Samo je razlika u izgledu, svi koriste lite OS.
Cekam da mi stigne oko 100$ me koštao.
Doduše narucio sam smeđi kajš model GT sa crnim kajšem dodatak i zaštitu za staklo.
Izgled i baterija su mi presudile kod odabira GT modela a i cijena taman.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kupi običan sat?Koliko je pametno sada nabavljati Gear S3?
Nemam Samsung, ne bih slao poruke sa sata niti bih zvao, pa pitam.
Kupi običan sat?
Evo ti jedne pogodnosti koju vrlo rado koristim, pogotovo u ovom zimskom periodu:Ima logike u tome sto kqzes, ali bih ipak neke pogodnosti pametnog sata. Mada ne vidim poentu pisanja poruka i pricanja ne sat. Telefon je tu ipak sa razlogom.
Ako si uopšte ušao u podešavanje, video si da je to Lite OS verzija, ima svega par opcija, čitav sistem.
Smejurija.
Imam drugi sat sa WearOS, samo što beskontaktno plaćanje ne radim, a mogao bih i to, ali njje vredno cimanja kad I tako nije opšte zastupljen način plaćanja kod nas.
Sent from my P30Pro using Tapatalk
Nisam siguran, ali mislim da ne može i jedino ako sačekas do kraja, ostaje...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ne brini, može, mrzi me da kucam.. svakako nije vredno pažnje. Ne rade to sve banke, pored Intese. Priča je bila vezano za OS Lite vs WearOS.A, kako bi to mogao da omogućiš beskontaktno plaćanje satom kod nas?
Ok, daj neki link, ako te mrzi da kucašNe brini, može, mrzi me da kucam.. svakako nije vredno pažnje. Ne rade to sve banke, pored Intese. Priča je bila vezano za OS Lite vs WearOS.
https://lmgtfy.com/?q=google+is+your+best+friendOk, daj neki link, ako te mrzi da kucaš
Kao što sam i mislio...
Probaj da dlanom prekrijes sat, mislim da tako radi kod Samsunga [emoji6]I ja sam mislio da će javljanje na sat da bude glupost, ali ispostavilo se da je baš praktično za neke situacije. Recimo u kolima mi je na hands-free spojen službeni telefon kao primarni. Kada zvoni moj telefon, lakše i nekako bezbednije mi je da završim kratak razgovor na satu.
Da li može na GT2 da se mutuje poziv? Neko zove, vidim na satu, neću da se javim, ali neću ni da odbijem, samo da isključim zvono. Tako mi ostane propsuten poziv, pa ne zaboravim posle da se javim.
Ne brini, može, mrzi me da kucam.. svakako nije vredno pažnje. Ne rade to sve banke, pored Intese. Priča je bila vezano za OS Lite vs WearOS.
Probaj da dlanom prekrijes sat, mislim da tako radi kod Samsunga [emoji6]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari