Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle dužeg druženja sa Amazfit Verge, zaboravio sam na S3 Frontier. Ja ne znam da li je do mene ali me je Xiaomi oduševio. Osim problema koji sam imao sa povezivanjem, sve ostalo radi savršeno. Baterija, sportski tracker, puls, izveštaji o trčanju, stvarno sam prezadovoljan.

Posle dužeg druženja sa Amazfit Verge, zaboravio sam na S3 Frontier. Ja ne znam da li je do mene ali me je Xiaomi oduševio. Osim problema koji sam imao sa povezivanjem, sve ostalo radi savršeno. Baterija, sportski tracker, puls, izveštaji o trčanju, stvarno sam prezadovoljan.
Vrhunski za tu cenu, jedino pozivi nisu bili baš efikasni.. I previše sportski dizajn pa je na oglasima. Je l moguće da je voda (tuširanje) oštetila mikrofon na gw, radi ali me slabije čuju?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ne bi smelo. Neka prašina možda pre.

Kakav problem si imao sa povezivanjem i kako si rešio taj problem . imam Stratos i kod izbora države nema Srbije , da li da izaberem neku drugu ili da kliknem na others

Послато са Mi 9 SE помоћу Тапатока

Isto tako je kod mene,samo kod mene je Amazfit T-Rex.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Kakav problem si imao sa povezivanjem i kako si rešio taj problem . imam Stratos i kod izbora države nema Srbije , da li da izaberem neku drugu ili da kliknem na others

Послато са Mi 9 SE помоћу Тапатока

Nije hteo posle A10 na S9+ da se poveže. Vratio sam telefon na fabrička, sat sam update-ovao pa na fabrička i proradilo. Jedno vreme me je i skin zezao, baterija svlačila kao nenormalna, pa sam provalio da je do njega.

Isto tako je kod mene,samo kod mene je Amazfit T-Rex.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Ja jurim neki koji nije okrugao, moram da bacim pogleda šta su izbacili u tom segmentu.

Poslednja izmena:
Imas GTS samo ne znam da li ga ima neko sa foruma.
0f347ee1f40fe033bc9fe6bb86b33cdb.jpg

Pa ko će to meni da kupi :D :D :D. Moj je kroz mesec dana :D.

@vojkan85
Sad sam bio da pogledam Amazfit GTS i mogu reci da sam se odusevio. Ekran je fantastican. Lepo lezi na ruci.. nije dzombast.. bas potaman.
Nisam mogao da proverim ono sto mene najvise zanima, a to je jacina vibracije.
Jedina zamerka sto nije napravljen od nekog kvalitetnijeg materijala, ali daleko da je losa izrada.

Stize mi sutra Honor MagicWatch 2, pa me zanima da li pored Huawei Health aplikacije treba skinuti jos neku radi uparivanja sa Xiaomi Mi8? Procitao sam na jednom sajtu da traze i Huawei Mobile Services, ali verziju 4+, dok na playstoreu nalazim samo HMS 3.0.3.300. Odakle skinuti najnoviju verziju HMS-a, ako ova sa playstorea nije dovoljna?

Ja sam za huawei band instalirao health i services, upario sa RedmiNote 4 i sa vremena na vreme je pucala BT veza pa sam ga prosledio bratu.

@vojkan85
Sad sam bio da pogledam Amazfit GTS i mogu reci da sam se odusevio. Ekran je fantastican. Lepo lezi na ruci.. nije dzombast.. bas potaman.
Nisam mogao da proverim ono sto mene najvise zanima, a to je jacina vibracije.
Jedina zamerka sto nije napravljen od nekog kvalitetnijeg materijala, ali daleko da je losa izrada.

Ovaj mi je baš top. Imam neke drugare koji uskoro idu preko pa ću da vidim da uzmem preko njih.

Jel neko poručio honor smart watch 2 juce na sniženju u gigatronu? Ako jeste, neka napise kad je dobio. Ja sam poručio, sad pricao sa operaterom, prosto indirektno mi govori da odustanem. Znate guzve su, selimo magacin, ovo, ono, čekacete malo duže, ako nećete, možemo stornirati... Reko ja sam već uplatio elektronski, kaze vraticemo vam novac. Sačekacu sledeću nedelju, pa cu videti, 10 dana max da sačekam, preko toga je sramota.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Nema od toga nista, na zalost.

Edit:

Da li je moguce da se GT 2 sinhronizuje, tj vremenska prognoza kada je na telefonu iskljucena lokacija?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel neko poručio honor smart watch 2 juce na sniženju u gigatronu? Ako jeste, neka napise kad je dobio. Ja sam poručio, sad pricao sa operaterom, prosto indirektno mi govori da odustanem. Znate guzve su, selimo magacin, ovo, ono, čekacete malo duže, ako nećete, možemo stornirati... Reko ja sam već uplatio elektronski, kaze vraticemo vam novac. Sačekacu sledeću nedelju, pa cu videti, 10 dana max da sačekam, preko toga je sramota.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Ja sam poručio takodje, niko me jos nije zvao.

P30 Pro

Nema od toga nista, na zalost.

Edit:

Da li je moguce da se GT 2 sinhronizuje, tj vremenska prognoza kada je na telefonu iskljucena lokacija?

Ne može. Mora lokacija stalno da radi. Tako da malo curi baterija.

A steta...

Kod mene se GT2 sinhronizuje, a iskljucena lokacija, tj. iskljucen GPS, a lokaciju odredjuje pomocu mobilne mreze, interneta. U Healt-u dozvoljen pristup lokaciji, tel je Xiaomi.

I kad smo vec kod prikaza vremena, primetio sam poslednjih dana, kada je i nocu oblacno na satu je ikonica sunca sa oblacima, nema ljubicastog meseca.
Opet propust, sunce i nocu...:D
3bc0c7c1a7c60f62ceaf32440c44887b.jpg
da1f57e87ef66da9513c716dd9c2c57a.jpg

Poslednja izmena:
Sta kazete na nove Xiaomi uredjaje?
Haylou Solar LS01 i Haylou Solar LS05.
Deluju zanimljivo i lepo izgledaju + su povoljni.

Ovaj LS05 mi se više sviđa, više volim takav dizajn.

Ali hit - bukvalno drugi-treći rezultat pretrage u Googlu - "It's not SOLAR powered" :p

Nisam ispratio ali šta se dešava sa mi watch?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Uzeh pre par dana Huawei Watch GT Active. Interesu je me da li ima smisla uzimati zastitnu foliju za displej i ako ima koju uzeti? Koliko narusi izgled sata? Gledao sam na netu ali ne mogu da provalim na snimcima i slikama. I kako se uopste skida folija kada za to dodje vreme kad vidim da ide od ivice do ivice a ekran je ispod prstena sata? Hvala.

Stavi staklo. Prekriva od ivice do ivice, a bukvalno se ne primećuje.

Imam problem sa p30p i gw, kad se odvežu, tipa izađem iz dometa telefona ili ugasim bt, i kad su opet u dometu neće auto da se poveže nego moram u app pa tamo da kliknem poveži. Nije bilo tog problema na Samsung i xiaomi uređaju?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Naravno, bukvalno možeš noktom samo malo da ga uhvatiš sa strane i odlepi se lagano

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno