nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Odgovara
GT2 punim od dna do vrha. Pa opet za 10 dana.Što se tiče punjenja pametnog sata, da li ih stalno punite do kraja, do 100%?
Znam da je generalna preporuka za baterije da se ne prazne do 0% kao ni da se ne pune do 100%, kako bi se smanjio broj kompletnih ciklusa pražnjenja i punjenja, ali me zanima da li je i koliki faktor za baterije pametnog sata kroz duži period?
Ili nije bitno s obzirom da se pametni sat ne puni toliko često, mislim konkretno na Huawei/Honor.
Mada me kod drugih satova, koji zahtevaju punjenje svaki ili svaki drugi dan, iz radoznalosti interesuje koliko otprilike imaju smanjene kapacitete baterije kroz godinu dana recimo, jer puno ciklusa na baterijama malog kapaciteta sigurno ostavlja osetan pad autonomije, barem pretpostavljam da je tako?
Odgovara bilo koja 22mm.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam GW godinu dana, punim ga svaka dva, tri dana i nisam primetio da je baterija oslabila.Da, tako sam i pretpostavio, da Huawei i Honor ne bi trebalo da imaju primetnih problema za svog radnog veka.
Nego mi se nametnulo pitanje, kako deluje baterija na duže staze na nekom satu koji u startu iziskuje punjenje svaki drugi dan recimo, ili svaki. Prosto razmišljam da bi takvi satovi nakon godinu ili godinu i po dana imali problem i jedan dan da izdrže bez isključivanja nekih funkcija.
Osim ako ne postoji efikasan servis zamene baterije.
U subotu napunio GT 2, navece trcanje 30 min sa gpsom, nedelja biciklizam, reci cemo dva sata, i evo sad u ponedeljak jutro baterija na 66%. Brzo to ide za sat kojem ja najjaci adut baterija. Mozda sto je prvo punjenje pa dok skonta ...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Probaj sa SamsungomU subotu napunio GT 2, navece trcanje 30 min sa gpsom, nedelja biciklizam, reci cemo dva sata, i evo sad u ponedeljak jutro baterija na 66%. Brzo to ide za sat kojem ja najjaci adut baterija. Mozda sto je prvo punjenje pa dok skonta ...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Pravi odgovor!Probaj sa Samsungom![]()
Upravo tako kod mene 160 min GPS-a i baterija na 43 %,naravno napunjen prošlu nedelju jutro ,tj pre 8 danaNije to ništa puno,2.5 h GPS-a,i ostala upotreba.
To je GPS,i na Garminu u proseku sat izgura 15h GPS-a,neki i vise,ali je njihova cena od 300 do 600 eura.
Na GT2 max 30 watchface na satu, od toga se preinstalirani brišu ručno (mislim 2 ne mogu), tako da imaš mesta za 28.Presao sam sa Gt1 na Gt2,na Gt1 je mogao samo jedan costum watchface,da li neko zna koliko istovremeno mozete imati na Gz2
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari