Ko nosi burmu navikao se na sve okove
U toku dana ga skinem samo ako sam kod kuće.
Dok sam u pokretu, na ruci mi je, ali nemam problema sa "udobnošću".
Moze li se znati sta si podesavao, sta koristis, itd.?Pojavila se Strava za Galaxy Watch, nisam probao kako radi.
Inače, kad je baterija u pitanju, sinoć sam skinuo sat sa punjača, trenutno je baterija na 83%.
Aplikacija koju koristiš zavisi od sata, a ne telefona...Da li samsung satovi mogu da se povezuju na Huawei health app, ili mora da se skine samsungova app?
Sve je vec receno u temi.
Ako se ne varam ima 11 watch faces i nema opcije odgovaranja na pozive kao na S3.
Kakav je Moto 360 sat? Kakav je i u odnosu na Gear S3? Jedini smartwatch koji sam do sada merkao je bio upravo taj.
+1koja generacija? Ja još imam prvu, ali pošto mi se dopada taj minimalistički dizajn, kako spolja, tako i softver, meni je OK skroz. Čak sam sad uzeo novu bateriju, i evo od jutros se spustio na 63%, sa ambient display na always on, ja zadovoljan. Primam notifikacije sve, ne kasne nikad kao na ovim fensi novim satovima, nema zvučnik, a i inače mi ne treba, jer imam malo poziva generalno, sve poruke, u autu imam BT sistem. Možda bih se predomislio da imam neki bolji sat sad, ali iskreno, skoro sve što nude meni nema bog zna kakvu funkciju, i ovaj ima praćenje broja koraka recimo. Sleep tracking nikad ne bih koristio, i da ga imam. Samo bih volio da imam Wear 2, al *mjau**mjau**mjau*...
Ma ne baterija je na osnovu par dana koliko sam koristio. Nisam toliko razocaran baterijom koliko je lag izrazen. Na youtube testovima se to ne primeti toliko ili malo baronisu. Izasao je 240$ bio neki kupon cini mi se 50$ tako nesto.
Sent from my SM-G965W using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari