nidza
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 16.07.2004
- Poena
- 1,095
Koji smart satovi su sa najboljim trajanjem baterije računajući samo sinhronizaciju sa telefonom, bez merenja hr-a, GPS-a i ostalih sport dodataka?
Moj Stratos ću na oglase, koliko god dobar i lep sat ne mogu da se naviknem da ga punim svakih pet dana.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Ne bih da branim Stratos, jer ga i sam nosim evo više od dve godine, ali treba biti razuman sa time kom segmentu taj sat pripada, a zatim i kojoj generaciji uređaja. Danas je on prevaziđen, međutim zasad mi završava posao. Takvim satovima, trimovanim da delju GPS što duže mogu i briju podatke sa akcelerometra i kompasa, nekad standby nije najsjaniji. On može izgura dva dana skijanja ili pentranja po planini, i iz te perspektive ga treba sagledati. Kome treba klasičan SW, više okrenut telefonu i interakciji sa korisnikom, možda bi trebalo da potraži nešto drugo. Prostim rečnikom je Garmin za manje zahtevne.
Najveću zamerku mogu da dam na nemogućnost da svari brze promene pulsa, kakve imam dok igram tenis. Na trčanju je besprekoran, ali velike skokove jako često ne ukači. Takođe je na plivanju na otvorenom bio iznenađujuće koristan, bar za moje neke osnovne potrebe.
Jako dugo ga koristim, praktično nije skinut sa ruke više od dve godine, sem kad se puni, tako da koga zanima više informacija rado ću podeliti svoja saznanja i iskustva.