Niko nema ideju moze li se ovo rešiti?Da li je neko rešio ovaj problem sa sihronizacijom GT2e sata (huawei healt aplikacije) i My fitness pal App?
Nikako dobro ne računa potrošene kalorije u odnosu na broj koraka.
Telefon je Samsung S10+, sat Huawei GT2e![]()
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
AhahahahahaaVerujem da zaključaju noću kad ne radi telenor
SumnjamNiko nema ideju moze li se ovo rešiti?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ja dosta to koristim i GW je tata za to. Stavis svoje obrasce i odgovaras jednostavno tokom vožnje.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Izgled [emoji16] GT2 ima bolje osvetljenjeMa kontam, ali reko mozda postoji neki razlog zbog koga bi trebalo izabrati jedan u odnosu na drugog. :d
I ja sam odradio ovo sa klipa, podigao poslednju verziju TaiChi-ja a to je 6.3.0-4104, Health je 10.0.2.332, podigao poslednji firnware sata na 1.0.3.20, ali ne mogu da dobijem WatchFace u Healt apk nikako. Pazario sam sat juče i za sada sam jako zadovoljan. Po pitanju baterije ne može S3 Frontier da mu prismrdi. Ima sve sportske funkcije koje mi trebaju i mislim da će S3 da ode u penziju kao i Amazfit Verge.
Slaba baterija skroz na Apple Watch 5. Sa svim opcijama upaljenim, za dan spadne oko 50%. Ostalo tip top.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa HR, always on, nista nisam gasio. Zato sam i uzeo 5, a ne 4. Danas sam ugasio always on, cisto da vidim kolika je razlika. 2 dana je i dalje lose i ispod prosjeka.
To je suludo. 99% vremena ce svetleti bzvz. Mene to uvece izludjuje, ne zelim da svetli. Savrseno dobro radi i pali se nema potrebe da svetli ni za koga drugo.Bez always on nema svrhe po meni nositi sat
Jedina svrha je da kad sam vec platio vise za 5, da bude upaljen always on [emoji23]. Iako je isto i na pokret zgloba pogledati vrijeme. Bez always on, baterija je oko 70% u 22h, znaci razlika nekih 20%. Sutra cu bez HR i bez always on da vidimo. Ali 3 dana je plafon, 2 mislim da moze izvuci.
Nema toga na apple satu, aod je isto kao i watch face koji koristim, a svidja mi se kako potenciraji zastitu “privatnosti”. Moze se izabrati kada dodje notifikacija da se mora stisnuti na istu da bi se prikazao sadrzaj ili kada dodje procitas i jednostavno okrenes ruku potamnj ekran i pise koliko je sati. Kad opet pogledas nastavis citati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari