Pojavio se na KP, 250Inace, GT2 nece stici do kraja meseca, kasne. Za sada novembar.
Tapatalk from Poco loco
Možda za tebe, već 3 godine ne uzimam sat bez bar 5-7 dana baterije...A kako vreme prolazi, samo povecavam tu granicu (pomalo doduše)...Bolje GW Active 2 za 280 eurica [emoji16]
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Kod mene prestao pre 15-20 dana. Ne pomaže ništa, restart, reinstall, kalibracija, ništa.GW 46mm prestao da meri visinu i pritisak.
Piše 0m. Kalibracija, restart i fabrički reset nisu pomogli.
Servis ili mogu da probam još nešto?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
@dent mislim da GW nema automatsku detekciju plivanja, GWA ima.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ko plaća 40K za GT2 je stvarno blesav...
Džaba i "regularna" garancija i "sigurna" kupovina...
Polako, pašće cena, ja planiram negde početkom decembra...
Pobogu, zašto davati 110 eura više?Mislim da je cena u vipu skroz korektna, a sto se tice sat, sve najbolje po recenzijama.
Mislim da ce mi ovo posle miband2 biti novi sat, watch ubija baterija i gabariti!
Izbor je bio ovaj ili galaxy watch 42 mm, ali ovaj vise pase.
ps. ne verujem da ce pasti cena za ovakav sat, nesto simbolicno, pa nije ni za druge, pogledaj kako s3 drzi cenu!
Ubacili podrsku za madjarski i neke sitne korekcije. Nista korisno svakako.Bio je danas neki update za GT, ubacio sam, ali ne vidim neke novine.
OnePlus 6T
Pobogu, zašto davati 110 eura više?
Prvo, apsolutno bih pre izabrao gt2 pre galaxyja, ali nikako za 340 EUR...
Gde žuriš, biće ga ko alve sa regularnom garancijom za mesec-dva...
Samsung svakako drzi cenu bolje od Huaweia, nije za poređenje, Galaxy je cenovno vredniji uređaj (skuplji BOM)
Kolega napisa gore da je preko rata 40800, ako je 32K na rate, to je korektna cena...Ne znam odakli ti samo cena od 340 eura, kad je u vipu sa sve ratama oko 280 eura https://www.vipmobile.rs/privatni/dodatna_oprema/detalji?device=770
Mozda ga i bude kao alve za nekih 230-250 eura ali u kesu, ali sa tom malom razlikom se nista ne dobija jer ovde ide na 24x.
Meni licno mnogo vise odgovara ovakav sat, mada sam veliki fan samsunga i njegovih uredjaja i nosio sam jedno vreme s3 frontier, ali mi ne odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari