Ja u bluetooth opcijama ne mogu da uključim audio call, ali ipak radi bez ikakvih problema.Meni problem sa gt2 ne mogu da koristim za obični poziv dok ne udjem u bluetooth i ručno ne uključim audio poziv opciju
Kod mene to nije slučaj. Evo baš sam sada bacio pogled na temperaturu koju prikazuje sat, a koju telefon i ista je. Danas nisam ni ulazio u Health aplikaciju telefona.Jos jedna stvar koja mi smeta je da gt2 ne osvezava vreme na satu dok ne udjem u Health aplikaciju. Jel to tako treba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sada sam proverio. Stalno mi je uključena, a ubeđen sam da sam namestio samo kada koristim aplikaciju [emoji848]Jel ti Health ima omogucenu lokaciju stalno? Ja sam dodelio samo kad koristim aplikaciju.
To nesto najnovije?Jeste vidjeli Huawei GT2 pro? Izgleda predobro.
To nesto najnovije?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Pa imate Bench recenziju
Mora stalno da bude lokacija upaljena ili ništa od vremenske prognoze.Sad sam testirao, kad joj dam da stalno koristi lokaciju, osvezava.
Jesu li izmislili neku app da se to zaobiđe?Mora stalno da bude lokacija upaljena ili ništa od vremenske prognoze.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Ja sam odlučio da mi ne treba prognoza na satu :dO ,neee[emoji16] Moram testirati koliko ce to da ubija bateriju, nisam bas odusevljen tom idejom.
Teško. Da ima bliže neke poveznice sa telefonom, pa da se tasker koristi svaki put kad podignes sat, ali ne može.Jesu li izmislili neku app da se to zaobiđe?
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Planiram kupovinu honor magic watch 2 ili huawei gt 2 46mm
Pitanje za vlasnike je, da li spavaju sa satom na ruci i da li vam smeta tokom spavanja obzirom da baš i nije mali sat.
Pitam iz razloga što sada nosim mi band 4 i služi mi da me ujutru budi tako da bi i sat koristo za buđenje.
Drugo pitanje je da li kupovati jedan od gore navedenih satova ili čekati najavljeni Xiaomi mi watch ili Xioami watch revolve (color).
Kod huweija me malo odbija to " komplikovano " ubacivanje custom watchface-a, dok koliko vidim xioaomi -huami se baš i nije proslavio sa kvalitetom izrade satova.
Malo malo pa se neko žali na neispravan Amazfit gtr , problemi sa gps ....
Nema, nema detaljna [emoji23]Ja sam odlučio da mi ne treba prognoza na satu :d
Svakako mi uvek treba detaljna, a to nema na satu, pa gledam na telefonu. Teško. Da ima bliže neke poveznice sa telefonom, pa da se tasker koristi svaki put kad podignes sat, ali ne može.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari