nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Probaj obavezno u nekoj radnji, meni je npr mala ruka i 46mm mi je glomazan baš, dok je 42mm idealan.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sent from my MI 8 using Tapatalk
I ja sam imao istu dilemu zbog manjeg zgloba i uzeo sam 46 I nisam se pokajao, mozda ti ovaj video pomogneAko bih se odlucio za gw, da li ici na 42 ili 46. Nekako mi 46 deluje glomazno?
ps videh da gw ima njihov os, a ne android. Da li je mozda bolje gledati neki model sa androidom?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
+1Meni je baš ružan sa ta dva roga, a i Samsungov prsten je nešto najbolje![]()
Rešio sam. Isključio do not disturb na telefonu. Sad sve radi kako treba.Da li vam notifikacije automatski stižu na galaxy watch ili ima određeno kašnjenje? Čini mi se kao da imam određen problem sa njima, nekad i ne stignu... Pozivi i sms su ok. Neki savet?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Opaaa, znaci dobicemo i mi ovih dana.Jel dobio ko update za huawei watch gt ,verzija 1.0.8.34 ? Vidim po forumima da su neki dobili ..Par zanimljih stvari su naveli ,ali malo nejasnih ,pa nam nema dalje do sacekati ..
https://uk.community.huawei.com/wat...-health-bugs-and-suggestions-869/index14.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari