Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo je razlika u izgledu, svi koriste lite OS.

Cekam da mi stigne oko 100$ me koštao.

Doduše narucio sam smeđi kajš model GT sa crnim kajšem dodatak i zaštitu za staklo.

Izgled i baterija su mi presudile kod odabira GT modela a i cijena taman.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Izvini gde si ga nasao za 100 evra? Jel se radi o novom ili polovnom? Ja na KP najeftiniji nov sam nasao za 135 evra.

Imas gore iznad nekoliko postova kolega sa foruma je postavio 2x linka sa aliexpressa.

Malo rizika ima al jeftinije je svakako za 60-70$ .

Prije 2x sedmice narucio i paket je na carini u BIH pa kad stigne javim utiske ako se upali :D

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Koliko je pametno sada nabavljati Gear S3?

Nemam Samsung, ne bih slao poruke sa sata niti bih zvao, pa pitam.

Ima logike u tome sto kqzes, ali bih ipak neke pogodnosti pametnog sata. Mada ne vidim poentu pisanja poruka i pricanja ne sat. Telefon je tu ipak sa razlogom.
Evo ti jedne pogodnosti koju vrlo rado koristim, pogotovo u ovom zimskom periodu:
neko te zove, telefon ti je u unutrašnjem džepu jakne, napolju si i javiš se preko sata, nemaš potrebu da raskopčavaš jaknu i vadiš telefon.

I ja sam mislio da će javljanje na sat da bude glupost, ali ispostavilo se da je baš praktično za neke situacije. Recimo u kolima mi je na hands-free spojen službeni telefon kao primarni. Kada zvoni moj telefon, lakše i nekako bezbednije mi je da završim kratak razgovor na satu.

Da li može na GT2 da se mutuje poziv? Neko zove, vidim na satu, neću da se javim, ali neću ni da odbijem, samo da isključim zvono. Tako mi ostane propsuten poziv, pa ne zaboravim posle da se javim.

Nisam siguran, ali mislim da ne može i jedino ako sačekas do kraja, ostaje...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ako si uopšte ušao u podešavanje, video si da je to Lite OS verzija, ima svega par opcija, čitav sistem.
Smejurija.
Imam drugi sat sa WearOS, samo što beskontaktno plaćanje ne radim, a mogao bih i to, ali njje vredno cimanja kad I tako nije opšte zastupljen način plaćanja kod nas.

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Ako si uopšte ušao u podešavanje, video si da je to Lite OS verzija, ima svega par opcija, čitav sistem.
Smejurija.
Imam drugi sat sa WearOS, samo što beskontaktno plaćanje ne radim, a mogao bih i to, ali njje vredno cimanja kad I tako nije opšte zastupljen način plaćanja kod nas.

A, kako bi to mogao da omogućiš beskontaktno plaćanje satom kod nas?

Nisam siguran, ali mislim da ne može i jedino ako sačekas do kraja, ostaje...

Da, svakako mogu da pustim da zvoni do kraja i onda zvone i telefon i sat. Do kraja. Gore nego da imam samo telefon :)

A, kako bi to mogao da omogućiš beskontaktno plaćanje satom kod nas?

Ne brini, može, mrzi me da kucam.. svakako nije vredno pažnje. Ne rade to sve banke, pored Intese. Priča je bila vezano za OS Lite vs WearOS.

I ja sam mislio da će javljanje na sat da bude glupost, ali ispostavilo se da je baš praktično za neke situacije. Recimo u kolima mi je na hands-free spojen službeni telefon kao primarni. Kada zvoni moj telefon, lakše i nekako bezbednije mi je da završim kratak razgovor na satu.

Da li može na GT2 da se mutuje poziv? Neko zove, vidim na satu, neću da se javim, ali neću ni da odbijem, samo da isključim zvono. Tako mi ostane propsuten poziv, pa ne zaboravim posle da se javim.
Probaj da dlanom prekrijes sat, mislim da tako radi kod Samsunga [emoji6]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ne brini, može, mrzi me da kucam.. svakako nije vredno pažnje. Ne rade to sve banke, pored Intese. Priča je bila vezano za OS Lite vs WearOS.

Ako imaš odgovor, na ovo pitanje, molim te napiši, jer se tiče satova. Dakle, plaćanje pametnim satom u Srbiji.
Ako te mrzi da kucaš, a nećeš da postaviš link, nije problem, reci, ima i za to rešenje...

^
Bad nešto ne vidim kako bi plaćao, Samsung pay mora koliko kapiram, koji radi preko NFC? A da li moze Samsung pay sa nekom našom bankom? Ne verujem

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Probaj da dlanom prekrijes sat, mislim da tako radi kod Samsunga [emoji6]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Gornji taster na satu radi mute. Probao sam ranije, ali izgleda da nisam dobro pritisnuo dugme.

Kako da ubacim nove Watch face-ove na GT2, nema mi ih ovdje...
28f05538669faa2e5f1729fd41299246.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pročitaj malo prethodne postove, pisali smo o tome

I mene zanima više drugih skinova za gt sat da li moze taj post da se pinuje nekako za početak jer vrteti u nazad 100 postova je bezveze. Probao preko yotube da nađem nisam uspeo guglao o tome ali uzalud.

Foru sa air modom sam uradio ali već duže vreme ne ubacuju druge skinove pa sam hteo neki cistum ali nikako mi ne ide od ruke.
Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Imas poruku na WA. Pisali smo o tome, gimnastika je svakako. Ja cekam da to ubace regularno, nije mi bas stalo do skinova koliko mi neke opcije fale.

Tapatalk from Poco loco

Cekacu da to ubace nekim update-om...ne mogu se cimati oko toga

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ma nije uopšte problem...
Instaliras betu, odaberes id da bude Kina, i pojavi se upload opcija
Ja još uradio update Bete pa poskidao sve free sto su na njihovom storu( baš dosta više ih ima) pa vratio na betu stariju i sada imam i za upload

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno