Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bitno je da ima filozofa, a to sto ne citaju sta pise, koga zabole.... Lepo pise "satici", ako vi nosite safice, svaka vam cast.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Da li je neko rešio ovaj problem sa sihronizacijom GT2e sata (huawei healt aplikacije) i My fitness pal App?
Nikako dobro ne računa potrošene kalorije u odnosu na broj koraka.
Telefon je Samsung S10+, sat Huawei GT2e
80b06b3c5194b23306f9de97a0560460.jpg

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Niko nema ideju moze li se ovo rešiti?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ja dosta to koristim i GW je tata za to. Stavis svoje obrasce i odgovaras jednostavno tokom vožnje.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Pa zbog takvih i nastradamo na putu ,jednom rukom drži volan a suprotnom bode po displeju od 4 cm da odgovori na poruku,jako komforno.

Daleko bolje nego telefon
Stigne viber poruka, ispod nje samo skrolujes i 1nim klikom izaberes odgovor, tipa, vazi, ok, da, ne. Zovem te kasnije itd.
Boga mi, bezbednije. Da se ne proxeravamo. Ja ostavim telefon kad vozim pa sacekam. Odgovorim za sat vremena [emoji1787]. Ja to radim naravno kad je važno i opet ne dok motam volan nego npr semaforu.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

To je isti sat u principu.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Ma kontam, ali reko mozda postoji neki razlog zbog koga bi trebalo izabrati jedan u odnosu na drugog. :d

I ja sam odradio ovo sa klipa, podigao poslednju verziju TaiChi-ja a to je 6.3.0-4104, Health je 10.0.2.332, podigao poslednji firnware sata na 1.0.3.20, ali ne mogu da dobijem WatchFace u Healt apk nikako. Pazario sam sat juče i za sada sam jako zadovoljan. Po pitanju baterije ne može S3 Frontier da mu prismrdi. Ima sve sportske funkcije koje mi trebaju i mislim da će S3 da ode u penziju kao i Amazfit Verge.

Meni je kum odradio, nesto kao airplane mode dok se i stalira aplikacija, onda se ugasi airplane, sve se updateuje,kreiras nalog za Huawei ID, ili kako se vec zove, i sve radi. Nista od ovoga sa klipa nije uradio.

Napokon sam. Metoda je sledeća:

1. Uninstallirao sam sve tri aplikacije, što je bilo na telefonu: AppGalery, HMS i Health. Naravni brisao sam i keš memorije.

2. Skinuo sam AppGalery na računar sa linka:

https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

3. Skinuo sam HMS na računar sa linka: https://appdl3.dbankcdn.com/dl/appd...08f8b6c1f9334c/com.huawei.hwid.2001162229.apk

4. Kopirao sam ova dva fajla na telefon.

5. Prvo sam instalirao AppGalery sa telefona. Morao sam dati na telefonu saglasnost, da može instalirati program sa treće strane (ne iz Google Plaz-a).

6. Kad sam instalirao AppGallery, program je rekeo, da sam u Kini. NISAM ULOGOVAO SA HUAWEI ID-om, nego...

7. Instalirao sam HMS sa fajla iz telefona!

8. Posle instaliranja HMS-a, ažurirao sam ga preko AppGallery-a.

9. Otvorio sam NOV nalog u AppGallerz-u.

10. Instalirao sam Health, ALI NISAM GA OTVORIO!!!

11. UKLJUČIO SAM AIRPLANE MOD.

12. Otvorio sam Health aplikaciju, izabrao sam lokaciju (Srbiju) i pratio sam proceduru do kraja. Na kraju se javio da nemam vezu (mrežnu).

13. ISKLJUČIO SAM AIRPLANE MOD.

14. Ušao sam opet u Health, i napravio sam uparivanje sa Honor Magic Watch 2-om.

15. Odmah mi bacio do firmware update-a sata i napravio sam update (trajalo oko 20 minuta).

16. Posle toga sve radi kako treba: imam watchface-ove, rade statistike.

Свака част, баш си упоран. Не знам зашто је толико код тебе компликовано, код мене је било упола простије.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Bez muke nema leba :). Još samo da vidim kako da ga zeznem pa da ubacujem svoje, to mi ne da preko policy disable ali nema veze, možda mogu da živim i bez toga. Utisci o GT2e su i više nego pozitivni, osim kažem tog pulsa koji jako čudno meri. Mada, ja volim da sat baš bude pri ruci i da maksimalno bude stegnut koliko može a da bude udoban za nošenje.

Slaba baterija skroz na Apple Watch 5. Sa svim opcijama upaljenim, za dan spadne oko 50%. Ostalo tip top.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kad pogledam ove egzibicije da osposobiš sat, dva punjenja dnevno mi je sasvim OK za iW. iW6 bi trebalo da bude još bolji

Slaba baterija skroz na Apple Watch 5. Sa svim opcijama upaljenim, za dan spadne oko 50%. Ostalo tip top.

Sta je upaljejno? Meni je ok za Apple watch 2 dana, s obzirom da kažeš da za dan spadne na 50%

Pa HR, always on, nista nisam gasio. Zato sam i uzeo 5, a ne 4. Danas sam ugasio always on, cisto da vidim kolika je razlika. 2 dana je i dalje lose i ispod prosjeka.

Pa HR, always on, nista nisam gasio. Zato sam i uzeo 5, a ne 4. Danas sam ugasio always on, cisto da vidim kolika je razlika. 2 dana je i dalje lose i ispod prosjeka.

Ja ne držim upaljen HR i always on ni na Huaweiju. Zavisi šta očekuješ od sata a i to se zna da AW drži manje od 3 dana. Ne znam što si iznenađen [emoji2371]

Sve je individualno. Kad me interesuje koliko je sati ili neka notifikacija, pomerim ruku, upali se i pogledam. U drugim slučajevima nema potrebe da radi. Opet kažem, sve je od čoveka do čoveka. Kako kome i odgovara...

Koja svrha je non-stop upaljen ekran sata,kada naglim pokretom ruke za sekundu se osvetli ekran?

Послато са Nexus 7 помоћу Тапатока

+1, na sve to mene iritira jer bar na GTR, AOD screen i klasičan watch face su totalno različiti i onda kad krenem da pogledam na sat, vidim jednu sličicu(tj AOD) i onda mi se za pola sekunde prikaže druga, sa istim podacima tj ona koja je watch face. Tako da je to na off jer mu ne vidim svrhu.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jedina svrha je da kad sam vec platio vise za 5, da bude upaljen always on [emoji23]. Iako je isto i na pokret zgloba pogledati vrijeme. Bez always on, baterija je oko 70% u 22h, znaci razlika nekih 20%. Sutra cu bez HR i bez always on da vidimo. Ali 3 dana je plafon, 2 mislim da moze izvuci.

Nema toga na apple satu, aod je isto kao i watch face koji koristim, a svidja mi se kako potenciraji zastitu “privatnosti”. Moze se izabrati kada dodje notifikacija da se mora stisnuti na istu da bi se prikazao sadrzaj ili kada dodje procitas i jednostavno okrenes ruku potamnj ekran i pise koliko je sati. Kad opet pogledas nastavis citati.

Poslednja izmena:
Stvar ukusa. Bio sam klinac kada su se pojavili prvi digitalni satovi sa crvenim LEDovima koji se pojave samo kada se pritisne dugme sa strane.

Na GW sam watch face podesio da isto izgleda i u istim bojama na Always on samo slabije sija i ne vidi se sekundara dok ne okrenem. Dekoncentriše kada su različiti.

Na kraju krajeva, always on uključujemo kad želimo da pokažemo nekom da imamo smart watch, znaci always on nije za nas nego za druge :). I ja sam želeo tu funkciju, i mislio sam isto kao neki članovi, ali onda kad je watch gt dobio konačno to(tad sam nosio gt) i kad sam malo koristio, video sam u suštini da nam ne koristi dok ne gledamo u sat. Svakako kad želimo da vidimo, pogledamo i u deliću sekunde se pokaže. Dakle, još jednom always on je kad želimo da se hvalimo :)

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Jedina svrha je da kad sam vec platio vise za 5, da bude upaljen always on [emoji23]. Iako je isto i na pokret zgloba pogledati vrijeme. Bez always on, baterija je oko 70% u 22h, znaci razlika nekih 20%. Sutra cu bez HR i bez always on da vidimo. Ali 3 dana je plafon, 2 mislim da moze izvuci.

Nema toga na apple satu, aod je isto kao i watch face koji koristim, a svidja mi se kako potenciraji zastitu “privatnosti”. Moze se izabrati kada dodje notifikacija da se mora stisnuti na istu da bi se prikazao sadrzaj ili kada dodje procitas i jednostavno okrenes ruku potamnj ekran i pise koliko je sati. Kad opet pogledas nastavis citati.

"Kad sam već platio, ukuči sve, iako mi ne treba" [emoji3]

Šala mala. Ne zameri.

Što kažu kolege iznad, always on mi je pointless skroz, ko hoće non stop da mu je ukljucen ekran neka kupi nekog digitalca, ali dobro...očigledno je uvedena funkcija korisnicima koji ne dele naše mišljenje.

A što se baterije tiče, ne znam što si iznenađen. Ja bi' bio zadovoljan da mi AW5 izvuče 3 dana bez always on i HR stalno uključenog.

Pre nego što kupim neki uređaj, pogledam šta kažu renomirani recezenti na YT, korisnici po YT i forumima, probam demo uređaj u radnji i onda se odlučim na kupovinu ili ne i nikad se nisam pokajao u vezi kupljenog.

Bar u današnje vreme može da se nađe online uglavnom sve o nekom gedžetu.

Na Always on vidim vreme, prognozu i drugo bez da se upali - a pali se sporo (za mene) i ne uvek. Nekada vrtim ruku i na kraju stisnem dugme.

Što se tiče pokazivanja, u mom slučaju radim od kuće i nemam kome. ;) A oni za koje radim nose Rolexe, za njih je sat od 200€ sirotinjski.

Ne sviđa mi se ni kako izgleda, ali posle zamornog podešavanja notifikacija, biranja watch face itd sam zadovoljan funkcijama i skidam ga samo za spavanje.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno