Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je rešen problem sa GPS na amazfit gtr i gts? Da ne uzimam bezveze ako ima problema.

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk

Da li je neko imao Amazfit BIP i prešao na GTS? Da li vredi uraditi taj upgrade?

Lik na FB pita za GW3 da li mogu da se šalju poruke i dobije ovaj odgovor...?!
8ef99b97a1080cf46e64efe4a12d30f7.jpg

Lik na FB pita za GW3 da li mogu da se šalju poruke i dobije ovaj odgovor...?!
8ef99b97a1080cf46e64efe4a12d30f7.jpg
Nemaju pojma. Nemoguće da je GW3 nazadniji u odnosu na GW ili Gear S3 Frontier. Uradiće Bench recenziju valjda.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Honor Watch GS Pro, lepota.

Pre 10-ak dana me je ujeo pas, GT na ruci me je spasio ozbiljnijih povreda. Nisam ni skontao u trenutku da mi je bio na ruci, posto se otkidala narukvica. Ovo je epilog.
Ovo je rupa od zuba, duboka nekoliko milimetara, tek sam danas primetio,, nisam ni zagledao sat odozdo. Sad obojica imamo oziljke.
Sat sljaka normalno, pozlatio se :d
Zaniljivo da posle svog ovog nosenja odozgo nema ni tackicu, izdrzao je udarce i ugriz ali izgleda da je dosta meksi s donje strane.
09f550b27c93eaaf94cf378c1e77dbad.jpg

Tapatalk from Poco loco

Eto osim sto je dobar gedzet jos i stiti od povreda[emoji3][emoji3]
Kako je uspeo ovakonda ga uhvati i probusi sa donje strane

Veruj mi da ne znam. To je bio delic sekunde, nisam ni skontao koji od dva psa me je ujeo. Nije mi jasno ni kako je ovako sat nastradao. I ja cak imam povrede samo sa gornja strane ruke, bukvalno tu gde sat lezi. Nisam znao da je moguce ovako nesto, pogotovu nisam mislio da moguce da ostave ovakav trag na satu.

Tapatalk from Poco loco

Veruj mi da ne znam. To je bio delic sekunde, nisam ni skontao koji od dva psa me je ujeo. Nije mi jasno ni kako je ovako sat nastradao. I ja cak imam povrede samo sa gornja strane ruke, bukvalno tu gde sat lezi. Nisam znao da je moguce ovako nesto, pogotovu nisam mislio da moguce da ostave ovakav trag na satu.

Tapatalk from Poco loco
Cuti dobro si prosao,bolje sat nego ruka, ali sat vise nije vodootporan sigurno[emoji3]

Možda jeste i dalje probaj pa javi
Pozdrav

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Bio je uvek. Sporo hvata.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ne znam na koji problem mislis. Ja imam GTR i nisam primetio da ima problema sa GPSom.
Ma planiram da uzmem gts ili gtr ali sam na par mesta u recenzijama video da ima problema sa njihovim GPS. Imam miband4 on sa telefona koristi besprekorno GPS.

Jel' nekome novi Zepp instalirao firmware i resource library? Meni jeste jutros, v1.3.6.05. Nešto mi čudno radi...

Oni tri koraka napred, dva nazad. Meni na Stratosu sad u aplikaciji stoji uvek da nije konektovan sat, iako sve radi 10.

Sat, naravno, na prekid konekcije zavibrira sa odgovarajućom porukom, ali poruka u notifikaciji se ne menja. Oni nisu normalni.

Je'l koristi iko Stratos 3 na forumu?

Ma planiram da uzmem gts ili gtr ali sam na par mesta u recenzijama video da ima problema sa njihovim GPS. Imam miband4 on sa telefona koristi besprekorno GPS.

Ja imam GTR i užasno sporo hvata GPS.

Imam huawei gt,da li mora na telefonu da bude upaljen i bt i gps kako bi se upario sa telefonom?
Probam samo sa bt i connecting pise i posle nekog vremena neuspe,cim upalm gps odma se poveze

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Imam huawei gt,da li mora na telefonu da bude upaljen i bt i gps kako bi se upario sa telefonom?
Probam samo sa bt i connecting pise i posle nekog vremena neuspe,cim upalm gps odma se poveze

Priklikom prvog uparivanja sata i telefona neophodno je da upališ BT i GPS na telefonu, inače neće moći da ih poveže.
Kasnije tokom upotrebe ugasiš GPS.

Namesti da ti se GPS uključuje samo kada vežbaš (trčanje, bajs, itd.)

Ja nikad ne vezbam :),da li moze savet kako da podesim to?

Počeo je jako da mi cedi bateriju Huawei health. Mislim da će da leti sat.

Ne može da se isključi pedometar na telefonu i budi konstantno telefon. Drži senzore upaljene.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Pa i nije :D

Pozivi i notifikacije su onda muerto.

Samo reinstalacija u tim slučajevima. Kad se zablesavi ništa drugo ne pomaže.

Ma ludost je to.

Treba da može sa telefona da se raskaci i samo da sa sata uzima podatke.

Eno gledam na njihovom forumu svi kukaju na to.

Kad raskacim sat i obrišem app glat baterija traje ne moram da brinem, kad ga nakacim moram da dopunjujem.

Počeo je jako da mi cedi bateriju Huawei health. Mislim da će da leti sat.

Ne može da se isključi pedometar na telefonu i budi konstantno telefon. Drži senzore upaljene.

Са којим телефоном ти је упарен сат? Са мојим Шаоми, апликација троши врло мало батерије.Али нису ни све време упарени,сами када је сат на руци.

На Јутјубу одгледао неколико представљања новог Хуавеј Воч ГТ2 Про,осим озбиљније израде и изгледа, нема других већих промена.Али има неколико нових и добрих скинова за које се надам да ће бити доступни и за ГТ2

Poslednja izmena od urednika:
Са којим телефоном ти је упарен сат? Са мојим Шаоми, апликација троши врло мало батерије.Али нису ни све време упарени,сами када је сат на руци.
Mi8.

Ma meni je uparen stalno. Budi telefon.

Vidim u bbs senzor zakucan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno