Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za nas sa jeftinijim kartama, šta je best buy do stotinak evra? Akcenat na izgled sata i duzinu baterije...

Zna li se trenutno nesto vise od Honorov magic 2 satu ili je jos uvek rano?! Da li je vise manje sve isto kao na GT2 ili ipak ima neke razlike.
Jer koliko vidim nije da nije GT2 bez nekih mana, pa me interesuje koje li su razlike izmedju GT2 i ovog novog honorovog sata

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Zna li se trenutno nesto vise od Honorov magic 2 satu ili je jos uvek rano?! Da li je vise manje sve isto kao na GT2 ili ipak ima neke razlike.
Jer koliko vidim nije da nije GT2 bez nekih mana, pa me interesuje koje li su razlike izmedju GT2 i ovog novog honorovog sata

Samo u par fitnes stvarčica (podešavanje tempa trčanja i podsetnik za odmor prilikom vežbanja)
Ali glavna razlika je cena Honor je jeftiniji

Pa, jel' moguce da GT2 na notifikacijama, ne prikazuje posebno ikonicu za svaku aplikaciju?!:zgran:
Pa to ima i na Mi Band4!
Razmisljam o kupovini, ali kako vise citam, sve me vise razocarava, koristim i Xiaomi telefon, a vidim neki imaju problem... U najuzem izboru su GT2 i Amazfit GTR, GT2 mi je mozda lepsi, ali....:-/

Poslednja izmena:
Kako gt2 da ne pokazuje, a kec pokazuje, barem WA, FB, SMS,, Gmail... Sto koristim.

Ne znam, eto komentarisali su korisnici GT2 na prethodnoj strani...
I ja sam tako razumeo, da ne prikazuje posebno za svaku aplikaciju... I meni je neshvatljivo...:trust:

Dodato:
Evo i screenshot o notifikacijama iz nekog review-a koji pronadjoh na netu.

Prilozi

• Capturegt2.PNG
    Capturegt2.PNG
    525.2 KB · Pregleda: 172
Poslednja izmena:
Viber ne prikazuje od ovih sto se češće koriste

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Samo u par fitnes stvarčica (podešavanje tempa trčanja i podsetnik za odmor prilikom vežbanja)
Ali glavna razlika je cena Honor je jeftiniji
Koliko vidim na KP jeftiniji je 10, 15e, sto i nije neka razlika..
Svidja mi se Honor ali vidim da i GT2 ima neke nedostatke pa rek'o ako su maltene isti onda verovatno imaju iste i minuse..

Која ти је верзија фирмвера на сату? Последњи апдејт сам добио пре 3-4 дана.

Verzija je 1.0.3.62
Od jutros nekad zakrči, nekad ne. Najgora moguća stvar. Do sada najveći problem sa Huawei proizvodima. Čas radi
OK, čas ne radi.

Za Viber mi stiže ikonica kao za Facebook messanger.
Facebook, Messanger, Gmail i mislim Instagram imaju svoje ikonice. Mislim da i Hangouts ima zelenu ikonicu.
Dakle, samo Viber nema svoju.

Verzija je 1.0.3.62
Od jutros nekad zakrči, nekad ne. Najgora moguća stvar. Do sada najveći problem sa Huawei proizvodima. Čas radi
OK, čas ne radi.

Facebook, Messanger, Gmail i mislim Instagram imaju svoje ikonice. Mislim da i Hangouts ima zelenu ikonicu.

Čekaj jel problem samo u ikoni ili ne stižu notifikacije uopšte sa vibera.
Ako piše od koga je i vidi se sadržaj poruke šta me briga kakva je ikonica

Sad nisam siguran kako piše, ali znam da mi je uvek potpuno jasno da je poruka sa Viber. Samo je ikonica pogrešna. Meni ne smeta. To mu zaista ne bih naveo kao manu.

Ne koristim FB, ni Messenger.
:)
Od ovoga što koristim a što mi stižu notifikacije:
TT nema svoju ikonu
Gmail ima
Fabrička email app mislim da ima
Viber nema
WA ima
SMS ima
LinkedIn ima

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Korekcija - Linkedin nema svoju ikonicu. Sad mi stigla notifikacija.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Ako nema ikonice, da li bar pored te "default" ispise naziv aplikacije?
Nema ni Mi Band 4 za sve aplikacije, ali uvek pored ikonice pise naziv aplikacije sa koje je obavestenje.

Meni na GT smeta npr sto su poruke kratke ne možeš vidjeti cijeli sadržaj i ako su poruke zakljucane na lock screenu onda ih nema ni na satu.

Vidim ime ko je poslao poruku al nema sadržaja.

Bilo bi dobro da na lock screenu bude zakljucan sadržaj a na satu da se vidi cijeli sadržaj poruke.

Mene najvise zanima da li honor magic 2 ima isti trajanje baterije kao gt2 ili slabije.

Kapiram da cu u poslovnicama pre naci honor nego gt2, plus i manja cena

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

GT1, GTR...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Huawei Watch GT može da se nađe na KP za te pare ili Amazfit GTR 47mm
Ja prodao Amazfit Bip sad nabavljam nesto bolje. Nekako mi je GTS kao neka logicna zamjena ali vuce me i GTR samo zbog oblika klasicnog sata.

Da narucim odma' GTR 47mm i da ne razmisljam ili...

Zadovoljan sam bio Bip-om ali mi smetao los kvalitet ekrana, neiskorscen prstor (mali ekran), plastikaner kao igracka i to je to. Sve ostalo OK.

I da bolje narukvica od silikona da se moze prati ne kozna i sl...

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni na GT smeta npr sto su poruke kratke ne možeš vidjeti cijeli sadržaj i ako su poruke zakljucane na lock screenu onda ih nema ni na satu.

Vidim ime ko je poslao poruku al nema sadržaja.

Bilo bi dobro da na lock screenu bude zakljucan sadržaj a na satu da se vidi cijeli sadržaj poruke.

Meni na GT prikazuje uredno poruke i kad je lock screen na telefonu

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

GT2, poslednji update stvara iritantnu distorziju ili kako se vec zove taj zvuk, nakon skoro svake notifikacije. Jel ima neka fora za vraćanje prethodne verzije software ili šta uraditi? Izluđuje me. Nekad tiše, nekad glasnije, ali u svakom slučaju je iritantno. Mogu da isključim ton, ali mi odgovara da imam ton.

Naručio sam narukvice sa Aliexpresa za 1.8 evra. [emoji23]
PJ mislim da ti se zvuk izobličio jer si se kupao ili plivao sa njim. Meni isto, a i ortaku posle prvog kupanja. Pre toga bio normalan zvuk.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Najviše vode što je dobio je bilo prilikom pranja ruku. Nekoliko puta sam ga možda malo više isprskao, ali nikada nije lila voda po njemu. U decembru, kad sam ga uzeo, sam se dvoumio da li da ga koristim u moru ili bazenu i rešio da mi deluje suviše skromno da bih mu verovao za upotrebu pod vodom. Skidao sam ga svaki put. Skidam ga i za tuširanje.

Krčanje sam prvi put čuo kada sam uradio update i kada se sat resetovao.

Samsung ima onu foru da istera vodu napolje na otvore. Da li ovde ima nekog rešenja?

Kako vas čuje sagovornik kad razgovarate preko sata. Sa mog sata Galaxy watch, jako me loše čuje sagovornik. Isti je slučaj i sa satom od supruge. Njen je galaxy watch 42. Trenutno mi je telefon Huawei mate 20 pro, ali je isti slučaj bio i ranije dok sam imao samsung s9+. Ja jako dobro čujem sagovornika, ali on mene skoro nikako. Ne znam da li je to slučaj i kod Huawei sata.

Često koristim GW za razgovor, niko i ne provali da pričam sa sata, odlično me čuju. Sjajna stvar.

OnePlus 6T via TT

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno