Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam hteo gt2 ili honor magic zbog izgleda,ali posto na iphone pola opcije ne rade onda mi preostaje samo GW,mada mi se njegov izgled nikako ne svidja

Evo ja sam sad skontao da ne radi Health App vise kako treba u offline modu vec moras da se logujes tj kreiras account da bi ti radila vremenska prognoza i provera firmware-a (za sihronizaciju se podrazumeva da moras da se logujes)..pa kakvi indijanci, ubedljivo najgori aspekt Huawei/Honor satova je softver prepun diskriminacije ako nisi iz Kine (skinovi, dodatne funkcije na satu...) i primoravanja korisnika da instaliraju HMS (Huawei mobile services) sa dosta bagova i nelogicnosti...

Cudi me da neko vec nije napravio neki thirdparty program za kontroli satova kao sto je to slucaj sa Xiaomi satovima/narukvicama gde mozes da biras sta ces da instaliras...

Гледао сам пар рецензија о Вочу 3,није много измењен изгледом,а нарочито не софтверски,чак има нешто мање рама од Актив 2.Али ми се допада,не рачунајући цену од 400€

Pored podržanih funkcija, zbog čega se i kupuje smartwatch (ko kupuje da meri bateriju bolji je ne-smart :p traje dve godine), bitne stavke su estetika (Huawei je meni lepši) i udobnost za nošenje.

GW mi nije baš udoban, nešto teži i deblji nego što treba, uz to odignut pa se stalno smiče.

Žrtvovao bih i pola sadašnje baterije (samo da pouzdano traje ceo dan, ne kao mobilni) ako bi bio osetno tanji, lakši i bolje ležao na ruci.

Upravo sam instalirao ekg i merač pritiska na Activ2. Ekg sam probao na brzinu i radi, merač pritiska nisam jer treba običan merač zbog kalibracije. Ovih dana ću istestirati malo bolje.

Гледао сам пар рецензија о Вочу 3,није много измењен изгледом,а нарочито не софтверски,чак има нешто мање рама од Актив 2.Али ми се допада,не рачунајући цену од 400€

Za te pare Garmin Fenix 5,koji je masina za sport.

Upravo sam instalirao ekg i merač pritiska na Activ2. Ekg sam probao na brzinu i radi, merač pritiska nisam jer treba običan merač zbog kalibracije. Ovih dana ću istestirati malo bolje.

Kao zasebne aplikacije ili? Može link?

Instaliraju kao posebna aplikacija na sat i telefon, ali mora da se menja region na satu na usa da bi se dobio tizen verzije 4.0.0.8 jer samo na njemu radi apk. Ako hoćeš poslaću link ili postaviću ovde ako još nekog zanima. I radi samo sa Activ2 modelom, ostali nemaju adekvatan senzor.

I mene interesuje, pa ako ti nije tesko, postavi link. Hvala [emoji4]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Dajte neki predlog za custom watchface za Watch GT. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko hoće neka me doda u Samsung Health, da vidimo ko je jači :D
5f50b2a49564f7110314767a2aa52379.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pazario danas GT2. Je l ima nekih specifičnih podešavanja koja bih trebao da podesim u startu na telefonu ili aplikaciji, kako bih otključao sve mogućnosti?

Ja sam se baš dugo lomio da li 46mm ili 42mm GT2 i na kraju sam odlučio da naručim manji u crnoj varijanti. Mislim da ću biti jedan od retkih tipova sa ovim "unisex" satom. :D

Probao sam oba, veći mi nije prevelik, manji nije premali, ali prosto mi se više dopada minimalistički dizajn 42mm sata od samog početka. Znam da se odričem funkcije javljanja na telefon preko sata i skoro duplo veće autonomije, ali računam da ću bez prve opcije preživeti a ok mi je da sat punim 1-2 nedeljno. Prosto me taj estetski momenat više mami izboru manjeg sata, pa se nadam da neću zažaliti, a znam da bi mi bilo žao da ne kupim sat koji mi se na oko više dopada.

Poslednja izmena:
Ja se opasno lomim izmedju gt2 i huawei magicwatch 2,stalno gledam neke recenzije,i ako nemaju sve opcije sa ios sistemom,ipak mi je izgled sata na prvom mestu

Ja sam se baš dugo lomio da li 46mm ili 42mm GT2 i na kraju sam odlučio da naručim manji u crnoj varijanti. Mislim da ću biti jedan od retkih tipova sa ovim "unisex" satom. :D

Nisi jedini [emoji1787] i ja imam T-rex ručice i uzeo sam 42mm, jednostavno mi je 46mm bio preglomazan.

Inače i 42mm ima opciju javljanja na poziv, koristim je u zdravlju i veselju, pogotovo kad sam na bajsu, Dik Trejsi fazon [emoji56]

Meni se recimo ne sviđa rub na GT2, dok mi se kod MW2 rub sa tahimetrom baš dopada.

Ali kao što rekoh, meni je ovaj minimalistički stil najprivlačniji. Najlepši sat mi je Galaxy Watch Active2 od 44 mm, ali Samsung mi je izvan budžeta.

A ti si uzeo GT2 manji, sorry ja sam pročitao da si uzeo GW, pa sam zato napisao da ima opciju javljanja

Ne verujem, ništa epohalno novo ne donosi...
Čak će i baterija biti verovatno lošija nego na GW...Ali, ne bi me previše iznenadili i da lupe neku cenu od 400 EUR

SM-N975F
Već stižu prvi utisci za GW3, kao što sam i mislio, baterija jedva 2 dana... Ok, služi GW i dalje fino, ali čemu ostajanje na Samsung ekosistemu kad ni naslednik naslednika teško da će doneti neko poboljšanje...

Nego, ima li korisnika Garmina VA4 ili Venu, postaju mi sve interesantniji...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno