Nemaju pojma. Nemoguće da je GW3 nazadniji u odnosu na GW ili Gear S3 Frontier. Uradiće Bench recenziju valjda.Lik na FB pita za GW3 da li mogu da se šalju poruke i dobije ovaj odgovor...?!![]()
Cuti dobro si prosao,bolje sat nego ruka, ali sat vise nije vodootporan sigurno[emoji3]Veruj mi da ne znam. To je bio delic sekunde, nisam ni skontao koji od dva psa me je ujeo. Nije mi jasno ni kako je ovako sat nastradao. I ja cak imam povrede samo sa gornja strane ruke, bukvalno tu gde sat lezi. Nisam znao da je moguce ovako nesto, pogotovu nisam mislio da moguce da ostave ovakav trag na satu.
Tapatalk from Poco loco
Da li je rešen problem sa GPS na amazfit gtr i gts? Da ne uzimam bezveze ako ima problema.
Ma planiram da uzmem gts ili gtr ali sam na par mesta u recenzijama video da ima problema sa njihovim GPS. Imam miband4 on sa telefona koristi besprekorno GPS.Ne znam na koji problem mislis. Ja imam GTR i nisam primetio da ima problema sa GPSom.
Ja imam GTR i užasno sporo hvata GPS.Ma planiram da uzmem gts ili gtr ali sam na par mesta u recenzijama video da ima problema sa njihovim GPS. Imam miband4 on sa telefona koristi besprekorno GPS.
Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk
Priklikom prvog uparivanja sata i telefona neophodno je da upališ BT i GPS na telefonu, inače neće moći da ih poveže.Imam huawei gt,da li mora na telefonu da bude upaljen i bt i gps kako bi se upario sa telefonom?
Probam samo sa bt i connecting pise i posle nekog vremena neuspe,cim upalm gps odma se poveze
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Počeo je jako da mi cedi bateriju Huawei health. Mislim da će da leti sat.
Ne može da se isključi pedometar na telefonu i budi konstantno telefon. Drži senzore upaljene.
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Mi8.Са којим телефоном ти је упарен сат? Са мојим Шаоми, апликација троши врло мало батерије.Али нису ни све време упарени,сами када је сат на руци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari