Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam od jutros primetio isto.

Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka

Meni od prekljuce,cini mi se.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni problem sa gt2 ne mogu da koristim za obični poziv dok ne udjem u bluetooth i ručno ne uključim audio poziv opciju

Sad testirao i radi normalno za obican poziv. Mozda se razlikuje sta stuca od toga da li je na Androidu ili iOS-u[emoji23][emoji23].

Meni problem sa gt2 ne mogu da koristim za obični poziv dok ne udjem u bluetooth i ručno ne uključim audio poziv opciju
Ja u bluetooth opcijama ne mogu da uključim audio call, ali ipak radi bez ikakvih problema.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Jos jedna stvar koja mi smeta je da gt2 ne osvezava vreme na satu dok ne udjem u Health aplikaciju. Jel to tako treba?

Al sam qurate srece. Narucim GT 2e u subotu vi ktenete da prijavljujete probleme sa GT satovima. Predjem na Huawei i android posle toliko godina, prvi put na Huawei, njemu uvedu sve moguce sankcije. Da se vratim na IOS mozda propadne amerika kako me krenulo?!

Jeste vidjeli Huawei GT2 pro? Izgleda predobro.

Jos jedna stvar koja mi smeta je da gt2 ne osvezava vreme na satu dok ne udjem u Health aplikaciju. Jel to tako treba?

Kod mene to nije slučaj. Evo baš sam sada bacio pogled na temperaturu koju prikazuje sat, a koju telefon i ista je. Danas nisam ni ulazio u Health aplikaciju telefona.

Jel ti Health ima omogucenu lokaciju stalno? Ja sam dodelio samo kad koristim aplikaciju.

Jel ti Health ima omogucenu lokaciju stalno? Ja sam dodelio samo kad koristim aplikaciju.

Sada sam proverio. Stalno mi je uključena, a ubeđen sam da sam namestio samo kada koristim aplikaciju [emoji848]

Sad sam testirao, kad joj dam da stalno koristi lokaciju, osvezava.

Dobro veče, zanimaju me vaša iskustva sa Amazfit Stratos 3? Hvala :)

Oppo watch 46mm,jel moze to negde da se nadje? Vidim predstavljena prije par meseci, a na netu samo nas šalje na neke indijske sajtove, kao da je samo za to tržište radjen..?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Sad sam testirao, kad joj dam da stalno koristi lokaciju, osvezava.

Mora stalno da bude lokacija upaljena ili ništa od vremenske prognoze.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

O ,neee[emoji16] Moram testirati koliko ce to da ubija bateriju, nisam bas odusevljen tom idejom.

O ,neee[emoji16] Moram testirati koliko ce to da ubija bateriju, nisam bas odusevljen tom idejom.

Ja sam odlučio da mi ne treba prognoza na satu :d
Svakako mi uvek treba detaljna, a to nema na satu, pa gledam na telefonu.
Jesu li izmislili neku app da se to zaobiđe?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Teško. Da ima bliže neke poveznice sa telefonom, pa da se tasker koristi svaki put kad podignes sat, ali ne može.

Planiram kupovinu honor magic watch 2 ili huawei gt 2 46mm
Pitanje za vlasnike je, da li spavaju sa satom na ruci i da li vam smeta tokom spavanja obzirom da baš i nije mali sat.
Pitam iz razloga što sada nosim mi band 4 i služi mi da me ujutru budi tako da bi i sat koristo za buđenje.

Drugo pitanje je da li kupovati jedan od gore navedenih satova ili čekati najavljeni Xiaomi mi watch ili Xioami watch revolve (color).
Kod huweija me malo odbija to " komplikovano " ubacivanje custom watchface-a, dok koliko vidim xioaomi -huami se baš i nije proslavio sa kvalitetom izrade satova.
Malo malo pa se neko žali na neispravan Amazfit gtr , problemi sa gps ....

Ja spavam sa satom (GT2) i ne smeta mi. Ruka mi nije nešto debela, ali sat ne "ispada" iz gabarita. 46mm je u pitanju i meni nije velik.
Navikao sam i na težinu tako da ga i ne osećam više. Pre njega godinama nisam nosio sat.

Moram da priznam da sam custom wachface više gledao dok nisam uzeo sat. Sad sam se navikao na nekoliko oficijelnih i to mi je dovoljno. Ima ih dosta dobrih (ima ih i odvratnih).

Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Planiram kupovinu honor magic watch 2 ili huawei gt 2 46mm
Pitanje za vlasnike je, da li spavaju sa satom na ruci i da li vam smeta tokom spavanja obzirom da baš i nije mali sat.
Pitam iz razloga što sada nosim mi band 4 i služi mi da me ujutru budi tako da bi i sat koristo za buđenje.

Drugo pitanje je da li kupovati jedan od gore navedenih satova ili čekati najavljeni Xiaomi mi watch ili Xioami watch revolve (color).
Kod huweija me malo odbija to " komplikovano " ubacivanje custom watchface-a, dok koliko vidim xioaomi -huami se baš i nije proslavio sa kvalitetom izrade satova.
Malo malo pa se neko žali na neispravan Amazfit gtr , problemi sa gps ....

Nisam primetio da mi smeta, nekad zbog toga sto ruku guram pod glavu ali i to sam sad savladao. Meni ne deluje velik a ni tezak. Ja sam skinuo one odicijelne i to mi je dosta. Imaju funkciju, menjam izmedju 2,3 face-a i meni dosta

Pre mi band-a sam nosio Amazfit core, koji ima sličan sistem kačenja narukvice kao honor band, plastične ušice u koje se ubaci jedan kraj narukvice.
Elem, na core-u sam uspeo da polomim obe te ušice tokom spavanja. Kako , ne znam. Verovatno spavam sa rukom ispod tela i onda ispadne šta ispadne.

Ja sam odlučio da mi ne treba prognoza na satu :d
Svakako mi uvek treba detaljna, a to nema na satu, pa gledam na telefonu. Teško. Da ima bliže neke poveznice sa telefonom, pa da se tasker koristi svaki put kad podignes sat, ali ne može.

Nema, nema detaljna [emoji23]
Ako ne kostiš Samsung nema ništa.
4bc095471bd058bff77ba1a1c3ba0549.jpg
6235c95ce55fc8aaba1329ad407a85c1.jpg
7afb00e46709df89c44baef01f071e29.jpg
9e64fe0052c9ce2be638bc0a9f6a7b03.jpg
1cf06240d198f80b7d98a02e3b4015c2.jpg
a69c98827402eccca5fb389fa27a8e67.jpg
379e718f26decfe46dd9527a72ebbcd7.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

I to bez lokacije non stop uključene [emoji3]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Danas neke akcije na Amazonu (DE) pa iskoci mi MW2 za 107e. GT2 je nekih 130e a GT2e je 109e.
Da li se isplati prelaziti sa Amazfit Verge-a na MW2/GT2 za razliku u malo vecem ekranu i duze baterije (na Verge mi je 2-4 dana)?
Jel ima nekih problema povezivanja MW2/GT2 sa OP7T uredjajima, citao sam da su bili pre neki problemi sa Health aplikacijom i watchface-ovima?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno