Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gt ti je fitnes tracker, frontier jedno i drugo.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Nije baš tako... Ja pokušavam da budem što je više objektivan, što se ne može reći za ostale...GT nije čist tracker, slažem se da ima dosta manje Smart funkcija od S3, ali i S3 je tanak kada ga poredis da wear ili apple watch...
Pročitajte još jednom šta je kolega naglasio:

Šta je najbolje uzeti do jedno 150e? Prvenstveno za praćenje sportskih aktivnosti i za boravak u prirodi? Da ima GPS, što preciznije senzore i da je baterija ok, ako je to sve moguće u paketu?[emoji16]

OnePlus 6T

Svaka diskusija na ovom forumu se pretvorila u neku borbu mišljenja, niko ne odgovara ono što ljudi pitaju...

SM-N960F

Pa da, u principu mi i nisu toliko bitne smart opcije, koliko mi je bitno da sto preciznije radi, i da mogu da se oslonim par dana na njega bez punjenja uz mnogo gps-a, naravno trebalo bi i da ekran bude dobar, i da je malo veceg precnika, ne volim bas premale satove.

Šta je najbolje uzeti do jedno 150e? Prvenstveno za praćenje sportskih aktivnosti i za boravak u prirodi? Da ima GPS, što preciznije senzore i da je baterija ok, ako je to sve moguće u paketu?[emoji16]

OnePlus 6T
Nosim Huawei Smartwatch 2 LTE, ja zadovoljan.

Sent from my Mi 8, 6/128(white) using Tapatalk

Pa da, u principu mi i nisu toliko bitne smart opcije, koliko mi je bitno da sto preciznije radi, i da mogu da se oslonim par dana na njega bez punjenja uz mnogo gps-a, naravno trebalo bi i da ekran bude dobar, i da je malo veceg precnika, ne volim bas premale satove.
Onda Huawei gt. Imam gear s3, watch i pomenuti Huawei. Ne mogu mu prići što se tiče trajanja baterije

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Meni baterija traje čitav dan, a punjenje do 100% ide baš brzo. Tih 100koraka, po kući/ dok je na punjaču, što neće izmeriti.. jaka stvar.

Sent from my Mi 8, 6/128(white) using Tapatalk

Ima li razlike kod GTa? Koji da tražim i gde najbolje?

OnePlus 6T
KP i to juri ove sto su uzeli zajedno sa mobilnim, tako ćeš dobiti nov sa regularnom garancijom...
Juri active/sport editions, ali je ok i prvi-classic, pošto je isti HW na svima, pa će updatom na kraju svi dobiti sve iste funkcije...
Ako slučajno naletis na elegant oni imaju slabiju bateriju, tako da njih nemoj...

SM-N960F

Poslednja izmena:
huawei GT je sat za tebe. Kupio sam ga pre mesec dana i strava mi je. Nema nesto preterano smart funkcija kao sto i drugi kazu ali meni to i ne treba. Senzori su mu odlicni, baterija brutalna za sat. Sve mi je popaljeno na satu i gura 2 nedelje bez problema. Meni je prelep sat. Jos uvek zezaju sa face store-om, ima ga samo za neke zemlje, pustaju polako i ostalima ali ako ti to nije prioritet onda nema sta previse da se razmisljas.
Meni je baterija najbitniji faktor pri izboru sata, necu da razmisljam o punjenju, kad odem negde da moram da nosim dock sa sobom i sl. Ovo gura celo letovanje ;)

Tapatalk from Poco loco

Fantastično, onda je to to. Samo da vidim da nadjem negde active / sport verziju i to je to [emoji4]

OnePlus 6T

Nemam opciju za login u Huawei Health aplikaciji, da li je neko imao sličan problem i kako ga je rešio? Inače uzeo sam GT active sa tamno zelenom narukvicom.
[emoji41] Za sada sam zadovoljan i to je ono što mi je trebalo, GPS radi super kada pratite aktivnosti, heart rate koji je upaljen nonstop je dobra opcija kao i praćenje sna. Preporuke od mene. Oko baterije nema potrebe pričati.

OnePlus 6T

Ne postoji login u health, koliko ja znam, odnosno health na žalost ne prenosi podatke. E, sad nisam proveravao, možda se prenosi putem Huawei naloga, ali prosto ne verujem...
Jedino način data sharing je preko my fitness Pal I Google fit, ali nisam testirao prenosi li se sve

SM-N960F

Poslednja izmena:
Vidim da neki imaju, a neki ne. Mislim da je to bitno i za watchface store, ja ga trenutno nemam, iako imam active verziju.

OnePlus 6T

Facestore nije pusten za sve zemlje. UK radi savrseno ali ja to ne mogu da poteram iako sam pravio novi nalog na UK jer nemam opciju da biram u aplikaciji da se logujem.

Tapatalk from Poco loco

Jel ste probali VPN? Izaberete GB, možda će moći tako.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ček, znači ubacili su log in za verzije sa face store? Dobro su se setili...

SM-N960F

Ne znam, negde sam video da neki ljudi imaju login u aplikaciji, ja nemam, što, pojma nemam? Da li ovde nekome radi face store? Ako da, da li ste ulogovani ili ne?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ulogovan sam i imam face watch od prvog dana mada nista ne propustate
570f305c71dfebc8de2cd031f36930ce.jpg

Poslednja izmena:
Ako moze savet (totalni sam noob za smart satove, mada mi u sustini treba fitnes tracker). Ima li neki tracker koji moze samostalno, bez telefona, da vodi racuna o vezbama, pesacenju, otkucajima srca, da automatski prepoznaje kad trcim a kad hodam, da meri casove spavanja i slicno i da sve te podatke drzi u svojoj memoriji sve do konekcije sa telefonom, i da tad sve uploaduje na isti? Drugim recima, ne bih da nosim tel kad idem na trcanje, na trening, zato i hocu sat, da me lisi telefona, jer ako mi je telefon nuzan, onda mi sat ne igra nikakvu ulogu. Sto jeftinije to bolje, nesto tipa mi band 3 ili honor 4?

Ne zanima me ni jedna smart funkcija sem fitnes trackinga, tipa notifikacije sms/pozivi, vreme, mp3 muzika,gps, i sta ti ja znam.

Poslednja izmena:
Ulogovan sam i imam face watch od prvog dana mada nista ne propustate [/IMG]
Dule, daj neki SC sa login delom u health-u, da vidim kako izgleda i gde se nalazi...

Inače, kakvi ne propustamo, pa izgubio sam 4 meseca podataka prilikom zamene telefona, jer mi je backup app data loše odrađen...

SM-N960F

Ako moze savet (totalni sam noob za smart satove, mada mi u sustini treba fitnes tracker). Ima li neki tracker koji moze samostalno, bez telefona, da vodi racuna o vezbama, pesacenju, otkucajima srca, da automatski prepoznaje kad trcim a kad hodam, da meri casove spavanja i slicno i da sve te podatke drzi u svojoj memoriji sve do konekcije sa telefonom, i da tad sve uploaduje na isti? Drugim recima, ne bih da nosim tel kad idem na trcanje, na trening, zato i hocu sat, da me lisi telefona, jer ako mi je telefon nuzan, onda mi sat ne igra nikakvu ulogu. Sto jeftinije to bolje, nesto tipa mi band 3 ili honor 4?

Ne zanima me ni jedna smart funkcija sem fitnes trackinga, tipa notifikacije sms/pozivi, vreme, mp3 muzika,gps, i sta ti ja znam.

Amazfit Bip, zato što ima GPS i možeš da trčiš voziš bicikl i slično bez telefona uz sebe. Kad se spoji sa telefonom učita sve podatke i pokaže na mapi detaljno putanju i sve ostale podatke o vežbi.

Ili Huawei GT, malo je skuplji, ali i mnogo lepši, i ekrani ne mogu da im se porede, a GT ima i bolje senzore. Ja sam super zadovoljan sa njim [emoji1303]

OnePlus 6T

Da naravno, ne moraju da budu povezani. Posle kada dođeš kući sinhronizujes ih. Rade odvojeno.

OnePlus 6T

Nisam znao da moze. To je korisno, mislim svakako bi trebalo da bude tako, ali kad nisam testirao, mislio sam da ne može.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno