Koja je ova milanese?Narucio 4, dve silikonske,koznu i milanese..da menjam na 2 dana sto rece kolega
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Meni skine, krene install i onda zavibrira i kaže izgubio konekciju. I tako u krug.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Isti slucaj i kod mene
Ja sam u istoj potrazi. Iskreno ne znam ni za cega mi treba, valjda imam viska para[emoji23]Definitivno prvo treba da razmislis sta ocekujes od sata i za sta planiras da ga koristis.
Huawei ti se poprilicno razlikuje od onih Samsunga. Meni je licno bio najlepsi i prednost je baterija. Vecinu smart funkcija koje Samsung ima necu nikada koristiti tako dileme nije bilo.
Znaci, sat biras po svojim potrebama
Tapatalk from Poco loco
Ja sam pre jedno mesec dana u situaciji kao i ti, al nisam razmatrao nista drugo sem s3 i uzeo frontier, bio sam skeptican zbog punjenja, ono cuj sat da punim, nisam neki zaludjenik za satovima, ali sam od onih sto ga nikad ne skidaju, ni na kupanje, ni na spavanje.Ja sam u istoj potrazi. Iskreno ne znam ni za cega mi treba, valjda imam viska para[emoji23]
Kroz temu sam video da se najcesce spominju gt i galaxy s3. Jel moze neko da napise prednosti jednog i drugog? Svakako cu pogledati i na yt, al eto cisto neke smernice za nas koji ne znamo ni sta ce nam[emoji16]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nemam bas para za bacanje, al ono sad mi doslo da to kupim, a verovatno mi ne treba, posto nikad nisam nosio sat, pa zato smatram da cu baciti 200 i vise eura. Al posto ne treniram nesto puno, vozim nordic kod kuce i radim malo vezbe snage, nije bas da mi treba neki profi fitnes tracker. Al ovo za bateriju od 10 dana je ekstra. Pogledacu gw. Jel ima i nekih drugih opcija?
Ne znam jel moguce tipa da stavim audio knjige i slusam ih sata preko nekih bt slusalica?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari