Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne zanimaju me te fore, da pricam preko sata, saljem poruke...
Imao sam Amazfit pace, ali nisam bio zadovoljan izgledom, a nesto mi je bagovit bio.
Zbog toga sam ga brzo prodao i vratio se na klasican sat.
Ovaj GT mi se svidja, video sam ga uzivo, u Uscu, pa sam se opet nalozio, da se vratim na smartwatch.
I da, baterija mi je bitna, zato vise naginjem ka GT, nego ka Samsungu.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja na GT zaboravio kad sam punio bateriju. Senzori su top, ne koristim toliko cesto sat kao fitnes tracker ali za sada mu zamerku nisam nasao.

Tapatalk from Poco loco

Imao i s3 i gw i gt i ostao na gt-u. Ako ti nisu bitne funkcije razgovora i aplikacija onda je gt jedini izbor,ergonomski je bolji,o bateriji i da ne pricam. Nemoj zanemariti watch face kojih na gt-u nema mnogo a na samsungu mozes na hiljade da instaliras

Prilicna je pomama za pametnim satovima od pocetka godine. Nije vise lako da se nadju na stanju na KP.
Samsung je prijavio povecanje prodaje od 130% u 2019.oj
Mislim da ce taj trend da se nastavi i da ce potraznja da eksplodira u sledece dve godine

Verovatno ih je manje sada na stanju, posto su ranije i samsung i huawei delili uz telefone, pa sad stali.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Da, ja mislim da je do toga.
Bilo je tih GT satova, sa vip garancijom, sada ih nema.

Generalno mislim da ce satovi postati funkcionalniji, pogotovo sa implementacijom glasovnih komandi. Mora nekako da se smanji zavisnost od telefona, jer je ovo bolesno koliko puta dnevno moras (ili zelis) da cekiras telefon

Uzeo sam GT, ali cini mi se kao, da mi trepere nekako brojevi, slova...
Jel to normalno?

Koji sam baksuz ceo dan ga jurim, i na kraju uzmem falican.

Ni ja nisam primecivao ništa slično, naprotiv.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Jes vala ,kao da ne osvezava dobro,probaj da ga obrises celog mozda proradi,jel si ga sa garancijom uzeo?

Ma da, ali sutra idem na odmor.
Gde sada da ga vracam I da se cimam.

Edit :
Ali, cim je sat, na dnevnom svetlu, to nestane. Sada otisao do druge sobe, tamo svetla na sve strane, ono sve normalno, nista ne treperi.
U cemu je problem?

Poslednja izmena:
Probaj fabricki resetovati to je par minuta pa vidi.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Vracaj ti to sto prije onda.

Evo krenuo ka njima, problem je, sto nemaju drugi.
A ja sutra palim na more.

Ima i kod nas Amazfit GTR Stainless Steel 47.2mm Global. Aluminum Alloy i Titanium. Sa Ali nema garancije i izađe skuplje kad ubaciš carinu i pdv.
Ne vidim tvoj oglas na KP ..

Može li link ka tim gtr ovde u Srbiji ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Sat je bio falican, kao sto ste i rekli.
Jedino, sto sam morao iz Panceva, da idem do Beograda, da preuzmem drugi.

Neka je sa srecom i ne guraj ga u slanu vodu [emoji16]

Hvala, a vec sutra cu blago da ga usolim. [emoji6]

Edit :
Jel koristite neku aplikaciju, za GT, osim Huawei health?

Poslednja izmena:
Galaxy Watch je nesumnjivo lakši za kretanje kroz meni, takođe amoled na njemu je neuporediv sa ekranom koji ima Fenix 5.

Ali i definitivno je igračka u pogledu fitnes tracking-a, Fenix 5 je ovde odličan.

Iznenadilo me je to što notifikacije rade odlično i instant. Bukvalno nema delay-a od trenutka kada notifikaciju primi telefon do trenutka kada se pojavi na satu. Na Galaxy Watch-u je postojao delay od bar jedne sekunde.

Videćemo ergonomiju baterije.
ea61911f809dc4a02d26fcd1eeab0e3d.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

^ U zdravlju da te služi! Ako nije safir, razmotri kupovinu zaštitnog stakla - odlično leže, bukvalno se ne primećuje.
Takođe, zamenski kaiševi svih mogućih boja, na Aliexpressu, su odličnog kvaliteta. Predlažem i gumeni "čep" za konektor punjača, posebno kad ideš u slanu vodu.

Na kolikoj razdaljini mogu da budu povezani fon i sat mislim na bt?

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk

^ U zdravlju da te služi! Ako nije safir, razmotri kupovinu zaštitnog stakla - odlično leže, bukvalno se ne primećuje.
Takođe, zamenski kaiševi svih mogućih boja, na Aliexpressu, su odličnog kvaliteta. Predlažem i gumeni "čep" za konektor punjača, posebno kad ideš u slanu vodu.
Hvala.

Hoću, već sam poručio staklo.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Jel ima neko problema sa watch GT-om i bluetooth konekcijom?
Radila je sinhronizacija normalno do sad, al danas ceo dan telefon i sat nece da se upare ni automatski ni manuelno, moram da restartujem.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno