Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probao sam. Nisam siguran koliko tacno radi. Sve u svemu za sada sam zadovoljan satom. Ima ono sto mi treba. Javljanje, pricanje telefonom i odgovaranje na poruke mi svakako nisu bili potrebni.

Milanese crna.. 22mm L duzina, pasuje na skoro sve i na galaxy watch i s3,i mislim huawei

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Milanese crna kao mrezasta.. 22mm L duzina, pasuje na skoro sve i na galaxy watch i s3,i mislim huawei

Sent from my SM-G975F using Tapatalk[/QUOTE]

Imam ja jednu metalnu koju sam uzeo i nesto mi se svidja nikako. 22mm, univerzalna... Nesto uopste nisam raspolozen za metalne narukvice, ne znam sta mi bi :d
Moram neku koznu da uzmem.
Ako nekoga zenima metalna neka posalje PM.

Tapatalk from Poco loco

Kako da proverim verziju softvera na Galaxy Watch iOS aplikaciji? I dalje mi ne stize update za sat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel može neko ko ima GW da proba da li hoće da mu odradi update S Health aplikacije?
Prijavljuje mi da postoji update ali neće da ga instalira na satu.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Meni skine, krene install i onda zavibrira i kaže izgubio konekciju. I tako u krug.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Potvrđujem da oni koji se plaše veličine huawei watch gt, nemaju razloga, pogotovu ako su muškarci :). I ja sam se mozda malo plašio da ne izgleda ko da nosim točak na ruci, ali ne. Totalno odgovara normalnoj muškoj ruci, da kažem idealna veličina. Druga stvar, baterija meni traje neki 9,10, što je sasvim ok naravno, mada ne znam kako neki kažu da im dostiže i do 2 nedelje. Jedino ako ugase vezu sa telefonom i ne kace nikad na bt. 2x sam koristio bt, jednom nekih 40m,drufi put oko 1.5 sat, prva dva dana mi je bilo uključeno ono praćenje sna, posle isključio, i evo može 9 dana tako. Sto je opet kažem odlično i mnogo bolje od samsunga. Moram da kažem da mi fali bolji izbor watch face sve više, i da ima always on funkciju. Kad možemo očekivat sledeći update, kako to ide kod njih? Ima neka pravila ili neodređeno..?

Uh, kako to tebi tako malo drzi? Druze stvarno ne zezam, 14 dana mi traje baterija sa svim ukljucenim. Nekada mi se raskaci sa BT kad sam na poslu jer odem daleko ali prikacim se prvom prilikom. Ukljucene su mi i notifikacije, vibrira sat svaki cas. Apsolutno nijednom nisam bio ispod 12 dana s tim da ga punim cim dodje do 10%. Tu ima lufta za dan i po sigurno. 6-7% mi trosi na dan. Stvarno zaboravim kad sam ga punio. Za mesec i po dana 4x je punjen, od toga prvi dan jednom i jos sam na 44%.

Tapatalk from Poco loco

Videcemo naredne nedelje. Tek mi je prva korištenja, verov se tada najviše I koristi i cima, pa možda zbog toga..

Jel generalno bolji Huawei GT ili FitBit Charge?

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Malopre mi stigao OneUI update za GW, 115mb. Javljam utiske kad se instalira.

Ne znam jel planiraju i za gearfit seriju da puštaju ili će to za novi samo ekskluziva da bude...ako i dočekam ikad taj novi, ovaj 2 pro već vreme gazi

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Dosta je lepsi OneUi i deluje bas dosta fluidnije. Svidja mi se. Jedino sto je sad find my phone zvuk povezan sa zvukom muzike/videa na telefonu, tako da cak i ako je iPhone na glasno a media playback smanjen, ne moze da zvoni zaturen mob, samo vibrira. Ne znam da li je tako bilo i pre, imam obicaj da video pojacavam po potrebi jer mi se desavalo da mi ostane odvrmut pa odose usi kad krene nesto sa zvukom na redditu ili tapatalku...

Sve u svemu svidja mi se update, konacno interfejs ne izgleda kao Windows Milenium

Definitivno prvo treba da razmislis sta ocekujes od sata i za sta planiras da ga koristis.
Huawei ti se poprilicno razlikuje od onih Samsunga. Meni je licno bio najlepsi i prednost je baterija. Vecinu smart funkcija koje Samsung ima necu nikada koristiti tako dileme nije bilo.
Znaci, sat biras po svojim potrebama ;)

Tapatalk from Poco loco
Ja sam u istoj potrazi. Iskreno ne znam ni za cega mi treba, valjda imam viska para[emoji23]
Kroz temu sam video da se najcesce spominju gt i galaxy s3. Jel moze neko da napise prednosti jednog i drugog? Svakako cu pogledati i na yt, al eto cisto neke smernice za nas koji ne znamo ni sta ce nam[emoji16]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja cu samo reci da ako nije velika razlika u ceni, treba ganjati Galaxy Watch samo zbog baterije u odnosu na Gear S3.

Huawei Gt, glavna prednost u odnosu na S3 je baterija. Huawei gt od 10 do 14 dana, S3 jedva 2 ili 3 dana. Izgled lijep i jednom i drugom, sad stvar ukusa. Glavna prednost S3, mogućnost javljanja preko njega i razgovor, obaveštenja, generalno sve vezano za aplikacije je prednost samsunga. Watch face-ovi, always on... U svemu tome je ispred samsung. Ali baterija je važan faktor, i kod mnogih je ona sama dovoljna da huawei prevagne. Ako već moras, a i kazes da imas para za bacanje, onda bolje idi na galaxy watch, umesto s3, jer ima duplo bolju bateriju.

Eto, rekose ti ljudi za razlike. Samsung tera android, napucava sve sto moze na sat iako je to na granicama upotrebljivosti. Huawei je imao drugaciji pristup, akcenat je na bateriji. Imaju svoj OS, daleko manje opcija...
Huawei je vise vrhunski tracker u obliku jako lepog sata, samsung je smart u pravom smislu reci.
Mene fensi smart funcije ne trebaju, necu da se javljam na satu, da pokusavam da kuckam itd. Huawei je jako lep sat. Ono sto se meni svidja kod njega je sto od svih izgleda najvise kao analogni sat.

Tapatalk from Poco loco

Nemam bas para za bacanje, al ono sad mi doslo da to kupim, a verovatno mi ne treba, posto nikad nisam nosio sat, pa zato smatram da cu baciti 200 i vise eura. Al posto ne treniram nesto puno, vozim nordic kod kuce i radim malo vezbe snage, nije bas da mi treba neki profi fitnes tracker. Al ovo za bateriju od 10 dana je ekstra. Pogledacu gw. Jel ima i nekih drugih opcija?
Ne znam jel moguce tipa da stavim audio knjige i slusam ih sata preko nekih bt slusalica?

Što se baterije na S3 tiče, uopšte se nisam dvoumio pre kupovine.

Punim ga ili svako drugo veče, a sa manje AOD ide i do 3.

Svako veče skidam sat (ja ne mogu da spavam sa satom na ruci, pogotovo ne ovolikim) i stavljam ga na stalak punjača pored kreveta. Ili ga punim, ili je iskopčan pa onako stoji.

Mislim, kad se već skida svako veče, apsolutno mi je nebitno da li se puni svako drugo, ili četvrto.

A kad putujem, *mjau**mjau**mjau*, opet 2 punjača kao ranije, 1 za telefon i drugi za sat i tablet.

Poslednja izmena:
Ja sam u istoj potrazi. Iskreno ne znam ni za cega mi treba, valjda imam viska para[emoji23]
Kroz temu sam video da se najcesce spominju gt i galaxy s3. Jel moze neko da napise prednosti jednog i drugog? Svakako cu pogledati i na yt, al eto cisto neke smernice za nas koji ne znamo ni sta ce nam[emoji16]

Ja sam pre jedno mesec dana u situaciji kao i ti, al nisam razmatrao nista drugo sem s3 i uzeo frontier, bio sam skeptican zbog punjenja, ono cuj sat da punim, nisam neki zaludjenik za satovima, ali sam od onih sto ga nikad ne skidaju, ni na kupanje, ni na spavanje.
I evo posle mesec dana koriscenja sada ni ne mogu da zamislim kako bi se vratio na "obican" sat, bateriju punim svaki 2-3 dan, ono usput kad sam u stanu, stavim ga da se napuni do kraja i to je to.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Nemam bas para za bacanje, al ono sad mi doslo da to kupim, a verovatno mi ne treba, posto nikad nisam nosio sat, pa zato smatram da cu baciti 200 i vise eura. Al posto ne treniram nesto puno, vozim nordic kod kuce i radim malo vezbe snage, nije bas da mi treba neki profi fitnes tracker. Al ovo za bateriju od 10 dana je ekstra. Pogledacu gw. Jel ima i nekih drugih opcija?
Ne znam jel moguce tipa da stavim audio knjige i slusam ih sata preko nekih bt slusalica?

Na huawei ju nije moguće da slušaš bilo šta, na s3 I na galaxy watchu, jeste. S obzirom da ne planiras da ga koristiš često za fitnes, onda možda bolje da uzmes s3, koji se može naći za od 170e do 200e. A ako možeš da izdvojis od 230e do 250e, onda najbolje galaxy watch.

Da se razumemo, ja imam huawei gt, I prezadovoljan sam. Al sam tačno znao za sta mi treba, zato kazem najbolje odlučiti prvo sam sa sobom. Još kad bi mu dodali always on opciju, I da malo ubrzaju dodavanje novih watch faceova, ne bih imao razloga da prelazim na neki drugi..

Ako bih se odlucio za gw, da li ici na 42 ili 46. Nekako mi 46 deluje glomazno?

ps videh da gw ima njihov os, a ne android. Da li je mozda bolje gledati neki model sa androidom?

42 je mali za musku ruku, 46 je taman..nije glomazno..ja imam fosil veceg promera od gw kojeg sam kupio pre neki dan..i da ima tizen ali mu to nije mana..i realno je najkomlletniji wearable uredjaj na trzistu. Mozda mozes s3 frontier jer ima najnoviji update i slicne karakteristike jedino baterija je znacajno manja ali sto rece neki kolega pre mene..ionako ako ga ne nosis na spavanje mlzes ga staviti uzglavlje na wireless punjac..sta ima veze da li je2,3,4 dana..naravno ovo povlacim ukolikk si okoreli sportista koji ode na nedelju dana u dzunglu na kayaking pa mu treba ip67 i duza baterija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno