Vidljivost na suncu...pa rekao bih perfektna. Bukvalno nema šanse da ne vidiš sve na ekranu šta piše, jedino always on display se slabije vidi, ali ga ja ne koristim. Baterija je meni okej ali zavisi sta sve uključiš od ovih stvari, aod, da ti se pali ekran kada podigneš ruku ka licu, da ti meri otkucaje non-stop, da prati san... Kada ti je sve moguće uključeno msm da jedno 4-5 dana može baterija da izdrži, mada ja to ništa ne koristim pa sam samo probao tipa dan-dva. Bez tih stvari cenim jedno 20 dana i jače. Meni je sad 53% punio sam pre 8 dana ali mi je bilo uključeno na početku svašta nešto od tih opcija...
Za njega instalirana Zeep aplikaciju, u njoj imaš sve žive informacije i msm 114 watch face-ova + možeš da instaliraš AmazFaces i tu ih ima još brdo...
Poručio sam s Aliexpress-a i neke narukvice u drugim bojama pa ću videti kako će izgledati(moj sat je crn sa crnom narukvicom).
Od mene svaka preporuka.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Hvala ti puno. Definitivno ću njega da uzmem, sad samo da odlučim da li iz Telenora, vidim da ga ima na KP po dosta nižim cenama