Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigao Huawei GT odlican sat za 90$ taman.

Zanima me jedna stvar, notifikacije mi uredno dolaze al ne vidim poruku. Vjerovatno sto sam to zakljucao na lock screnu mobitela pa logicno da ne radi ni na satu?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Stigao Huawei GT odlican sat za 90$ taman.

Zanima me jedna stvar, notifikacije mi uredno dolaze al ne vidim poruku. Vjerovatno sto sam to zakljucao na lock screnu mobitela pa logicno da ne radi ni na satu?

Gde si uzeo za te pare ?

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Da li se nekom desilo da na ruci na mestu gde naleže senzor ima blago crvenilo i da je koža blago uglačana i podseća na ožiljak?
Malopre skidam sat s ruke i primetim. Amazfit Pace je u pitanju.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

I mene to zanima. Plaćam prekon fona, al preko sata bi baš bilo extra :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Huawei Health sinhronizuje samo night sleep? Od Koliko do koliko časova je to?

Nedavno sam putovao kroz više časovnih zona i video sam da se tu baš nije snašao šta se desilo. Na jednu stranu je ostavio rupu, a na drugu stranu je prosto progutao te sate kao da nisu ni postojali. Ali tek sada shvatam da je razlika bila veća od broja časovnih zona, jer deo nije upao u night zonu prema satu nakon sinhronizacije.

Juče i danas sam bio prinuđen da spavam po danu, pa se broj sati sna u aplikaciji i na telefonu ne slažu.

Više puta sam nakon buđenja video poruku "heart rate too low to measure" Ili tako nekako. Inače, u toku sna, prema satu, idem i na 42bpm. Ispod toga valjda izbaci onu poruku da ne može da izmeri.

Da, znam da je to sve samo za grubo praćenje i da su podaci nepouzdani, ali merenje pritiska se zbunjuje, korake dodaje, heart rate povremeno baš nešto lupi. Ipak je to samo sat, a svi ovi dodaci su samo za zabavu.

Zaista, niko kao ti... Odličan nick

Sent from S9+ using Tapatalk

Da li se nekom desilo da na ruci na mestu gde naleže senzor ima blago crvenilo i da je koža blago uglačana i podseća na ožiljak?
Malopre skidam sat s ruke i primetim. Amazfit Pace je u pitanju.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Kod mene se isto javlja, bilo na Pace, a sada i na GTR modelu.

Sent from S9+ using Tapatalk

Samo ne nasedajte na provokacije, iskulirajte ovo dok neko iz administracije ne resi ;)

Tapatalk from Poco loco

Naisao sam na dosta slucajeva po netu, neki kazu da smeta HRM, neki da su metalni delovi sata u pitanju (pinovi za punjenje), nekima smeta generalno silikonska narukvica... Ima svega :).

razmisljam o Garmin 235, vidim da se cena na KP krece oko 170e. da li ima nesto bolje u tom cenovnom rangu slicno ovom modelu ili mi je to best buy?

Mozda Vivoactiv 3

Ja sam oduševljen baterijom na GTR. Sve sam uključio, puls na minut, notiikacije itd evo posle ravno dve nedelje od punjenja imam još 41% baterije.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

nisam, nego mozda je ekran bio alw on, ma vozio malo preko 50km laganice nekim nasipima itd uglavnom drzi destetak dana i vise, sta bi taj dan neznam.

BTW kakva je tačnost GPS? Pulsa? Ako si testirao nesto? Ja se dvoumim izmedju GT2 I vivoactive

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Mozda Vivoactiv 3
malo sam gledao po netu, reviews i sl. deluje interesantno, ali sam video naslednika 235, forerunner 245 koji mi se jos vise svideo, pogotovo sto je jos kompaktniji od ova dva. tako da cu jos malo da stedim :)

hvala i za ovaj info

malo sam gledao po netu, reviews i sl. deluje interesantno, ali sam video naslednika 235, forerunner 245 koji mi se jos vise svideo, pogotovo sto je jos kompaktniji od ova dva. tako da cu jos malo da stedim :)

hvala i za ovaj info
245 se pokazao odlično na testovima

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Na CESu predstavljeni Amazfit Bip S sa 40 dana baterijom, i TRex sa 20 dana.

https://www.androidauthority.com/huami-amazfit-bip-s-1072842/
940b44d7c811628e29cb0f000f774d70.jpg

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk

Uzeh pre neki dan Huawei Watch GT 2 sa Telenora i imam neke probleme sa njim.
Kao prvo neće da promeni na satu temperaturu sa F na C iako sam podesio u Health app da budu C.
Kao drugo kad nekog zovem sa sata dok se ne uspostavi veza dosta krči, posle kao čuje se ali kao da je lošije nego prvih par dana.
Da mi nije zapao faličan uređaj?
Izgleda da sam se žešće zayebao što nisam uzeo Samsung Watch.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Ljudovi šta posle S3 Frontier? Da se čeka nešto novo do Samiše ili Watch da se uzima?

Uzeh pre neki dan Huawei Watch GT 2 sa Telenora i imam neke probleme sa njim.
Kao prvo neće da promeni na satu temperaturu sa F na C iako sam podesio u Health app da budu C.
Kao drugo kad nekog zovem sa sata dok se ne uspostavi veza dosta krči, posle kao čuje se ali kao da je lošije nego prvih par dana.
Da mi nije zapao faličan uređaj?
Izgleda da sam se žešće zayebao što nisam uzeo Samsung Watch.

Uradi par restarta i telefona i sata, verovatno neka glupost, ako nastavi, testiraj na drugim telefonu, ako ništa onda reklamiraj

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ljudovi šta posle S3 Frontier? Da se čeka nešto novo do Samiše ili Watch da se uzima?
Zavisi što menjaš s3? Prednost gw je nešto jača baterija, ne pričam po specifikaciji, već iskustvu.Traje 4 do 5 dana, zavisno od korištenja. Na s3 se kretalo od 2.5 do 3 dana.a s3 sam imao problema sa merenjem pulsa, često javljalo da ne može da izmeri, na gw je vec mnogo bolje. Da, mozes plivat sa gw, s3 sam zamalo zeznuo bio sa tim (zaboravio da nije skroz vodootporan). Ostalo nisam primetio neku razliku, osim što mi boja na s3 bolja od sivog gw.

Zavisi što menjaš s3? Prednost gw je nešto jača baterija, ne pričam po specifikaciji, već iskustvu.Traje 4 do 5 dana, zavisno od korištenja. Na s3 se kretalo od 2.5 do 3 dana.a s3 sam imao problema sa merenjem pulsa, često javljalo da ne može da izmeri, na gw je vec mnogo bolje. Da, mozes plivat sa gw, s3 sam zamalo zeznuo bio sa tim (zaboravio da nije skroz vodootporan). Ostalo nisam primetio neku razliku, osim što mi boja na s3 bolja od sivog gw.

Meni dovoljno vala :). Menjao bih jer me ovaj za treninge nervira, bas taj puls ne mogu da merim na kardio vezbama. Baterija sa svim sync-ovima jedva dan izgura. Gmail, sluzbeni mail-ovi, viber, osvetljenje na 4.

Zezaš me da na S3 ne može 1 dan baterija da izgura? Koje smeće su baterije u Samsung uređajima neverovatno.
Razmišljam uzeti Watch da uporedim sa Huawei watch GT 2 I da odlučim koji mi vise odgovara, ali kad čujem 1 dan baterija ne uzima mi se uopšte.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno