Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaj obavezno u nekoj radnji, meni je npr mala ruka i 46mm mi je glomazan baš, dok je 42mm idealan.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ako moze da nadje nek proba, ali za većinu muških ruku, 46mm je idealno. Uz to, imaj na umu da 42mm ima i slabiju bateriju, kolko znam..

E hvala, bice od pomoci.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Manji od 42mm ima istu bateriju ko S3 frontier,tako da znaš.

Послато са Samsung NOTE 9 уз помоћ Тапатока

46mm uzimaj, na manjem baterija slaba skroz.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Meni samo fali na gw da je crn kao s3 frontier ili 42 sto ima crn..bas su zeznuli sro nema opcija boja

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Stigao mi sad na S3 Frontier (DSA1) updejt na One Ui.

Послато са Samsung NOTE 9 уз помоћ Тапатока

Stigao mi gw 42mm. Trebao je da bude poklon ali ću ga zadržati za sebe. Supruga će dobiti usisivač, bežični.
Molim vas, hajde mi samo preporučite neke watch faces, moze i paid. I šta da isključim da bi baterija izvukla dva puna dana?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Izgurace tu svakako, nece u pocetku posto ces puno da ga cackas ali kad se malo smiris hoce lagano meni je i s3 gurao toliko

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Drugar je uzeo Myki sat za cerkicu. E sad, problem je sto on ima Lumiu 730/735 pa rekoh da vidim ima li ikakve sanse da se to nekako namesti?

Znaci nema sanse da se poveze na WP...
Nista onda prenecu mu samo ne znam da li moze da priusti nov/polovan (android) telefon.

Jel postoji neki wireless charger koji moze da puni i telefon i sat (GW) a da nije onaj Samsung dual? Probao danas Samsung EP-N5100 i ne radi sa satom.

Sat ima neki retardiran standard...meni mate 20 pro necje da puni GW 46.....Dok recimo mate 20 pro normalno puni iwatch.

Uzeo danas Huawei Watch GT Active, a zet useo Gear S3 Frontier, pa cemo bas da se menjamo posle mesec dana da napravimo poredjenje...

46mm svakako za musku ruku skroz ok, jedino sto me nervira je sto ne mogu da odgovorim na notifikaciju sa GT-a i sto nema neku GPS app, ostalo mi sve full...
22f25f51ac52f1b724272d841bf8bc8a.jpg
7ab3bb6e034dbc7b95005dd1116f22e5.jpg
1a879334cc0bafa2a207dff7dc4bde10.jpg

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Strava, bas ih uporedi. Zanimljivo mi je da ih vidim jedan pored drugog i uvek se podsetim koliko mi je GT lepsi sat.

Tapatalk from Poco loco

Meni je baš ružan sa ta dva roga, a i Samsungov prsten je nešto najbolje :)

Meni se bas svidja jer najvise lici na neki analogni sat od svih digitalnih tj. smart koje sam video. *mjau**mjau**mjau*, potpuno razliciti ukusi :d

Tapatalk from Poco loco

Pa za pocetak dosta je tanji, to valjda utice n taj celokupan utisak. Al dobro mora samsung negde da stavi sve ono sto u GT-u nema :)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Da li vam notifikacije automatski stižu na galaxy watch ili ima određeno kašnjenje? Čini mi se kao da imam određen problem sa njima, nekad i ne stignu... Pozivi i sms su ok. Neki savet?

Da li vam notifikacije automatski stižu na galaxy watch ili ima određeno kašnjenje? Čini mi se kao da imam određen problem sa njima, nekad i ne stignu... Pozivi i sms su ok. Neki savet?

Rešio sam. Isključio do not disturb na telefonu. Sad sve radi kako treba.

Ako ste odgledali video, mogli ste videt upozorenje huaweia, kad se uključuje opcija, da će bateriju prepolovit :), tako da i da bude tako, sad bar imamo opciju, pa nek bira ko sta želi.

Stigo update. Pored već pominjanog lockscreena, dodali su i da za always on(mislim na ono show time kojim smo uključivali 5m) , sad možemo da biramo hoćemo li 5,10,15 ili 20m. Kad se uključi lockscreen, vraćanje na stari watch face ide preko tap-a na display ili na dugme, što je po meni dobra opcija i mnogo bolja nego da se uključuje na pokret ruke

Nije los ovaj digitalni always on...
Odlicna stvar je i mogućnosti kastomizacije always on ekrana, mogu se izabrati 3 različite boje.. Nadam se da će to uvesti i za watch faces...

SM-N960F

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno