Ja imam neki od 1A od nekog telefona.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj od 1A ga napuni za sat i po , u pitanju je GT2. Ne znam da li imaju iste baterije. Nece on moci povuci vise nego sto moze tak oda mu ne bi trebalo smetati
Dobro de de, znam i ja na Samsungu da moze sve, nemojte se nasladjivati
Ubogi Huawei je fitness tracker sa primesama pametnog sata.
Ko hoce bateriju i lep izgled (pogotovo GT2 classic), onda je Huawei izbor
Ko hoce punokrvni smartwatch i slabiju bateriju 3-4 dana, onda je Samsung izbor.
Da Samsung ima nesto takvo za 15 dana bateriju, 300e spremno i kupujem, ali nema![]()
Možeš da odgovaras sa sata, meni znači, bar one brze poruke za pozive, a i svakako za neki brz odgovor na poruku.A Samsungova prednost je samo sto mozes da saljes poruke sa njega?[emoji3]
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ja sam se tako dvoumio i uzeo GT2. I uzeo bih opet.Meni je gt2 nekako elegantniji, a GW robusniji, sad ko sta voli. Gt2 ima prednost baterije, a GW aplikacija, a ja ne znam koliko bih koristio te aplikacije. I dalje se dvoumim sta uzeti. Generalno nosim satove i do sad nisam imao ni jedan smart.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Pucanje softwarea na dnevnom nivou. Rasparivanje gde moras ponovo da uparujes me je izludelo. U svakodnevnom radu sa minimalnim korišćenjem se oseti koliko je bolji GW. Baterija bez AOD mi drzi do 4 dana. Sa par poziva i mnogo notifikacija
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Uz poslednji update Huawei Health app, dodata je opcija watch faces na iOS-u
![]()
Pa pazi, koja svrha da ti pokaže da samo imaš notifikaciju. Znaš svakako-čuo si telefon. Ovde vidiš sve dok na ostalim dosta stvari ne vidiš ili ne pikazuje kako treba(fale znakovi emoji itd). Na viberu čak vidim i manju sliku prilično jasno.Videcemo ali ubiste me sa Samsungom vise. Notifikacije mi jesu potrebne i za sada sve funkcionise u milisekundi na GT 2e. Uparen sa Huawei Nova 5T. Ne treba mi sat da bih bio Dik Trejsi. Treba mi za ono sto sluzi. Da mi pokaze koliko su sati i notifikacije. Za ostalo mi je tu telefon. Necu valjda da nosim i komp na ruci kada vec moram u dzepu.
Na Huawei jos nema opcije face u Health.
Pa pazi, koja svrha da ti pokaže da samo imaš notifikaciju. Znaš svakako-čuo si telefon. Ovde vidiš sve dok na ostalim dosta stvari ne vidiš ili ne pikazuje kako treba(fale znakovi emoji itd). Na viberu čak vidim i manju sliku prilično jasno.
Ne moraš da držiš bluetooth uključen. Parametre u vidu pređenih koraka, nekog treninga i praćenja sna će da sinhronizuje sa telefonom čim se poveže.
Notifikacije naravno ne dobijaš kad je ugašen bluetooth [emoji846]
Mnogo si oduševljen za 1 dan. Polako [emoji23].
Nek je sa srećom. Bitno da je korisnik zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari