Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da imam watch faces, Ali kod mene je originalna aplikacija, imam honor telefon.
4e56b5977c6db31aae3ed8b563fd5567.jpg

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
1553abb22a07299f1edf09aff073e71b.jpg

Pa i ja imam originalnu aplikaciju i nemam tu opciju?! Da li imas instalirano jos nesto dobio sam preporuku da instaliram Huawei Services?

Eidtovao sam post, vidi drugu sliku.
Naravno da su mi instalirani HMS.
Telefon je došao sa njima.
Probaj fresh install, pobriši sve tragove i ostatke Health aplikacije.

Eidtovao sam post, vidi drugu sliku.
Naravno da su mi instalirani HMS.
Telefon je došao sa njima.
Probaj fresh install, pobriši sve tragove i ostatke Health aplikacije.

To cu i da uradim.Inace sam probao da instaliram i HMS ali ne mogu da ga otvorim?Dakle i sat da vratim na fabricka podesavanja (reset)?
Health aplikaciju sam vec imao u telefonu jer sam je koristio uz prethodni Huawei watch 2.
E da,ja nemam Huawei telefon,da li to moze da bude problem?

Ne bi trebalo da bude bude problem. Health radi I na drugim modelima.
HMS i ne treba da se pokrene, on radi u pozadini prema potrebi.
Mislim da sat ne moraš da vraćam na fabrička podešavanja, samo uradi fresh install Health aplikacije.

Sad, da ti još odem na živce - koliko su samo novih WF-ova dodali....
:)

Baci fotku, da vidimo lice li na sta [emoji1787] biće valjda i za prvi GT

Mislim da sat ne moraš da vraćam na fabrička podešavanja, samo uradi fresh install Health aplikacije.

Da bi dobili te wf mora da se otvori Huawei account ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja imam Huawei account još od p10, zapamtili me ćinezi.
Dole su sve fabrički FW.
7e3d538774edf4d7425fcc4b9acbe046.jpg
0f00a7a0a59ec297939d30fe08503cd5.jpg
79e1aa2ad67ca06af5272a03b5322cff.jpg
ec7cace24b7743236c1a92a1d0d35a01.jpg
404c1b47611c006b721b125b5194c358.jpg
002ab203d971f9085825308fce204455.jpg
5f3a80e72a114f608f8295b7b4571201.jpg
c4f6aa041e6a567d078654c72304a85d.jpg
43cbe729b85158a939fe611f57960ef0.jpg

Хахаха ... да,да,начео си ме.

Интересантно,повезао сам сат са таблетом који је Хуавеј и имам опцију watch faces ,а потпуно исто све ... није ми најјасније.

Zabudalio si Health app, ništa drugo.

Mislim da možda mora da bude instaliram Huawei app za apk i da se poveže njihov account , jedino mi to ima logike :)
Ali videcu tačno na 4pda

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Иако сам успео да инсталирам ХМС на телефон,када инсталирам Хелт апликацију она не препознаје то логовање и не даје ми опцију watch faces.Све то исто урађено на Хуавеј таблету и инсталирам Хелт и он прихвати логовање и та опција је доступна.Пошто нисам (још увек) полудео да због сата носим таблет, пребацио сам пар нових изгледа сата,прекинуо конекцију са таблетом и повезао се на телефон.Подаци се не губе.
Ако неко пронађе решење,молио бих да напише.

Иако сам успео да инсталирам ХМС на телефон,када инсталирам Хелт апликацију она не препознаје то логовање и не даје ми опцију watch faces.Све то исто урађено на Хуавеј таблету и инсталирам Хелт и он прихвати логовање и та опција је доступна.Пошто нисам (још увек) полудео да због сата носим таблет, пребацио сам пар нових изгледа сата,прекинуо конекцију са таблетом и повезао се на телефон.Подаци се не губе.
Ovlašćeni servis, kome je od Boga dato da rešava probleme korisnika? [emoji854][emoji846][emoji854]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Dobro, u suštini prebacivanje WF-a i radiš periodično, ne svakog momenta.
Ali, to što na telefonu ne radi jeste problem.
Da li si bio obrisao podatke i keš Health app pre ponovnog instaliranja?
Čudno je da neće da ti traži Huawei ID. Ne razumem zašto.

Evo da i ja podelim utiske posle 3 dana nosenja Gwatcha i GT2 istovremeno, nije me mrzelo malo vise da pisem, nadam se da ce biti korisno drugima...

Koraci:
Dan1: GW:10278 , GT2: 10092
Dan2: GW: 3378 , GT2: 3241
Dan3: GW: 8245 , GT2: 6689
Vece odstupanje je samo u trecem danu, i tu mislim da je GT2 bio blizi, moguce da je Samsung pobrljavio sa duplim pracenjem tel/sat, dakle na relativno malom uzorku GT2 bolji (pogotovu sto ne mogu da odvojim cisto podatke samo na satu u Shealthu)

GPS/HR:
I pitanju je bila mala setnja od 15tak minuta i 2km sa jednim stajanjem, GPS je izmerio 20m razliku na totalu sto je ok, ali je zato putanja prilivno oscilirala kod oba u odnosu na google maps, i tu je GT2 prikazao vece delove putanje da idu preko dvorista i zgrada, sto moze da bude problem u samim Google mapama u odnosu na koordinate, ali dvejedno odstupanja su manja kod GWatcha. HR je definitivno prezicniji kod GT2, prikazao mi je Max oko 120 i AVG 93 dok je kod Samsunga to bilo 137/111 sto je nemoguce na setnji relativno slabog tempa. Takodje chart u Shealth kod Samsunga je totalno orijentacionog karaktera, dok je na Huaweiju dosta precizniji. Kadenca kod GT2 je bila 120/99 dok kod Samsunga 152/110, subbjektivni osecaj na strani Samsunga i elevation kod Samsunga 84-111 kod GT2: 239-264m, ovde je prvi rezultat netacan jer se sam grad nalazi na nekih 250 mnv...Opet je bolji bio GT2 sto je i ocekivano posto ima novije senzore

Pracenje spavanja:
Na uzorku od 4 noci 3 puta je GW pokazivao par minuta duze spavanje, a samo jedne GT2, ali u pitanju je minorna razlika, tako da su prilicno usaglaseni, i oba dobro isprate i budjenja, te ovde nema nekog jasnog pobednika...

Baterija na strani GT2 apsolutno, sa nekim mojim stilom koriscenja, GW mi traje oko 3 dana i jos koji sat, GT2 7-8 dana.
Udobnost opet na strani GT2, s obzirom na manju tezinu, manje se oseca na ruci, ali ni GW nije pretezak.
Vizuelno GW ipak meni lepsi i naravno funcionalnost na strani GWa apsolutno...

Na kraju, ja sam ipak resio da zadrzim GW jer su mi notifikacije i funkcionalnost trenutno ispred fitnes karakteristika, a bateriju kao najveci minus, sam resio kupovinom Samsungove eksterne baterije/bezzicnog punjaca koji mi je stalno sa sobom te ga koristim za punjenje i telefona i sata, znam nije savrseno resenje, ali za sada zavrsava posao...

Да,деинсталирао,ресетовао телефон.Пре поновне инсталације убацио тај ХМС па тек онда Хелт,али без резултата.Добро,ту је алтернатива,једном месечно се повежем на таблет и видим шта има.Можда Шаоми телефони не функционишу са тим Хуавеј сервисом,ко би знао...

Možda neko od članova ima ti kombinaciju. Pa da kaže šta je i kako je.

Evo da i ja podelim utiske posle 3 dana nosenja Gwatcha i GT2 istovremeno, nije me mrzelo malo vise da pisem, nadam se da ce biti korisno drugima...

Koraci:
Dan1: GW:10278 , GT2: 10092
Dan2: GW: 3378 , GT2: 3241
Dan3: GW: 8245 , GT2: 6689
Vece odstupanje je samo u trecem danu, i tu mislim da je GT2 bio blizi, moguce da je Samsung pobrljavio sa duplim pracenjem tel/sat, dakle na relativno malom uzorku GT2 bolji (pogotovu sto ne mogu da odvojim cisto podatke samo na satu u Shealthu)

GPS/HR:
I pitanju je bila mala setnja od 15tak minuta i 2km sa jednim stajanjem, GPS je izmerio 20m razliku na totalu sto je ok, ali je zato putanja prilivno oscilirala kod oba u odnosu na google maps, i tu je GT2 prikazao vece delove putanje da idu preko dvorista i zgrada, sto moze da bude problem u samim Google mapama u odnosu na koordinate, ali dvejedno odstupanja su manja kod GWatcha. HR je definitivno prezicniji kod GT2, prikazao mi je Max oko 120 i AVG 93 dok je kod Samsunga to bilo 137/111 sto je nemoguce na setnji relativno slabog tempa. Takodje chart u Shealth kod Samsunga je totalno orijentacionog karaktera, dok je na Huaweiju dosta precizniji. Kadenca kod GT2 je bila 120/99 dok kod Samsunga 152/110, subbjektivni osecaj na strani Samsunga i elevation kod Samsunga 84-111 kod GT2: 239-264m, ovde je prvi rezultat netacan jer se sam grad nalazi na nekih 250 mnv...Opet je bolji bio GT2 sto je i ocekivano posto ima novije senzore

Pracenje spavanja:
Na uzorku od 4 noci 3 puta je GW pokazivao par minuta duze spavanje, a samo jedne GT2, ali u pitanju je minorna razlika, tako da su prilicno usaglaseni, i oba dobro isprate i budjenja, te ovde nema nekog jasnog pobednika...

Baterija na strani GT2 apsolutno, sa nekim mojim stilom koriscenja, GW mi traje oko 3 dana i jos koji sat, GT2 7-8 dana.
Udobnost opet na strani GT2, s obzirom na manju tezinu, manje se oseca na ruci, ali ni GW nije pretezak.
Vizuelno GW ipak meni lepsi i naravno funcionalnost na strani GWa apsolutno...

Na kraju, ja sam ipak resio da zadrzim GW jer su mi notifikacije i funkcionalnost trenutno ispred fitnes karakteristika, a bateriju kao najveci minus, sam resio kupovinom Samsungove eksterne baterije/bezzicnog punjaca koji mi je stalno sa sobom te ga koristim za punjenje i telefona i sata, znam nije savrseno resenje, ali za sada zavrsava posao...
Svaka čast na iscrpnoj analizi. [emoji122]
Tako se to radi. Recenzija 10/10.

Да,деинсталирао,ресетовао телефон.Пре поновне инсталације убацио тај ХМС па тек онда Хелт,али без резултата.Добро,ту је алтернатива,једном месечно се повежем на таблет и видим шта има.Можда Шаоми телефони не функционишу са тим Хуавеј сервисом,ко би знао...
Isti problem imam I ja sa Xiomi mi 9t pro
Nema sta nisam pokusao I nece

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Isti problem imam I ja sa Xiomi mi 9t pro
Nema sta nisam pokusao I nece

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
Ја са Ми 9т.Интерасантно,када са телефона уђем у Плеј Стор последња верзија Хелт је 10.0.2.332 а са Хуавеј таблета то је 10.0.3.511
Нашао сам и тај апк фајл и инсталирао у телефон,али такође не препознаје ХМС лог плус у опцији за апдејт фирмера телефона показује "error".

Danas uradio update za GT2. Od tada sam imao samo nekoliko notifikacija i za većinu je nakon zvuka bio prisutan ton krčanja. Kao prastaru radio stanice kada otvaraju ili zatvaraju vezu. Resetovao sam sat, pa sa drugog telefona poslao poruku, da probam i definitivno se čuje blago krčanje. Kasnije mi je stigla neka notifikacija i mislim da se nije čulo, mada u prostoriji nije bila tišina, pa sam i notifikaciju mali slabije čuo.

Još neko primetio sličan problem?

Мени су тонови искључени па само вибрира,а током прихватања позива са сата све је ок.Када ми стижу нотификације на сат нема различитих иконица у зависности са које апликације стиже него је за све она као за поруке.Како је код осталих?

Danas uradio update za GT2. Od tada sam imao samo nekoliko notifikacija i za većinu je nakon zvuka bio prisutan ton krčanja. Kao prastaru radio stanice kada otvaraju ili zatvaraju vezu. Resetovao sam sat, pa sa drugog telefona poslao poruku, da probam i definitivno se čuje blago krčanje. Kasnije mi je stigla neka notifikacija i mislim da se nije čulo, mada u prostoriji nije bila tišina, pa sam i notifikaciju mali slabije čuo.

Ja imam problem sa krčanjem i distorzijom zvuka na zvučniku P30 pro.

Nikako da odem da reklamiram kod operatera, e sad prošlo je prošlo više meseci od 3 meseca od kupovine pa ne znam da li bi mi jednostavno zamenili uređaj ili bi ga servisirali što mi nije drago jer ne želim da mi zeznu IP68 zaštitu, nam poverenje prema našim servisima. Alo neko ima savet rado bih čuo.

Elem, krčanje se javlja prilikom promene temperature, kada pređeš iz tople okoline u hladnu, izađeš iz kuće napolju po ovoj hladnoći, recimo.
Ili kada se nalazi u hladnoj okolini neko vreme. Zvučnik krči i zvuk oslabi za 80%, gotovo nečujan bude.
Isprobaj, kod mene je to često uzrok.

Samo gmail ima svoju ikonicu koliko sam video.

Ne mogu da odlučim da li SW 46mm, Stratos 3 ili Honor magic 2 (best buy definitino)
Bitno mi je da može da se odgovori na poziv i da sat liči na sat a ne na dečiji digitron na ruci.
SW mi je favorit jeste najskuplji ali najbolje izgleda ali ga kolje baterija, mada uzeo bi LTE opciju pa danas sutra kad dođe eSim može biti korisno. Stratos 3 ni tu ni tamo a ne znam dal ima eSim ili ne. Dok na Honoru nema reply na notofikacije samo se vide ali je bolji sa baterijom.
I budi pametan sad :)

Која ти је верзија фирмвера на сату? Последњи апдејт сам добио пре 3-4 дана.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno