Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
GT2 je sad džabe a i dalje odličan.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Trenutno na ovom. Extra mi je
aee6c6a7a2ef86d3ac6437311b2844e9.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Samo da se upisem i na ovoj sekciji. GT 2e. Sat je prelep. U crnoj boji. Uparen sa Huawei Nova 5T vrhunski radi, sva obavestenja stizu. Meni bolje i skuplje ne treba. Pitanje jedno, da li punite sat na adapteru od telefona ili moze i na laptop?

Ja imam neki od 1A od nekog telefona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovaj od 1A ga napuni za sat i po , u pitanju je GT2. Ne znam da li imaju iste baterije. Nece on moci povuci vise nego sto moze tak oda mu ne bi trebalo smetati

Koristim Huawei punjač od telefona i nema problema.
48b188b3de1634ac9ae668637338b4bb.jpg

Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka

Ovaj od 1A ga napuni za sat i po , u pitanju je GT2. Ne znam da li imaju iste baterije. Nece on moci povuci vise nego sto moze tak oda mu ne bi trebalo smetati

Ide na laptop. Nece da boli glava. Svakako i onako stoji na stolu. Trenutno nema potrebe za punjenjem pa tako za desetak dana cemo videti.

Dobro de de, znam i ja na Samsungu da moze sve, nemojte se nasladjivati :)

Ubogi Huawei je fitness tracker sa primesama pametnog sata.

Ko hoce bateriju i lep izgled (pogotovo GT2 classic), onda je Huawei izbor

Ko hoce punokrvni smartwatch i slabiju bateriju 3-4 dana, onda je Samsung izbor.

Da Samsung ima nesto takvo za 15 dana bateriju, 300e spremno i kupujem, ali nema :)

A Samsungova prednost je samo sto mozes da saljes poruke sa njega?[emoji3]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Dobro de de, znam i ja na Samsungu da moze sve, nemojte se nasladjivati :)

Ubogi Huawei je fitness tracker sa primesama pametnog sata.

Ko hoce bateriju i lep izgled (pogotovo GT2 classic), onda je Huawei izbor

Ko hoce punokrvni smartwatch i slabiju bateriju 3-4 dana, onda je Samsung izbor.

Da Samsung ima nesto takvo za 15 dana bateriju, 300e spremno i kupujem, ali nema :)

Apsolutno mi ne treba vise. Ono da razgovaram preko sata, vremenska prognoza, odgovaranje preko poruka i dalje? Prvo su nas lozili na cigle od pola metra, ok pojavili se tada mob telefoni pa i nije cudo da su bili takvi, onda su krenuli ka minimalizmu, pa krenuli ka ciglama, pa sad opet okrenuli ka minimalizmu (citaj sat)! Sve samo da uzmu novac. Ne treba mi da odgovaram preko sata zato i kupujem telefon za to da mi sluzi. Kuouj uvek ono sto ti treba ne ono sto je u trendu.

A Samsungova prednost je samo sto mozes da saljes poruke sa njega?[emoji3]

Možeš da odgovaras sa sata, meni znači, bar one brze poruke za pozive, a i svakako za neki brz odgovor na poruku.

Aplikacije i instaliranje istih.

Kao i bez ikakvog drndanja za instaliranje watch face-ova.

Malo li je? :)

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Generalno software je top. Meni je i izgled posle gt2 lepši. Meni bar

Meni je gt2 nekako elegantniji, a GW robusniji, sad ko sta voli. Gt2 ima prednost baterije, a GW aplikacija, a ja ne znam koliko bih koristio te aplikacije. I dalje se dvoumim sta uzeti. Generalno nosim satove i do sad nisam imao ni jedan smart.

Meni je gt2 nekako elegantniji, a GW robusniji, sad ko sta voli. Gt2 ima prednost baterije, a GW aplikacija, a ja ne znam koliko bih koristio te aplikacije. I dalje se dvoumim sta uzeti. Generalno nosim satove i do sad nisam imao ni jedan smart.

Ja sam se tako dvoumio i uzeo GT2. I uzeo bih opet.
Sve te prednosti GW pre ili posle se anuliraju: brze odgovore na poruke ne koristim, pisati poruke prstom po ekranu sata je smešno, sat je da vidim obavestenje i odgovaram telefonom lepo, dok se na viber/WA poruke i ne može odgovoriti sa GW ako stignu 2 ili vise jedna za drugom.

Od aplikacija možda ponešto nedostaje ali draže mi je imati 2 nedelje baterije nego nešto iz Tizen prodavnice, pritom i nemaju sve app koje bi mi koristile na satu, proverio sam...

Što se tiče instalacije watch face, tu je GW neprikosnoven, ali veruj mi, prvih meseci sam instalirao custom WF na sat i imao neki entuzijazam, posle nekog vremena izabereš 2-3 (i to fabričke) koje vrtiš u krug, po potrebi.

Ako već nisi izabrao uzmi GT2 i časti drugare za dobru kupovinu.

EDIT: GW je nekako robusniji. GT2 je elegantniji, nosim ga uz sako, odelo i košulju isto kao i uz neku dnevnu kombinaciju ili trenerke. Samo promeniš narukvice po potrebi i bomba, uz sve ide. Imam clasic varijantu, koja dolazi sa braon kožnim kaišem.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Nekoliko pitanja. Prvo kako punite GT 2e kada su kaisevi prejaki i nikako nece na ravnu povrsinu da legne, moram na stranu da postavim sat ga nalegne???

Drugo, gde nabaviti kaiseve dodatne i iglice a pritom da su dobrog kvaliteta? Gledam na amazonu.co.uk ali nema neki izbor?

Pucanje softwarea na dnevnom nivou. Rasparivanje gde moras ponovo da uparujes me je izludelo. U svakodnevnom radu sa minimalnim korišćenjem se oseti koliko je bolji GW. Baterija bez AOD mi drzi do 4 dana. Sa par poziva i mnogo notifikacija
A opet, vama kojima ne treba ništa od smart opcija a važna je baterija mozda je bolja kupovina običan sat.

Poslednja izmena:
Uz poslednji update Huawei Health app, dodata je opcija watch faces na iOS-u

c180385314ad1a47e92a9d7f0cf6ea5f.png

Pucanje softwarea na dnevnom nivou. Rasparivanje gde moras ponovo da uparujes me je izludelo. U svakodnevnom radu sa minimalnim korišćenjem se oseti koliko je bolji GW. Baterija bez AOD mi drzi do 4 dana. Sa par poziva i mnogo notifikacija

Videcemo ali ubiste me sa Samsungom vise. Notifikacije mi jesu potrebne i za sada sve funkcionise u milisekundi na GT 2e. Uparen sa Huawei Nova 5T. Ne treba mi sat da bih bio Dik Trejsi. Treba mi za ono sto sluzi. Da mi pokaze koliko su sati i notifikacije. Za ostalo mi je tu telefon. Necu valjda da nosim i komp na ruci kada vec moram u dzepu.

Na Huawei jos nema opcije face u Health.

Poslednja izmena:
Uz poslednji update Huawei Health app, dodata je opcija watch faces na iOS-u

c180385314ad1a47e92a9d7f0cf6ea5f.png

Mozda za gt2 pro ali za obicnu, nema toga. Dodali su da mozes kontakte dodavati

Stvarno su slepci ako ne stave wf sa gt2 pro na gt2. Bicu veoma razocaran. Mada ja vec 5 meseci drzim ovaj fabricki koji mi je i dalje najlepsi [emoji846]

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Videcemo ali ubiste me sa Samsungom vise. Notifikacije mi jesu potrebne i za sada sve funkcionise u milisekundi na GT 2e. Uparen sa Huawei Nova 5T. Ne treba mi sat da bih bio Dik Trejsi. Treba mi za ono sto sluzi. Da mi pokaze koliko su sati i notifikacije. Za ostalo mi je tu telefon. Necu valjda da nosim i komp na ruci kada vec moram u dzepu.

Na Huawei jos nema opcije face u Health.
Pa pazi, koja svrha da ti pokaže da samo imaš notifikaciju. Znaš svakako-čuo si telefon. Ovde vidiš sve dok na ostalim dosta stvari ne vidiš ili ne pikazuje kako treba(fale znakovi emoji itd). Na viberu čak vidim i manju sliku prilično jasno.

E pa vidis, meni prvenstveno i treba jer ne cujem telefon uglavnom nikada kad sam vam kuce. Dobijem notifikaciju, odlucim da li mi je bitna ili ne pa se ravnam. To mi je bio priorite pri kupovini pametnog sata.
Naravno, svako voli sta voli pa i bira u skladu s tim. Verovatno su i godinu tu bitne. Emoji moze biti vazan nekome u dvadesetim , ne u mojim godinama.

Pa pazi, koja svrha da ti pokaže da samo imaš notifikaciju. Znaš svakako-čuo si telefon. Ovde vidiš sve dok na ostalim dosta stvari ne vidiš ili ne pikazuje kako treba(fale znakovi emoji itd). Na viberu čak vidim i manju sliku prilično jasno.

Dice Trejsi, ima ljudi koji izadju iz kuce i odu i na posao. Ja kada imam sastanak u firmi do danas sam morao da gledam u telefon a od sutra necu morati. Jednostavno samo ako me supruga nazove ili deca, majka i otac, uzecu telefon da se javim da vidim da li je hitno. Inace je na vibraciji i u tasni tokom sastanka. Dugo me kolege nagovarale "uzmi sat" ali ja to poodavno nisam nosio. I vidim i sam mnogo im je lakse. I uzeh. Druga stvar, uzeo sam jer zalazim u najbitnije godine, one srednje, pa zelim i da ispratim parametre pomalo. Da povedem malo racuna o zdravlju. Mnogo radim, pravnik sam po profesiji, kuci kada dodjem malo odmorim i ajd' na net na dodatnu zaradu. Zelim malo i da usporim tempo. Mnogo brzo zivimo. Kada sam u kolima sada imam mogucnost da vidim kada da se uhvatim za telefon a kada ne, u zavisnosti da li je nesto bitno ili ne. Jednostavno, zelim da vidim parametre i ispravim ono sto mogu i hocu. A i necu da budem covek taster. Necu svaki tren da se cimam na telefon. Ovako izabracu kada i zasto mogu, nemogu, ne zelim ili zelim da reagujem. Isto tako, puca vam veza sa satom jer koristite Realme, Readme, i tako te marke telefona. Svaku notifikaciju mi je javio GT 2e uparen sa Huawei nova 5t. Malopre vecerao a on mi javlja da azurura Google services. Jednostavno Huawei je ipak dobar brend.

Jedno pitanje, da li moram da drzim blutut upaljen i kada sam npr kuci zbog parametra koje sat obavlja ili cu imati parametre i bez povezanosti sa Health apk? Ne zamerite sto pitam gluposti jer prvi dan mi je koriscenja bilo kakvog sata u X zadnjih godina. Hvala

Ne moraš da držiš bluetooth uključen. Parametri u vidu pređenih koraka, nekog treninga i praćenja sna će da sinhronizuje sa telefonom čim se poveže.

Notifikacije naravno ne dobijaš kad je ugašen bluetooth [emoji846]

Poslednja izmena:
Mnogo si oduševljen za 1 dan. Polako [emoji23].
Nek je sa srećom. Bitno da je korisnik zadovoljan.

Mnogo si oduševljen za 1 dan. Polako [emoji23].
Nek je sa srećom. Bitno da je korisnik zadovoljan.

Ili mi ne treba previse. Vidi ja sam sa IOS-a presao na Huawei. Presao bih i na Iphone se 2020 da je dobar po pitanju baterije. Mene ne fasciniraju trendovi. Ali prelaskom na Huawei nisam pogresio. Ono sto meni treba radi savrseno. Nije android to sto je IOS ali radi posao. A zatvorio sam se u IOS svet toliko da sam o Huawei znao toliko da je P30 serija dobra i uzeo P30 lite na pocetku cisto da probam. I nisam imao zamerke. Tako predjoh na malu nadogradnju, uzeh jaci Huawei, i evo sat. Za Nova 5T i GT 2e ne bih uspeo ni da kupim Iphone se 2020. Znaci 2 za svotu ni jednog. Kako god zasad radi to sto treba i kako treba. Videcemo, kao sto kazes rano je za utiske ali ne mogu da kudim nesto i krivim usta ako nije tako a za sad je ok. Ovaj, krivim prste.

Sećam se priče kad sam nabavio smart telefon-neki Sony Ericsson msm. Još nije bilo rasprostranjeno baš. Imao sam slične komentare. Koji ce ti. Meni te pametne stvari ne trebaju. Otprilike, šta si ti? Dik trejsi.
Sad su satovi na tom nivou. Pa će ih za 2 god svi imati i tražiti sve funkcije za taj iznos...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno