diviner_golden
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.10.2005
- Poena
- 365
Za nas sa jeftinijim kartama, šta je best buy do stotinak evra? Akcenat na izgled sata i duzinu baterije...
Za nas sa jeftinijim kartama, šta je best buy do stotinak evra? Akcenat na izgled sata i duzinu baterije...
Zna li se trenutno nesto vise od Honorov magic 2 satu ili je jos uvek rano?! Da li je vise manje sve isto kao na GT2 ili ipak ima neke razlike.
Jer koliko vidim nije da nije GT2 bez nekih mana, pa me interesuje koje li su razlike izmedju GT2 i ovog novog honorovog sata
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Koliko vidim na KP jeftiniji je 10, 15e, sto i nije neka razlika..Samo u par fitnes stvarčica (podešavanje tempa trčanja i podsetnik za odmor prilikom vežbanja)
Ali glavna razlika je cena Honor je jeftiniji
Која ти је верзија фирмвера на сату? Последњи апдејт сам добио пре 3-4 дана.
Verzija je 1.0.3.62
Od jutros nekad zakrči, nekad ne. Najgora moguća stvar. Do sada najveći problem sa Huawei proizvodima. Čas radi
OK, čas ne radi.
Za Viber mi stiže ikonica kao za Facebook messanger.
Facebook, Messanger, Gmail i mislim Instagram imaju svoje ikonice. Mislim da i Hangouts ima zelenu ikonicu.
Dakle, samo Viber nema svoju.
Ne koristim FB, ni Messenger.Za Viber mi stiže ikonica kao za Facebook messanger.
Facebook, Messanger, Gmail i mislim Instagram imaju svoje ikonice. Mislim da i Hangouts ima zelenu ikonicu.
Dakle, samo Viber nema svoju.
Da.Ako nema ikonice, da li bar pored te "default" ispise naziv aplikacije?
.
Mislim da hoće, bukvalno hardver je isti, razlikuju se u dizajnu samo.Mene najvise zanima da li honor magic 2 ima isti trajanje baterije kao gt2 ili slabije.
Kapiram da cu u poslovnicama pre naci honor nego gt2, plus i manja cena
Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
GT1, GTR...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja prodao Amazfit Bip sad nabavljam nesto bolje. Nekako mi je GTS kao neka logicna zamjena ali vuce me i GTR samo zbog oblika klasicnog sata.Huawei Watch GT može da se nađe na KP za te pare ili Amazfit GTR 47mm
Meni na GT prikazuje uredno poruke i kad je lock screen na telefonuMeni na GT smeta npr sto su poruke kratke ne možeš vidjeti cijeli sadržaj i ako su poruke zakljucane na lock screenu onda ih nema ni na satu.
Vidim ime ko je poslao poruku al nema sadržaja.
Bilo bi dobro da na lock screenu bude zakljucan sadržaj a na satu da se vidi cijeli sadržaj poruke.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari