Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l može neko da iznese utiske sa Mi Band 3?
Šta te konkretno zanima?
Baterija traje desetak dana. Čitljiv je na suncu u odnosu na mi band 2. Ekran se lako grebe kako sam ja uspeo da vidim, pa je folija neophodna.
Može u bazen s njim komotno, već sam testirao dosta puta.

Šta prikazuje od obaveštenja? I kako to izgleda, da li za svaku aplikaciju ima ikonicu? Da li prikazuje ko te zove i ko ti je poslao poruku? I kakva je vibracija kad stigne obaveštenje?

Prikazuje sve. Nema ikonica, izađe ti tekst notifikacije samo. Vibrira kad zvoni telefon, i piše ko te zove.
Šta znam, meni je vibracija dovoljno jaka. Nemam nikakve primedbe

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pa ono, ja sam zadovoljan, ali sve zavisi šta očekuješ. Ja u zadnje vreme razmišljam o nekom pravom smarwatch-u, tipa Galaxy Watch, ali videću još.
Trebalo bi uskoro da izađe i Mi Band 4.

Btw, ima i tema posebno za Mi Band :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni još nije stigao ONE UI update na S3 frontirer.

DSA1 je moja verzija.

Послато са Samsung NOTE 9 уз помоћ Тапатока

Flesuj XAR, imas na xda uputstva. Za 5 min zavrsis i dobijas prvi update uvijek.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

bas sam tako uradio flash na XAR odradio update i onda vratio na DBT :D bas kao kolega sto kaze za 5 min sve gotovo

Kakva su vasa iskustva sa ovim silikonskim narukvicama sa kp za galaxy watch?? ..jel ostavlja trag boje na kozi ko sve kinesko ili je malo kvalitetnije..ova kombinacija fabricka sivo crna na 46mm bas mi nije legla :)

Ok su iskustva, nisam dugo nosio dan-dva kad je neka u boji, obicno nosim ovu sto je uz sat, jedino recimo na tim kineskim je kopca svetlo siva i onda po meni odudara skroz od kucista samog sata, tako da ja svaki put i kopcu prebacujem.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Hvala, gledam da porucim par komada..i onda cesce menjam..mozda cak i milanese..samo se plasim da ne spadne

nešto su opet zabrljali sa mifit aplikacijom...ili je i ovo u skladu sa nekim novim pravilima privatnosti kao što je već za snimanje razgovora?

nemam baš neku komunikaciju na viberu, pa nisam ni primetio, ali danas mi stigoše neke notifikacije na amazfit bip i sve što stigne je samo da imam poruku od tog i tog...nema teksta poruke kao na whatsapp...sad ne znam jel to za viber uvek bilo tako ili je to neka novina?

Ja od kako sam ažurirao My fit na verziju 4.0.0 uopšte ne dobijam nikakva obaveštenja na sat, samo redovni SMS i pozivi. Vratio sam se na stari dobri Notify & Fitness for Amazfit

Stigao update za GW.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Kako baterija opada brzo na GW kada dodje do 50%. Do 50% preko noci 2%, ispod 50 preko 4% za noc. Sljamsung

Potrebna mi je pomoc oko kupovine smartwatcha.

Najvise me interesuje da moze da koliko-toliko prati potrosene kalorije (u teretani, i prilikom setanja). Nije mi potrebno da prati vezbe ponavljanja i slicno, znaci samo kalorije. Nisam siguran da li Amazfit Bip to moze?

Druga opcija koju bih voleo da ima je da bude waterproof sto amazfit bip nije.

Opcija zvanja i primanja poruka na satu me uopste ne zanimaju.

Hvala na svakom savetu.

Stvarno, pogledaj GT ako ti nije mnogo para. Imas ih po oglasima dosta. Vredi svaki dinar. Znam da je lepota subjektivna ali mislim da je stvarno i jako lep sat.

Tapatalk from Poco loco

GT bi mi bas odgovarao ali deluje da je preveliki..precnik 46mm. Nisam video da elegant varijanta ima kod nas?

Stvarno, pogledaj GT ako ti nije mnogo para. Imas ih po oglasima dosta. Vredi svaki dinar. Znam da je lepota subjektivna ali mislim da je stvarno i jako lep sat.

Tapatalk from Poco loco
Kad si pazario gt watch? Si zadovoljan satom [emoji3]

Poslato uz pomoć Tapatoka

Koja je prednost u odnosu na Mi Band 3 sto se tice upotrebe za fitness? Vidim da je i narukvica waterproof i ima merenje kalorija otkucaje srca itd. a vidim da se vecina odlucuje za sat pa me interesuje razlog?

Kad si pazario gt watch? Si zadovoljan satom [emoji3]

Poslato uz pomoć Tapatoka
Oooo Tole :)
Pre mesec i po. Prezadovoljan satom. Ne trebaju mi neke smart funkcije, bitni su mi dobri senzori, da sljakaju notifikacije i baterija. Tu mu nema ravnog.

Poredio sam pre neki dan stratos sa GT-om. Onako, ok je stratos ali me nikada ne bi nalozio da ga kupim. Ni fizicki izgled a ni sw mi nekako nisu dovoljno dobri. Nije ruzan sat, lepsi mi je od samsunga npr ali dzaba, nesto mu fali.

Tapatalk from Poco loco

narukvica ima mali ekran i slabu vidljivost na suncu...ali ima dobru bateriju i sasvim solidne osnovne funkcije...i izgleda kao dnevna propusnica za spa centar na ruci :)

mi band baterija drži 20-30 dana a amazfit bip celih 45 dana...imaj i to na umu...

preporučeni satovi daleko manje...

Poslednja izmena:
Narucio 4, dve silikonske,koznu i milanese..da menjam na 2 dana sto rece kolega :)

Uzeo Huawei GT za 130e.

Vidim da nema opciju za trackovanje kalorija za vezbanje u teretani koje ne ukljucuje trcanje. Je l' neko uspeo da namesti to?

Jesi probao na Other? Kapiram da ce biti jos opcija sa daljim peglanjem sw-a.

Tapatalk from Poco loco

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno