Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji smart satovi su sa najboljim trajanjem baterije računajući samo sinhronizaciju sa telefonom, bez merenja hr-a, GPS-a i ostalih sport dodataka?

Moj Stratos ću na oglase, koliko god dobar i lep sat ne mogu da se naviknem da ga punim svakih pet dana.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Huawei definitivno.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Što se tiče trajanja baterije topla preporuka za Huawei GT 2. Nosim sat skoro svakodnevno i punim ga 3 puta mesečno, doduše malo koristim "napredne" funkcije sata (GPS).

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kada je baterija u pitanju apsolutno GTR. Nijedan Huawei nema šta da traži u poređenju sa njim kada je baterija u pitanju. Daleko da na Huawei ne valja, nego je ovde prosto toliko bolja da je bespredmetno porediti.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

To I rekoh, iako i ja nosim GT2, uživam u njemu, ali GTR je po pitanju baterije neuporedivo bolji.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Ne znam koliko Amazfit GTR drži, ali ako ti je akcenat na bateriji i fitnes funkcijama, moj Huawei GT 1 drži 20-21 dan uz povremene treninge. Nosim svaki dan ali ne spavam sa satom, pa ne troši bateriju na merenje sna. Reklamirano je kao "up to 30 days" mada toliko nikad nisam izvukao.

Ja moj GTR nikada ne skidam sa ruke.Čak se i kupam sa njim i dobaci max do 20 dana bez punjenja.Najčešće ga punim na nekih 17-18 dana.

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

Ja ne spavam svako veče sa njim. Nekada da, ali da kažemo da 1/3 vremena između punjenja prespavam sa satom. 24/25 dana autonomija, kačio sam mnogo puta slike ovde. Da isključim merenje pulsa itd tj da radi samo za notifikacije kako je čovek i pitao, skoro da smem da potpišem da će mesec dana da izgura.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Dobro bre, kako sam ja imao 2-3 dana? Prodao sam ga jer mi to bilo suludo. Zena ima gtr 42mm i isto 2-3 dana. Imate li neki savet sta da radim sa njenim? Da li reset ili šta?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

I ja sam odradio ovo sa klipa, podigao poslednju verziju TaiChi-ja a to je 6.3.0-4104, Health je 10.0.2.332, podigao poslednji firnware sata na 1.0.3.20, ali ne mogu da dobijem WatchFace u Healt apk nikako. Pazario sam sat juče i za sada sam jako zadovoljan. Po pitanju baterije ne može S3 Frontier da mu prismrdi. Ima sve sportske funkcije koje mi trebaju i mislim da će S3 da ode u penziju kao i Amazfit Verge.

Poslednja izmena:
Uzeh Apple watch 5. Prošli kojeg sam imao je galaxy watch 46mm kojeg sam prodao prošle godine. Softver je stvarno perfektan, bez ijednog laga, sve radi kao sat. Praćenje vježbi top, HR radi perfektno. Jedina mana je baterija, juce sam ga kupio, bio je napunjen na 97% (star mjesec dana) i do navece sam imao oko 37%. Ali je brightness do kraja i always on ukljucen. Danas sam isto napunio do 100, ugasio always on da vidim razliku. Na GW mi je baterija trajala oko 5 dana, bez always on i bez HR konstantno upaljenog. Jedino što mi sat djeluje nekako bas maleno iako je 44mm, ali je stvarno super stvar.

Uzeh Apple watch 5. Prošli kojeg sam imao je galaxy watch 46mm kojeg sam prodao prošle godine. Softver je stvarno perfektan, bez ijednog laga, sve radi kao sat. Praćenje vježbi top, HR radi perfektno. Jedina mana je baterija, juce sam ga kupio, bio je napunjen na 97% (star mjesec dana) i do navece sam imao oko 37%. Ali je brightness do kraja i always on ukljucen. Danas sam isto napunio do 100, ugasio always on da vidim razliku. Na GW mi je baterija trajala oko 5 dana, bez always on i bez HR konstantno upaljenog. Jedino što mi sat djeluje nekako bas maleno iako je 44mm, ali je stvarno super stvar.

Nek te lepo služi [emoji1305]Moj budući sat :)
Da. Nemaju jaku bateriju, ali im sve ostalo u ekosistemu sa Ajfonom radi savršeno.

Pošto si ga platio?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mogu da svarim da sat bude pravougaonik kao za decu. Ne razume zašto ne naprave noramlan sat, ili makar po 2 modela pa da biraš. Totalna glupost Apple watch

Sve je stvar ukusa. Seti se prvog Samsung sata, bio je prelep barem meni, a nije bio okrugao.

Ne mogu da svarim da sat bude pravougaonik kao za decu. Ne razume zašto ne naprave noramlan sat, ili makar po 2 modela pa da biraš. Totalna glupost Apple watch

Prave se i skupi automatici u pravougaonom obliku, a Apple watch je od keramike ili aluminijuma. Nisam viđao dečiji keramički sat [emoji849][emoji3] Ako ti je glupost, zaobiđeš i kupiš šta ti se sviđa. That simple [emoji2371]

350 eura u BIH, star 2 mjeseca. Novi su kod nas u RS, oko 450 eura, a u federaciji 350 eura novi, ali nisam se usudio od svercera. Ovo je bila privatna prodaja, sto sam i trazio. Ganjao sam i u HR da uzmem nov, ali zatvorise nam granice.
Jeste malo pravougaoni oblik cudan, ali nadam se da cu se naviknuti, ako ne, na oglase.

Slažem se, sve je stvar ukusa, ali mogli bi nekad da ubace dva modela da ispitaju tržište. Verovatno se prodaje dobro čim ne menjaju.

350 eura u BIH, star 2 mjeseca. Novi su kod nas u RS, oko 450 eura, a u federaciji 350 eura novi, ali nisam se usudio od svercera. Ovo je bila privatna prodaja, sto sam i trazio. Ganjao sam i u HR da uzmem nov, ali zatvorise nam granice.
Jeste malo pravougaoni oblik cudan, ali nadam se da cu se naviknuti, ako ne, na oglase.

Ja uglavnom kupujem u Švajcarskoj jer mi tako brat živi. 5-ica je tamo 429 Fr ( ~397€ ). Čim puste granice, odoh da pazarim, a sad u septembru izlazi 6-ica pa ovaj mozda malo i pojeftini... [emoji3]

Round nije u tom tech fazonu koji Apple gaji. Do toga je msm. A huami je napravio extra priču sa gtr-gts.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

U Austriji i Njemačkoj u Saturnu i Mediamarktu su oko 470 eura, nije losa cijena u Svici. Ja sam mislio ici u HR, izvrsiti povrat poreza, ali kontam da bi me dočekali ovi naši na granici i izašla bi me skuplja pita nego tepsija. Uglavnom super stvar. I što nisam rekao ne svidja mi se punjač pošto se mora sat položiti na sto, kod samsunga je imao stalak pa moze posluziti kao alarm ujutru i ujedno vidis koliko je sati. Ali Apple je to, nasao sam Spigen stand posebno se uzme oko 10$, kupio par narukvica sa alija platnene (4 komada oko 8 $, i super su) jos fale 2 kozne i dosta. I dosta je laksi od GW-a koji je bio pretežak, bukvalno je težine kao i huawei GT kojeg ima drug, ne osjeti se toliko na ruci.

Imaš na Aliju Maikes kožne narukvice odličnog kvaliteta. Ja sam od njih poručio za običan sat od 22mm. Mogu da je montiram i na Huawei. Ako želiš kožnu, sve preporuke.
a2e41614d9494583805609fd46f397c5.jpg
3481a18e2cd68ba6d2af5d6e3f398ee4.jpg

Imaš na Aliju Maikes kožne narukvice odličnog kvaliteta. Ja sam od njih poručio za običan sat od 22mm. Mogu da je montiram i na Huawei. Ako želiš kožnu, sve preporuke.

Nijedan njihov store na žalost ne šalje (trenutno) za Srbiju, tj. šalju ali samo preko premium servisa :(

Kako se onda update-uje? Aplikacije i ostalo mreko bluetootha?
Što se tiče aplikacija, Huawei satovi ne podržavaju instalaciju aplikacija van onih fabrički instaliranih na satu, tako da ako ti treba nešto pored standardnih aplikacija koje postoje na satu, Huawei nije pravi izbor.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno