Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidljivost na suncu...pa rekao bih perfektna. Bukvalno nema šanse da ne vidiš sve na ekranu šta piše, jedino always on display se slabije vidi, ali ga ja ne koristim. Baterija je meni okej ali zavisi sta sve uključiš od ovih stvari, aod, da ti se pali ekran kada podigneš ruku ka licu, da ti meri otkucaje non-stop, da prati san... Kada ti je sve moguće uključeno msm da jedno 4-5 dana može baterija da izdrži, mada ja to ništa ne koristim pa sam samo probao tipa dan-dva. Bez tih stvari cenim jedno 20 dana i jače. Meni je sad 53% punio sam pre 8 dana ali mi je bilo uključeno na početku svašta nešto od tih opcija...
Za njega instalirana Zeep aplikaciju, u njoj imaš sve žive informacije i msm 114 watch face-ova + možeš da instaliraš AmazFaces i tu ih ima još brdo...
Poručio sam s Aliexpress-a i neke narukvice u drugim bojama pa ću videti kako će izgledati(moj sat je crn sa crnom narukvicom).
Od mene svaka preporuka.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Hvala ti puno. Definitivno ću njega da uzmem, sad samo da odlučim da li iz Telenora, vidim da ga ima na KP po dosta nižim cenama :)

Vidi šta ti više odgovara ali msm da nema greške...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Evo ga jedan koji će dugo ostati na mom satu.
:)
5a2c4fcbdb14d3a55d648080025a774b.jpg

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Od novih GT2 ovaj je top!
4b3326f48043b878c1acdd36b88a16e9.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Previše podataka a ja ni ne vidim više kao pre 30 godina...
:)
I, više volim analogne satove, ali svako bira ono što mu odgovara naravno.

+1[emoji23][emoji23][emoji23] Ocoravio sam pa mi tesko to sve fokusirati a ruke sve krace[emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

На Шаоми телефону када је ГТ2 повезан са њим,немам скинове који се продају,појављују се само нови бесплатни.Када сат повежем са Хуавеј таблетом (исти налог) појављују се и бесплатни и скинови који се продају.Не знам у чему је штос?

Verovatno ti na Šomiju nije najnovija verzija aplikacije. Isti slučaj i kod mene.

Потпуно исте верзије и на оба уређаја скинуте из Huawei app gallery.Није да сам решио да купујем скинове,и даље су никакви,али ми није јасно зашто не постоји могућност.

Huawei health ne radi na A11.

@omnik imaš neki info?

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Потпуно исте верзије и на оба уређаја скинуте из Huawei app gallery.Није да сам решио да купујем скинове,и даље су никакви,али ми није јасно зашто не постоји могућност.
Jel si na isti Hiawei ID ulogovan na oba uredjaja ili ne? Veeovatno i izbor zemlje pravi razliku ;)

Tapatalk from Poco loco

Jel nabavio ko gt2 Pro, ako ga ima u prodaji? Utisci?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

A imaš instaliran app gallery i HMS? Koja verzija HMS i koja verzija health-a?

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

App gallery ne koristim, a verzija Healtha je 10.1.1.521, HMS 5.0.2.301.
Sve što mi treba radi, čini mi se da nema onih skinova koji se plaćaju.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako perete sat?

GT2 ima puno nekih rupica i zl*mjau**mjau**mjau**mjau*va, razmisljam da se okupam sa njim par puta, da se "istera" ova prasina..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ja često kupam sa GT2e, nikakav problem...

Jel nabavio ko gt2 Pro, ako ga ima u prodaji? Utisci?

Posle skoro dve godine GT Huawei sata, neki dan u MTS-u na 24 rate kupio GT2 pro - Ha, koji su utisci? Da nema tih rata ne bih ga kupio za kod nas velike novce, svuda okolo je jeftiniji i to znatno. Naravno, kao što ste imali priliku da o ovom satu čujete na net-u, nemam nikakvih zamerki, od izgleda do jednostavnosti rukovanja... materijala od koga je "skovan"... Ja sam Huawei fan godinama, tako i kada bi sve američko ukinuli opet bih kupio Huawei, možda grešim, ali tako je. Dakle, mi smo svi pomalo snobovi (i neka smo), i kada bi se gledalo sa stanovišta "potrebe", onda ne bismo ni kupovali sve te igračke.
Neko je ovde bagatelisao vreme koje sat može izdržati bez punjača, i kao malo se ismejavao na taj račun. Ali, za mene je to veoma bitna stavka, jer ja se npr. malo bavim i fotografijom, i ne mogu na prste obe ruke da nabrojim koliko supruga i ja imamo tih gajtana za punjenje kojekakvih "sprava"... u kući se stalno nešto nalazi na dopunjavanju...
Moj zaključak - za one koji se jače bave sportom (a ti moji poznanici uglavnom nose Garmin), za one koji se plaše da Ameri ne zeznu Huawei, Samsung (a moji poznanici se ipak žale na to trajanje bateriju, a hvale se "licem" kojih ima bezbroj, ali to je isto kao i sa radio-stanicama, ima ih bezbroj a slušam 4-5...), a za nas ostale koji se povremeno bavim kojekakvim sportom, i koji imamo više od 10 sprava u kući koje punimo, i koji iz čista mira kupujemo i ono što nam ne treba, onda je pravi izbor Huawei.

Evo da se i ja javim sa mojom problematikom :)
Imam GT1, vec vise od godinu dana, i mogu reci da sam prezadovoljan vecinom stvari.
Sat sam neplanski dobio uz P30 pro, bila neka akcija u VIPu.
U principu, sat najvise koristim za nortifikacije, mejlove, i da vidim pozive na sastancima kako bih znao da li je hitno da se javim ili ne.
Trajanje baterije je odlicno, ali velika mana je sto mejlove ne mogu da vidim u celosti, kao i ne prikazivanje poruka sa smajlicima.
Nisam hteo da prelazim na GT2, jer je po meni GT1 neuporedivo lepsi, uz to GT2 mi ne bi doneo prakticno nista.
Sad razmisljam da uzmem nove satove za mene i zenu, i ona je vec izabrala GT2 42mm, a ja sam u velikoj dilemi izmedju GT2 pro u GW 3.

GT2 pro mi je prelep, i baterija je i dalje njegov najjaci adut, ali Huawei se nije potrudio da promeni nista po pitanju nortifikacija, i mislim da osim drugacijeg dizajna ne bih dobio veliku promenu. Nisam siguran da GT2 pro opravdava svoju cenu, s obzirom da Huawei nije nista znacajno unapredio na njemu.
Sa druge strane, GW 3 bi mi omogucio citanje mejlova i poruka, ali na ustrb baterije (bez obzira na recenzije, par ljudi koje znam da ga imaju u 45mm verziji kazu baterija maksimum dan ipo izdrzi).

Ono sto nikako ne mogu da prelomim je da li dati novac za GT2 pro, pa da se i dalje nerviram sa nortifikacijama, ili za GW3, pa da svaki dan razmisljam o bateriji..

Samo ti znas sta bi te manje ili vise nerviralo[emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

GW baterija izdrži 4 dana, a GW3 nije nešto nerealno bolji sat po pitanju funkcija, isti čip imaju. Sa ringke bezelom mu totalno promeniš izgled.
Mnogo jeftiniji od GW3.

Možda i to da uzmeš u obzir.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ako ti ne znači ecg/spo2 i bolji HR senzor, onda možeš i GW 46mm. Doduše meni je trojka i lepša.
Ali isti softver, isti čipset. Bolja baterija na GW.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja često kupam sa GT2e, nikakav problem...

Druze, da li ti sat pokazuje nekoliko reda teksta kada stigne notifikacija za Gmail ili samo ime posiljaoca? Pokazivao mi je i pre neki dan je prestao. Pokaze samo ime. Pitao nekoliko puta ovde ali nema izgleda nikog sa Gt 2e pa da pitam tebe.

Kupio sam Samsung active 2 44mm,ali ne mogu da otkljucam sat.Vezan je sa telefonom ali izadje mi-Niste se prijavili na onaj nalog,koji ste koristili da zakljucate sat.-
Neko je ocigledno u radnji uneo svoj Samsung Account,ulogovao se i otisao a da se nije odjavio.Na koji nacin to mogu da obrisem i stavim svoj nalog,da bih mogao da koristim sat?

Pritisni i drži Power dugme (dugme koje je dole)

Posle nekoliko sekundi pisaće"rebooting"

Tada odmah počni da pritišćeš to isto dugme (više puta, brzo)

Pojaviće se meni sa više opcija, sa istim dugmeton dođi na Recovery (po jednom pritišćeš)

A onda kada dođeš na recovery pritisni i drži to dugme da izabereš tu opciju.

Sat će biti resetovan na fabrička, pa unesi svoj nalog.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Druze, da li ti sat pokazuje nekoliko reda teksta kada stigne notifikacija za Gmail ili samo ime posiljaoca? Pokazivao mi je i pre neki dan je prestao. Pokaze samo ime. Pitao nekoliko puta ovde ali nema izgleda nikog sa Gt 2e pa da pitam tebe.
Javim ti malo kasnije.

Uradjeno ali vracen na nemački jezik ali i dalje je zaključan.

Ne možeš to da skloniš u kućnoj radinosti. Imaš dve opcije:
1. Vrati sat gde si ga kupio, jer si uzeo polovan uređaj.
2. Odnesi ga u ovlašćeni servis, zajedno sa dokazom o kupovini, kako bi ti, uz novčanu nadoknadu, skinuli zaštitu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno