Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samsung galaxy watch baterija 4 dana, huawei watch gt oko 11 dana. E sada....jedina bolja stvar na GT je ekran.....ali fale aplikacije i reply na notifikacije pa to ti je i ono chudo shto se okrecje :)

Ko nosi burmu navikao se na sve okove :p

U toku dana ga skinem samo ako sam kod kuće.
Dok sam u pokretu, na ruci mi je, ali nemam problema sa "udobnošću".

ja sam na moto 360 možda napravio grešku, jer sam umjesto dotrajalog kožnog kaiša poručio sa Alija kopiju originalnog metalnog. Original je nekad bio 80$, ovaj cirka 5, po video snimcima sa neta ja ne vidim neku drastičnu razliku. Kožni originalni je imao problem da se rastezao vremenom, na kraju sam ga nosio za 2 rupe uže, jer se rastegao (i krenuo da puca), ali metalni se ljeti prosto zalijepi za ruku, jer se oznoji koža ispod. Lično, volim kad mi sat bude labav na ruci, nikakvo stezanje ne dolazi u obzir...

Evo mog koriscenja znaci ne cackam ga kao mobilni vec koristim normalno kao sat, procitam notifikaciju pogledam vreme, koliko je sati itd... ja ne znam zasto se toliko bunite na bateriju Gear s3
Meni je ok skroz ako ga punim jednom u 2,3 dana...
9701ec954cbed1fcb6093ec58d65ef73.jpg

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Strava nema auto pauzu

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

misli na aplikaciju Strava ;)

Da li samsung satovi mogu da se povezuju na Huawei health app, ili mora da se skine samsungova app?

Kakav je Moto 360 sat? Kakav je i u odnosu na Gear S3? Jedini smartwatch koji sam do sada merkao je bio upravo taj.

Imam ponudu da uzmem Huawei watch GT za 140 evra. Zanima me da li može da se odgovara na pozive kao na gear s3 i da li može neko ko ima sat da mi kaže koliko ima onih lica?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sve je vec receno u temi.
Ako se ne varam ima 11 watch faces i nema opcije odgovaranja na pozive kao na S3.

Pa sad, ne bih rekao da se bas ne isplati. [emoji4]
Mozda tebi ne vrsi posao jer nema tih funkcija ali daleko od toga da je ovo los sat, posebno za tu cenu.
Meni su recimo ekran i baterija najbitniji i da nemam vec SW verovatno bi mi GT usao u najuzi izbor.

Jedino sto se zamera huawriju je sto nema always on screen

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

3 velike mane Huawei watch gt po meni su što nema odgovaranje na pozive, always on i premalo lica. Jedino za baterija što je dobra i ekran. Ipak ću sačekati neku dobru ponudu za Gear s3

Sent from my iPhone using Tapatalk

^^ Da, to je bas glupo sto nisu odradili, totalno bez poente.

Kakav je Moto 360 sat? Kakav je i u odnosu na Gear S3? Jedini smartwatch koji sam do sada merkao je bio upravo taj.

koja generacija? Ja još imam prvu, ali pošto mi se dopada taj minimalistički dizajn, kako spolja, tako i softver, meni je OK skroz. Čak sam sad uzeo novu bateriju, i evo od jutros se spustio na 63%, sa ambient display na always on, ja zadovoljan. Primam notifikacije sve, ne kasne nikad kao na ovim fensi novim satovima, nema zvučnik, a i inače mi ne treba, jer imam malo poziva generalno, sve poruke, u autu imam BT sistem. Možda bih se predomislio da imam neki bolji sat sad, ali iskreno, skoro sve što nude meni nema bog zna kakvu funkciju, i ovaj ima praćenje broja koraka recimo. Sleep tracking nikad ne bih koristio, i da ga imam. Samo bih volio da imam Wear 2, al *mjau**mjau**mjau*...

koja generacija? Ja još imam prvu, ali pošto mi se dopada taj minimalistički dizajn, kako spolja, tako i softver, meni je OK skroz. Čak sam sad uzeo novu bateriju, i evo od jutros se spustio na 63%, sa ambient display na always on, ja zadovoljan. Primam notifikacije sve, ne kasne nikad kao na ovim fensi novim satovima, nema zvučnik, a i inače mi ne treba, jer imam malo poziva generalno, sve poruke, u autu imam BT sistem. Možda bih se predomislio da imam neki bolji sat sad, ali iskreno, skoro sve što nude meni nema bog zna kakvu funkciju, i ovaj ima praćenje broja koraka recimo. Sleep tracking nikad ne bih koristio, i da ga imam. Samo bih volio da imam Wear 2, al *mjau**mjau**mjau*...
+1
Потписујем све што је речено и стварно не видим ниједан сат због ког би мењао мото360

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Utisci podeljeni u vezi Ticwatch pro.

-Vizuelno lepsi uzivo nego na fotkama. Lepsi nego gear sport koji posedujem
-Lagan i lepo čuči
-Dva dugmeta kada rade lepo rade[emoji3]
-Narukvica fina fleksibilna
-Glasan zvucnik
-Wear OS bio apdejt odmah, dosta opcija i ok dok radi bez laga
-Zivahan sto se tice gestures
-Brzo punjenje manje od sat vremena od 2% do 100%

-Baterija od 13h do 21h vec na 25%, a nisam se nesto igrao doticnim tako da blagi ocaj
-Wear os, iako vizuelno lepo izgleda,laguje nenormalno da je to ponekad jako mučno. Nekad ne reaguje na touch, neke opcije ili jednostavno lag.
-Prelazak ekrana na sekundarni posle bukvalno 2sek sto ume da nervira
-Google assistant spor
-Aplikacije laguju

Uglavnom to je to sto se tice Ticwatch Pro. Ortak ga vraca nazad preko Amazona kad se vrati za Ameriku.

Steta jer mi se svideo na prvu loptu.
3fe14b903ce6531344718612523af99b.jpg
17e05d714c716814e44d0dda851a025e.jpg

Sent from my SM-G965W using Tapatalk

a što ga ne ponudiš na prodaju? Što se baterije tiče, ne bih sudio na osnovu 24h, prvi dan dok prebaci sve aplikacije na telefon, meni pojede i pola baterije. Pa sync data i ostalo...
Koliko te izašao $$$?

Ma ne baterija je na osnovu par dana koliko sam koristio. Nisam toliko razocaran baterijom koliko je lag izrazen. Na youtube testovima se to ne primeti toliko ili malo baronisu. Izasao je 240$ bio neki kupon cini mi se 50$ tako nesto.

Pogledao sam par klipova i na svakom sat laguje. Mozda izbace SW update ili slicno.

Ma ne baterija je na osnovu par dana koliko sam koristio. Nisam toliko razocaran baterijom koliko je lag izrazen. Na youtube testovima se to ne primeti toliko ili malo baronisu. Izasao je 240$ bio neki kupon cini mi se 50$ tako nesto.

možda bi bilo interesenata, just saying. Da si u Podgorici, ozbiljno bih razmotrio da ga otkupim :)

Ortak se vraca za 10-tak dana i nisam hteo da se cimam sa prodajom. Sad ne znam sta da uzmem drugo[emoji1787]

Samsung watch,neces pogresiti [emoji3][emoji3][emoji3] ili s3 sad im je pala cena

S3, jako dobra cena sad, ne laguje, meni baterija drzi puna 3 dana sa normalnim koriscenjem, ja prezadovoljan, ipak je galaxy watch 100e skuplji

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Samo mala ispravka, razlika u ceni je 50 evra,po zvaničnom cenovniku

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ok, ja kad sam pitao na kupujem prodajem (gde su jeftiniji) proverene prodavce trebalo je da doplatim 100 minimum(nov s3 u celofanu za galaxy watch)... Po meni cena u Samsungu je preskupa... nikada ne bih dao 30 i kusur hiljada za smartwatch koji god da je, jer je to vise ispunjene nekog hira (zanimacije) nego sto realno stvarno ne mozes bez njega... Uzivam u satu ali nije neophodan :D

Ticwatch pro laguje zbog slabog SoC-a i to nikakav update ne može da reši. Pisao sam ranije o tome. Neki yt testeri namerno prećutkuju tu činjenicu.
Za sada Samsung pravi najbolje uređaje, samo je po meni tizen neviđeni promašaj.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno