Bobajakuda
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.09.2013
- Poena
- 240
Jeftinije ti da uzmes neki Mi Band.Citajuci sve ove komentare ja pojma nemam koji bi sat kupio
Jeftinije ti da uzmes neki Mi Band.Citajuci sve ove komentare ja pojma nemam koji bi sat kupio
Гледао сам пар рецензија о Вочу 3,није много измењен изгледом,а нарочито не софтверски,чак има нешто мање рама од Актив 2.Али ми се допада,не рачунајући цену од 400€
Upravo sam instalirao ekg i merač pritiska na Activ2. Ekg sam probao na brzinu i radi, merač pritiska nisam jer treba običan merač zbog kalibracije. Ovih dana ću istestirati malo bolje.
https://r.tapatalk.com/shareLink/to...3&share_fid=3793&share_type=t&link_source=appDajte neki predlog za custom watchface za Watch GT.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko hoće neka me doda u Samsung Health, da vidimo ko je jači![]()
Imaš na Telegramu grupe sa faceovima za GT2 i MW, ima ih koliko hoćešDajte neki predlog za custom watchface za Watch GT.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pazario danas GT2. Je l ima nekih specifičnih podešavanja koja bih trebao da podesim u startu na telefonu ili aplikaciji, kako bih otključao sve mogućnosti?
Sa kojim telefonom ga koristis?
Ja sam se baš dugo lomio da li 46mm ili 42mm GT2 i na kraju sam odlučio da naručim manji u crnoj varijanti. Mislim da ću biti jedan od retkih tipova sa ovim "unisex" satom.![]()
Već stižu prvi utisci za GW3, kao što sam i mislio, baterija jedva 2 dana... Ok, služi GW i dalje fino, ali čemu ostajanje na Samsung ekosistemu kad ni naslednik naslednika teško da će doneti neko poboljšanje...Ne verujem, ništa epohalno novo ne donosi...
Čak će i baterija biti verovatno lošija nego na GW...Ali, ne bi me previše iznenadili i da lupe neku cenu od 400 EUR
SM-N975F
Imaš na Telegramu grupe sa faceovima za GT2 i MW, ima ih koliko hoćeš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari