenje pulsa stalno itd. Videcemo

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa bez naravno da može. Meni je sve sem AOD upaljeno i to su otprilike cifre koje i postižem. Iskreno AOD mi je besmislen jer pomerim ruku i vidim koliko je sati. Plus iritira što AOD ima svoj watchface koji se ne može menjati...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jeate.
Ja sam povezivao GT sa Samsung Note 5 stari koji mi stoji u fioci i sluzio mi je samo za beta aplikaciju za menjanje fejsa, i koliko se secam ne mozes da povezes sat bez HMS.

Meni sve radi, bar koliko vidim, samo sa Health-om instaliranim.
Pitanje, neke notifikacije (whatsapp, instagram) mi prikazuje njihove ikonice, dok za Outlook, Viber, MS Teams prikazuje neku defaultnu, rekao bih sms ikonicu?

Jel HMS core neophodan?
Imam Health aplikaciju instaliranu na Oneplus 7T i gt2pro sve super radi.

Moras imati zbog raznih opcija. Npr Sync ti nece raditi, nemas tu opciju, jer se nisi ulogovao sa Huawei nalogom.

Ne znam kako i zašto, ali kod mene je Health dovoljan, ulogovao sam se sa H nalogom, sve sinhronizovano....

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Čuo sam od kolege sa posla koji ima GT2 i samsung s20 da mu ta kombinacija ne radi kako treba, da ima dosta problema. Ja imam xiaomi mi mix2, da li bi imao problema sa GT2 ili honor magic 2?? Isto važi pitanje ako bih imao neki amazfit. Mnogo mi je važno, pa bih zamolio nekog sa iskustvom da mi odgovori.
unapred hvala!

Kod mene na Mi 9T radi normalno, Health ulogovan sa Huawei nalogom i koristim Honor Watch GS Pro i Watch ES...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Inicijalno, samo sam instalirao Health, ulogovao se sa nalogom i to je to. sync radi (doduse, ne znam koliko cesto radi auto-sync u app, kad manuelno refreshujem, sinhronizuje se sa satom). Jedino me ove ikonice notifikacija malo iritiraju, ali Boze moj. Instalirao sam upravo i HMS pa da vidim ima li razlike.
Za Vylota, na OP7T imam i Amazfit Verge povezan, nikakvih problema nisam imao zadnjih godinu dana, koliko sam ga koristio.

Radnja na T objavila specijalnu ponudu pre crnog petka. Magic watch 2 za 19000.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Koristim GT uparen sa Ajfonom. Samo Health app instalirana. Nikad nikakav problem nisam imao.

Mislim da to njima za Android treba, nema to veze s nama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobio sam apdejt za GT2. 20mb.. Ne vidim nikakvu razliku.

Kid mene ga nema.
Još je 1.0.9.58

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Prvo se azurirao mob, odmah potom i sat, a mislim i aplikacija healt zajedno sa telefonom.

I meni se maločas Honor MW2 apdejtovao, ne vidim šta je novo.

Nekada je update cisto peglanje perfomansi i stabilnosti sistema. Ne mora nuzno da donosi nove opcije. Koliko vidim malo je onih koji koriste GT 2e a dobar sat, lep. Inace, vi koji imate GT2 seriju pogledajte u aplikaciji zdravlje da niste dobili mogucnost instaliranja aplikacija na sat jer bi ta mogucnost trebala uskoro da bude dostupna. GT2 pro je dobio vec tu mogucnost.

Nema toga na gt2..

Ni na gt2 pro. Nemam doduše Huawei mob.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Kod mene na gt2 pro mogu da se instaliraju aplikacije, 6,7 trenutno

Zavisno od toga da li je na GT2 pro stigao update koji omogucava instaliranje apk, stici ce ta mogucnost i na GT2 i GT 2e.

Sleep krenuo da mi zeza na mw2. :( Ne konta da spavam kad mi je na ruci, a kad ga skinem ne konta da je skinut, nego misli da spavam...

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno