Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta mislite koja je bolja varijanta, razmišljam se da kupim polovni Huawei watch GT ili Samsung frontier (ili kako se zove)? Cijena polovnih je slična, koji je po vama bolji sat?

P. S. Telefon je Huawei P30pro

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Samsung gear s3

Ako ti je vazno da se mozes javiti preko sata, odgovarati na poruke, nfc, itd onda gear, ako ne onda Huawei.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Pa upravo sta ti je važno, to će odlučiti. Za sve, osim baterije, ali i merenje pulsa, bolji je frontier. Imao sam prvo gt par meseci, poslednji par nedelja frontier s3. Ako ti treba bas za fitnes, i ništa drugo, onda bolje gt. Mnogo često mi se dešava sa frontierom da neće da mi izmeri puls, traži da obrišem watch od znoja, ili čega već. Kod huawei gt nisam imao nikad tih problema. Baterija na s3 oko 3 dana bude uglavnom, što je ok, sobzirom da sam očekivao manje. Pitanje za ove koji imaju Galaxy Watch, jel i on ima sličan problem sa ovim merenjem pulsa, ili je kod njega sve ok po tom pitanju?

Dešava se ali retko. Obično od znoja na ruci.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Aha hvala svima. A konekcija galaksija sa huawei P30pro je bez problema jel? Samo se skine Samsung aplikacija?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

^ da
Meni se to za znoj nikada nije pojavilo na GW, a trčim sa satom na ruci, bude mi znojava cela ruka.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni je bas precizan hr monitor na GW, poredim ga sa najboljim Beurer meracem pritiska, ali je zato brojanje koraka krajnje optimisticno :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je bas precizan hr monitor na GW, poredim ga sa najboljim Beurer meracem pritiska, ali je zato brojanje koraka krajnje optimisticno :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Većina novijih wrist HR će dobro meriti puls u mirovanju, problem je kad krene puls da skače, e tu velika većina ne može ni blizu da pridje standalone meracima (bilo pojas, bilo ruka)

N960F

Sa zadnjim azuriranjem na S3 frontier je dosta toga poboljsano, baterija traje pa bar 40% vise a sto se tice senzora za puls u pocetku je pravio preskakanja ali sada radi extra bez poruke da mi je zaprljan senzor itd. Svakako mnooogo bolji sat sada sa tizen 4 nego kada sam ga dobio.

naručen danas Amazfit GTR sa Gearbest. aluminijumski, 47mm. sa popustima i osiguranjem, 130e

Jel divljaju nekom spratovi na Galaxy Watch-u?
Par dana pokazuje po 25, 26,...a napravio sam dva, tri.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Jel moze neko da mi pojasni ponudu Huawei GT satova? Jako je konfuzno. Koja boja kucista ide s kojom narukvicom i da li su razlike medju njima samo kozmeticke?

Meni normalno broji, ali kad preskacem po dvije stepenice, cesto je manji broj, inace nemam problema. Vidim na redditu da ljudima pise cak 200 spratova po danu hahaha

Odradi kalibraciju altimetra, meni je ok uglavnom, mada videh i ja da mnogima zna da divlja

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nije do skoro, od pre par nedelja poče da divlja. Posle nekog update-a.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ja sam plivao svakog dana sa satom i koristio sam ga za merenje, pošto sam plivao kontinuirano od 50-65 minuta skoro svakog dana. E, sada, da li pravilno meri razdaljinu ne znam, jer ne mogu da procenim koliko sam preplivao, osim približno. Imate dve opcije, jedna je merenje na otvorenom (dakle u moru) i druga opcija je na bazenu. Kada uključim opciju otvorenog mora najmanja razdaljina merenja je 100m, ali ja sam plivao manju distancu u jednoim smeru (koliko bove dozvoljavaju), tako da ne znam da li je precizno merio jer piše da navigacija ne radi pod vodom. Kada sam podesio kao da plivam na bazenu, ukucao sam dužinu bazena od 30m probe radi. Merio je po tom podešavanju, iako je dužina bila bar 40-50m, odnosno nije merio pravu dužinu, nego je svaki okret računao kao 30m, a ne tih 40-50m koliko je stvarno bilo u jednom smeru. Pokazuje i broj zaveslaja, stil plivanja (znao je da pogreši), koliko je prosečno zaveslaja, koliko je vremena potrebno za 100m (opcija otvorenog mora) i mapu plivanja.

Stratos nisam skidao sa ruke, 10 dana je konstantno bio u moru. Uveče sam ga ispirao od slane vode za svaki slučaj. Koliko je tačno merio plivanje nisam siguran, ali za open water pali GPS i crta vrlo tačne rute na Google mapama, tako da je sasvim moguće da je solidno tačan.

Zasad sam prezadovoljan uređajem. Baš malo košta s obzirom šta se dobije. Blutut je radio u ovoj čaši vode, stizale su notifikacije regularno.
0ada2bca714f7a4016d39a75ec5b1d48.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Blutut radio u casi vode? Hahaah

U starijim verzijama Mi Fit aplikacije je bio podatak o ukupnoj pređenoj "kilometraži" od početka korištenja aplikacije, u novoj to ne mogu da nađem, ili ne postoji više taj podatak?

Blutut radio u casi vode? Hahaah

Da. Možda je dobijao signal gde je naslonjen na zid čaše, jer kroz vodu ne bi trebalo da može da prođe.
U starijim verzijama Mi Fit aplikacije je bio podatak o ukupnoj pređenoj "kilometraži" od početka korištenja aplikacije, u novoj to ne mogu da nađem, ili ne postoji više taj podatak?
Odvratna je nova aplikacija funkcionalno. Stara bila 10x intuitivnija.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Skineš stariju i instaliraš i rešio si problem

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Zdravo!
Molio bih za pomoć oko kupovine. Hteo bih poklon za suprugu, voli da džogira i 2-3 puta nedeljno trenira pa bi ovakva stvarčica bila dobrodošla.
Unapred hvala.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno