Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj od 46 mi je prevelik, a onaj od 42 je losija baterija. Active 2 od 44 mi je onako taman. Al nisam skontao da ima losiju bateriju.
A i sad kad si rekao da je zene, nema smisla da ga uzimam[emoji1]

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Jeste napredovao ali kao sto covek kaze, debeli zidovi. Nije BT kao WiFi pa nekako i da prodje. Svaka prepreka smeta signalu. Pprobajte na otvorenom i u zatvorenom prostoru pa cete videti kolika je razlika ustvari.

Tapatalk from Poco loco

Slazem se u potpunosti. Nema apsolutno nikakvog pucanja veze, softvera ili tako to na otvorenom, manjoj razdaljini, pri voznji, spavanju, itd., pri bilo kakvom manjem ili vise zahtevnijem koriscenjem i tako to. Blutut jeste stara tehnologija ali mislim da joj je krajnji domet 10m sa manjim preprekama.

Onaj od 46 mi je prevelik, a onaj od 42 je losija baterija. Active 2 od 44 mi je onako taman. Al nisam skontao da ima losiju bateriju.
A i sad kad si rekao da je zene, nema smisla da ga uzimam[emoji1]

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Idi u neku radnju i probaj, meni lično se nije svidelo kako stoji na ruci. Ali ukusi su različiti. ;)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Malo je povecan domet ali uglavno se sve svelo na brzinu i smanjenu potrosnju energije. Ne sme se previse ocekivati od BT, 20 godina stara tehnologija.

Tapatalk from Poco loco

Nije ni toliko bitno ako satu pukne veza. Ono sto treba radi savrseno a to je da mogu da vidim ono sto mi treba kada ne mogu u telefon da zurim a ppored njega sam. Ako sam i udaljen 10m od telefona i pukne blutut sigurno necu da trcim tih 10m do telefona. Previse nas uvukli u tehnologiju i princip "sve u sekundi" zivot. Procitacu, javiti se onom kome treba i kome mogu.

Ja po kuci često ne uzimam telefon. Čak, zovem sa sata na kratko. Npr, ćale, gotov ručak, dolazi. [emoji16]. Zgodno zaista.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ja po kuci često ne uzimam telefon. Čak, zovem sa sata na kratko. Npr, ćale, gotov ručak, dolazi. [emoji16]. Zgodno zaista.

Hahahaha, Dik Trejsi 2. Tebra nasmejao si me ovim postom ali stvarno nisam ironican. Veruj mi misljenja i ukusi mogu da se razlikuju ali kad je neko zadovoljan meni drago.

Pa nije zgodno mokrim rukama dirati telefon. Dok perem salatu ili secem lukac

Ima li neko iskustva sa onim Kineskim punjačima za GW? Treba mi neki pomoćni da imam na poslu, ne bi se koristio baš često.

Mislim da kod GW-a npr ako pukne bt, a uključen je wifi auto, sat se konektuje na wifi, i onda isto normalno funkcionišu notifikacije(i pozivi?). Naravno telefon mora biti u istoj wifi mreži.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nisam to uspeo. Ne znam čemu wifi osim da osvežim prognozu

Lepi su ovi novi sinovi za GT, ali brate 200kitni. Da li su realni? [emoji848]
I mogli bi uvesti opciju da se stari skinovi obrisu, bespotrebno zauzimaju memoriju sata.
Ala, ima i za 400 [emoji1787]
fbe0e7045dd683b4dfcf5093e9c6233b.jpg

Poslednja izmena:
Kako ne mozes pobrisati? Ja juce brisao , doduse preko android uredjaja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mogu se brisati custom skinovi koji su došli sa satom, barem ne na GT1.

Zašto Samsung nema brendirane WF?
Gtr ima svašta. Tag heuer, casio itd

Amazfit gts je u pitanju, sve notifikacije mi uredno stižu na sat sem sa Viber-a, iako je isto podešen kao i ostale app. Jel imao neko taj problem i kako je rešio(ako je rešio)?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Da li si zadovoljan sa GTS-om? Planiram da uzmem preko Telenora pa razmišljam da li vredi ili da uzmem Mi band 5? Hvala :)

Dobih Garmin Vivoactive3 na poklon..nisam odusevljen

Da li si zadovoljan sa GTS-om? Planiram da uzmem preko Telenora pa razmišljam da li vredi ili da uzmem Mi band 5? Hvala :)
Sem ovoga s Viberom(mada nekada stignu notifikacije)nisam imao nekih problema. Meni se vizuelno baš sviđa, zato sam ga i uzeo a što se tiče funkcija ima sve što meni treba. Takodje sam uzeo u Telenoru, mada proveri nisu baš imali nekih zaliha, pogotovu crni koji sam ja jurio(našao sam u Ušću msm da je bio poslednji tada kod njih). Pre njega sam imao mi band 3(sestra ima mi band) tako da je u odnosu na njih nebo i zemlja. Ako te još nešto zanima, piši...

Na GT 2 se mogu obrisati svi wf koji dolaze preinstalirani na satu osim wf Shadows i Gallery. Sve ostale možeš za obrišeš.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
GT2 ima noviju verziju sw-a, na GT1 to ne moze a njemu realno najvise i treba zbog ogranicene memorije. Mene ustvari nervira sto imam skinove na satu koje apsolutno nikada necu staviti.

Tapatalk from Poco loco

GT2 ima noviju verziju sw-a, na GT1 to ne moze a njemu realno najvise i treba zbog ogranicene memorije. Mene ustvari nervira sto imam skinove na satu koje apsolutno nikada necu staviti.

Tapatalk from Poco loco
Upravo tako. Realno mogu oni to da popeglaju na GT1 no ne žele... Sledeće serije biće manje konkurentne, ne menjaš ako si zadovoljan onim što nosiš.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ajd' da pitam ako neko ima GT 2e vidim da nije nesto popularan ovde. Stizu mi sve notifikacije normalno pa tako i gmail ali evo od jutros vidim da mi gmail izbaci samo ime posiljaoca nema i nekoliko reda sadrzaja poruke a bilo ih je? Nista nije islo na update pa tako iskljucujem tu stranu. Zanima me i koliko je pametno stavljati zastitna stakla ne znam koliko je otporan sam sat tj staklo na njemu planiram da koristim sat dize odgovara mi pa da ga ne nagrdim nekim ogrebitinama?

Sem ovoga s Viberom(mada nekada stignu notifikacije)nisam imao nekih problema. Meni se vizuelno baš sviđa, zato sam ga i uzeo a što se tiče funkcija ima sve što meni treba. Takodje sam uzeo u Telenoru, mada proveri nisu baš imali nekih zaliha, pogotovu crni koji sam ja jurio(našao sam u Ušću msm da je bio poslednji tada kod njih). Pre njega sam imao mi band 3(sestra ima mi band) tako da je u odnosu na njih nebo i zemlja. Ako te još nešto zanima, piši...

I meni se dizajn baš dopada. Imala sam Mi band 3 i izgubim ga. Razmišljala sam da uzmem Mi band 5, onda mi je za oko zapao Stratos 3, na kraju sam shvatila da je glomazan i evo sad razmišljam da uzmem GTS ili da čekam Mi Watch, ali ko zna kad će stići i mrzi me da čekam. Hvala ti puno, samo mi još reci kakva je vidljivost na suncu? :)

Ajd' da pitam ako neko ima GT 2e vidim da nije nesto popularan ovde. Stizu mi sve notifikacije normalno pa tako i gmail ali evo od jutros vidim da mi gmail izbaci samo ime posiljaoca nema i nekoliko reda sadrzaja poruke a bilo ih je? Nista nije islo na update pa tako iskljucujem tu stranu. Zanima me i koliko je pametno stavljati zastitna stakla ne znam koliko je otporan sam sat tj staklo na njemu planiram da koristim sat dize odgovara mi pa da ga ne nagrdim nekim ogrebitinama?
Ja na GT nemam staklo, nisam ga ni planirao. Staklo nema ni tackicu iako ga nisam ni pazio. Radim s njim, kacio sam ga par puta... Realno, ne treba ti.

Tapatalk from Poco loco

Evo ga jedan koji će dugo ostati na mom satu.
:)
5a2c4fcbdb14d3a55d648080025a774b.jpg

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

I meni se dizajn baš dopada. Imala sam Mi band 3 i izgubim ga. Razmišljala sam da uzmem Mi band 5, onda mi je za oko zapao Stratos 3, na kraju sam shvatila da je glomazan i evo sad razmišljam da uzmem GTS ili da čekam Mi Watch, ali ko zna kad će stići i mrzi me da čekam. Hvala ti puno, samo mi još reci kakva je vidljivost na suncu? :)
Vidljivost na suncu...pa rekao bih perfektna. Bukvalno nema šanse da ne vidiš sve na ekranu šta piše, jedino always on display se slabije vidi, ali ga ja ne koristim. Baterija je meni okej ali zavisi sta sve uključiš od ovih stvari, aod, da ti se pali ekran kada podigneš ruku ka licu, da ti meri otkucaje non-stop, da prati san... Kada ti je sve moguće uključeno msm da jedno 4-5 dana može baterija da izdrži, mada ja to ništa ne koristim pa sam samo probao tipa dan-dva. Bez tih stvari cenim jedno 20 dana i jače. Meni je sad 53% punio sam pre 8 dana ali mi je bilo uključeno na početku svašta nešto od tih opcija...
Za njega instalirana Zeep aplikaciju, u njoj imaš sve žive informacije i msm 114 watch face-ova + možeš da instaliraš AmazFaces i tu ih ima još brdo...
Poručio sam s Aliexpress-a i neke narukvice u drugim bojama pa ću videti kako će izgledati(moj sat je crn sa crnom narukvicom).
Od mene svaka preporuka.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno