Hvala na odgovoru. [emoji4]Ništa po tom pitanju nije menjano. Ne kontam zašto ne ubace, svakako baterija drži dobro, pogotovo ko ga ne koristi toliko za fizičke aktivnosti.
Po meni bi bilo dovoljno da ubace da imaš izbor dal da sija 5sec, 1min. I always on. Pa kome je kako volja.
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Ne može za sada. Možeš da staviš unapred definisani vremenski raspon kada da bude silent kod nekih satova...Jel ima neki smartwatch funkciju da prepozna fazu spavanja ili dremku, pa da na osnovu toga prebaci režim na silent i telefon I sat?
Poco nema NFC, plaćanja su razvijena samo za telefone kod nas, uskoro kreće QR code pa će moći i Poco. A na plaćanjem satovima kod nas barem, zaboravi za sada@Jaza
Super i ja koristim poco, a što se tiče plaćanja preko nfc jel to izvodljivo sa poco
Kako aktivirati ovu opciju, kod mene je nema.U aplikaciji health na telefonu. Nešto kao market.
Ovaj 24h time mu jako lepo stoji, ostale nisam probao. Dole ima još par komada
![]()
Na satu?
F1
To je bilo i na proslom fw,ponadao sam se da ima vise skinova
Sada ih ima 24-25,bolje nego sto je bilo ali opet slabo, ja cu ga zadrzati zbog batetije,mislim da xe samsung watch na prodaju i licno mi je lepsi od watchaKoliko sad ima ukupno skinova na GT-u?
Kad bi imao zanimljivije ponovo bi ga kupio. Onih 10 sto je imao na pocetku mi se nimalo nisu svidjali pa ga prodao...
Sada ih ima 24-25,bolje nego sto je bilo ali opet slabo, ja cu ga zadrzati zbog batetije,mislim da xe samsung watch na prodaju i licno mi je lepsi od watcha
U samoj aplikaciji na telefonu kada je sat vezan bt-om kliknes na ikonicu sata i trebalo bi da se pojaveA kako pronaci te nove skinove? Kod mene ih u aplikaciji health nema, ili su oni rezervisani samo za nove active modele satova?
Ma jok, nisu svi još dobili update, polako, stići ćeU samoj aplikaciji na telefonu kada je sat vezan bt-om kliknes na ikonicu sata i trebalo bi da se pojave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari