Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicno,taj mi se i svidja, verovatno cu da idem na njega (iako mi je cena malo jaka,al sta da se radi). Malo laguje meni kako sam video, i cini mi se da ekran ne moze da bude always on,ali ostalo deluje jako dobro

150e je ok cena za taj sat. :)

Odlicno,taj mi se i svidja, verovatno cu da idem na njega (iako mi je cena malo jaka,al sta da se radi). Malo laguje meni kako sam video, i cini mi se da ekran ne moze da bude always on,ali ostalo deluje jako dobro

Nije toliko jaka. Ja sam za 120 uspeo da nadjem ali vredi svaki dinar.
Ne laguje, radi skroz ok. Mozda nekoj prethodnoj verziji posto znam da su ispravljali to. Ne moze stalno da svetli ali i ne zelis da svetli stalno. Bolje da baterija ubija. Za 36 dana 3x sam punio bateriju i trajace jos 5 dana opusteno. Inace, ako hoces nesto da gledas na satu moze da ostavi 5 minuta upaljen ekran, to je maks za sada u sw.

Tapatalk from Poco loco

Mogli bi da ubace i tu opciju, always on, pa da bira ko sta hoce. Samo to, i da moze da se odgovori na npr what's app I viber, I dobijamo gotovo savršen watch :).

Ma daj, ko ce da kucka na telefonu? Na sta to lici uopste?
A to za ekran, samo treba da ubace custom opciju, da sam biras koliko da bude upaljen mada meni se to ne svidja. Odgovara mi da bude ugasen. I ovako se sam upali kad pogledam u njega, baaaaas bas refko me ispali.

Tapatalk from Poco loco

Za kuckanje na satu se slazem, probano i isto tako momentalno odustao od tebopcije,po meni huawei zavrsava svaku pricu

Ne znam zasto ne ubace ostale jezike za voice input kada im na telefonima isto vec radi (i Samsung i Google opcija)!?

Mislim da prepoznavanje govora radi direktno na google serverima, pa verujem da nije opcija za sat da se tako konektuje u sekundi i bio bi lag veliki...

Ma daj, ko ce da kucka na telefonu? Na sta to lici uopste?
A to za ekran, samo treba da ubace custom opciju, da sam biras koliko da bude upaljen mada meni se to ne svidja. Odgovara mi da bude ugasen. I ovako se sam upali kad pogledam u njega, baaaaas bas refko me ispali.

Tapatalk from Poco loco

Niko neće da piše romane preko njega, nego mislim da se ubaci ta opcija (što ne verujem da ih košta puno) kolko da se kroz jednu ili dve reči odgovori na neke mozda bitne poruke, ako trenutno nismo u mogućnosti da vadimo telefon..

Gear s3
e7e23f13b3ceb8c8046e2e42fdc305a0.jpg

Koja razlika u fluidnosti sa one ui na galaxy watch... jos da vidimo bateriju.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Edit istekao.
Dosadasnja zapazanja:
HR tokom vjezbanja radi bez prekida, konstantno prati otkucaje bez "gubljenja" kao prije.
U s health aplikaciji vise nemam zasebno galaxy watch i mobile phone korake, vec samo za telefon i all steps (automatski izabran gwatch).

Mislim da prepoznavanje govora radi direktno na google serverima, pa verujem da nije opcija za sat da se tako konektuje u sekundi i bio bi lag veliki...
Radi na nekoliko jezika.

...U s health aplikaciji vise nemam zasebno galaxy watch i mobile phone korake, vec samo za telefon i all steps (automatski izabran gwatch).

Kako li će to da radi? Do sada je bila neviđena glupost, sat i telefon mi pokazivali različite podatke a kada ih kombinujem onda mi izbaci skroz drugačiji iznos i to veći od svakog od ova dva!?

Poslednja izmena:
Meni je uglavnom razlika u par stotina koraka, sto je podnosljivo.

Da se i ja upišem, uzeo sam galaxy watch pre možda nekih mesec dana. Sat je po meni stvarno lep jedan od najlepših pametnih satova, izrada odlična, zanimljiva ideja sa prstenom za navigaciju. Meniji su mi malo konfuzni nekada teze nalazim neku opciju.

Wake up gesture nekada ne uključuje ekran potrebno je naći određen položaj, više je to do mene i malo je stvar navike.
Naručio sam par narukvica sa Alija, gumena što dolazi uz njega je fina i mekana ali nije toliko za toplije vreme.
Praćenje sportskih aktivnosti nisam previše koristio to ću malo više isprobati sa ovim novim ažuriranjem.

Zanimam me odakle skidate galaxy wear vi koji ne koristite Samsung, meni na pocou ne nudi na playu pa sam skinuo sam apkmirrora.
I još jedna stvar koristi li ga neko u vodi ili to izbegavate, ja sam ga dosad jednom samo na kratko isprao pod mlazom vode.

Za one Huawei GT kojima ne radi face store nasao sam resenje.
1. Deinstalirati Health app
2. Instalirati Health app
3. Pre pokretanja aplikacije prebaciti fon u airplane mode (iskljuciti wifi i mobilne podatke)
4. Pokrenuti Health app i pojavice se izbor zemlje i opcija za logovanje.
5. Ukljuciti net i povezati sat.

To je to, radice face store. Posle toga je jedini problem sto je store potpuno razocarenje, ocajni skinovi :d

Tapatalk from Poco loco

Hvala, to je to, radi. Više mi znaci zbog sinhronizacije podataka, nego zbog tih skinova.

OnePlus 6T

Sve ostalo sto sam pokusavao mi je brisalo podatke i podesavanja. Jutros sam ovo probao i zadnjih nedelju dana mi je tu, taman od proslog puta kada sam pokusavao. Nije mi ni podesavanja obrisalo.

Tapatalk from Poco loco

Meni je sat sačuvao prethodnih 10 dana, tako da mi je sve tu i dalje.

OnePlus 6T

Hvala, to je to, radi. Više mi znaci zbog sinhronizacije podataka, nego zbog tih skinova.

OnePlus 6T

Na sta mislis kad kazes sinhronizacie podataka?Jel nesto drugacije radi sad ?Danas mi stigo sat,odlicno za sad,nemam taj face store ,health app mi ima preinstaliran na telefonu svakako jer je honor ,tako da nisam instaliravo nista naknadno .Kolko ima tih dodatnih face u tom storu ?

Mislim na podatke oko koraka, vežbi i svega ostalog što je sat zabeležio. Ti pošto imaš Honor verovatno imaš account opciju u samoj Health aplikaciji. Mi koji nemamo nismo imali tu opciju, i onda nista sto beleži nije išlo u cloud i nije moglo da se vrati. Sada može, ako se urade oni koraci iznad.

OnePlus 6T

Ok,odradih i ja,nisu bas nesto ,al neka ga nek ima :) . Bice valjda jos ..

Edit istekao.
Dosadasnja zapazanja:
HR tokom vjezbanja radi bez prekida, konstantno prati otkucaje bez "gubljenja" kao prije.
U s health aplikaciji vise nemam zasebno galaxy watch i mobile phone korake, vec samo za telefon i all steps (automatski izabran gwatch).

Ako misliš na pauziranje tipa dok trčiš imao si opciju da isključiš "automatska pauza" i sve vreme meri.

Ma ne, nego ponekad zaglupi senzor i ne ocitava otkucaje, pa moras skinuti, obrisati od znoja i proradi.

Meni se to jos nije desilo. Iskreno, ne bi ni smelo zbog toga da se desava. Predvidjeno je da se i pliva sa satom tako da mora da radi.

Tapatalk from Poco loco

Sve ostalo sto sam pokusavao mi je brisalo podatke i podesavanja. Jutros sam ovo probao i zadnjih nedelju dana mi je tu, taman od proslog puta kada sam pokusavao. Nije mi ni podesavanja obrisalo.

Tapatalk from Poco loco
Meni je sat sačuvao prethodnih 10 dana, tako da mi je sve tu i dalje.

OnePlus 6T
Sat ima svoju memoriju i čuva mesec-dva podataka ako se sećam dobro... Ja sam imao preko 7 meseci, sačuvao samo zadnja 2-3 prilikom promene telefona... Sad nisam siguran da li je dat sačuvao ili bangavi Google backup

SM-N960F

Za Galaxy Watch izašao update, One UI.
Ko je ubacio nek podeli utiske, vidim na Samsung forumu da mnogima ne radi touch nakon update-a.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno