Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
amazfit bip ima i te funkcije, koje doduše ne koristim previše, ali svejedno baterija drži ko što vidiš impresivno...notifikacije koristim gomilu...ni ja ne bih podneo sat koji moram svaki drugi dan da punim...čak je i 4-5 dana previše, sad sam se razmazio nakon ovoga :)

Ako je baterija 2 dana onda ću sačekati još koju godinu. Fit & sport informacije me nimalo ne zanimaju, zato sam i pitao da li postoji uređaj koji nema ove mogućnosti u nadi da će imati veću autonomiju.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Najbolja baterija na wear uređaju je na Polaru M600, može čak i do 4 dana...500mAh... Ali prilično sam siguran da ti se dizajn neće svideti...

F1

Poslednja izmena:
Потврђујем за полар, и за батерију и за дизајн :) ево мене је сморио после 10 месеци, не могу да га носим сваки дан колико је гадан. Ал да ради, ради...

Zar nije sad Huawei GT najbolji sto se tice baterije? Prijavljuju i po nedelju dana upotrebe.

Zar nije sad Huawei GT najbolji sto se tice baterije? Prijavljuju i po nedelju dana upotrebe.
Kod mene je evo 6 dana... baterija 29% a uključio sam ga na 55%

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Stigao <3
17ed4201f9b9736d3fa3ea2abdda5b86.jpg
47bbbee182bb04fbe982bc5a09456bd8.jpg

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Prijavljuju i za galaxy watch 46mm 6, 7 dana upotrebe. Ko ce ga znati... zavisi ko za sta koristi sat.

Jel koristio neko za Gear magnetic narukvicu?
Ona kao aluminium mesh na foru apple.. sto nema kopcanje vec samo magnet? Mnogo mi se svidja pa me zanima da li je prakticno i da li magnet dovoljno jako drzi? Cini mi se da da...

Da imas na aliju magnetic milanese, tako nekako. Ja cu uzeti tu i koznu, kad uzmem sat. Pa nek ima za svalu priliku

Ma nervira me aliexpres jer nema paypal...

Koristim ja crnu i na watch-u i na frontieru koristio,imam crnu i prezadovoljan,kupio na aliju obe

Potpuno se slažem. Sve je to ozbiljno skupo za igračku koja traje godinu dana, a pravi i veoma pristojan sat može da se kupi već od 200€ i traje dugo, dugo. Da ne pričamo i da je lepši, to je stvar ukusa. Ja volim tehnološke igračke ali i prave satove, zato sam kupio Amazfit Pace da vidim kako to izgleda...zanimljivo je svakako ali neisplativo po mom mišljenju.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ja kupio Moto 360, i evo baš večeras SAM zamijenio bateriju, ;) Imam ga oko 3 i po godine, nek podrži još 2-3, odlično, ne znam odakle ti to da traje samo godinu dana?
Mada, realno polako pizdim od svih stvari na baterije, jer već počinje da mi se gomila elektronika za koju ne mogu da nađem/zamijenim bateriju, od bežičnih slušalica, do telefona (HTC One), itd.

amazfit bip ima i te funkcije, koje doduše ne koristim previše, ali svejedno baterija drži ko što vidiš impresivno...notifikacije koristim gomilu...ni ja ne bih podneo sat koji moram svaki drugi dan da punim...čak je i 4-5 dana previše, sad sam se razmazio nakon ovoga :)

ja i dalje ne kapiram ljude kojima je teško da drže postolje (cradle) za bežično punjenje pored kreveta i kad legnu da spavaju, samo stave sat na njega. Dok mi je baterija bila nova (a evo opet imam novu, samo da bude OK), trajala je uglavnom 2 dana ako ga gasim kad spavam, ali sam je opet punio svako veče. Jedino je znala da zašteka kad koristim Endomondo nekoliko sati kad pedalam (koristim ga na telefonu, ali se stalno sinhronizovao sa satom, to ga je brzo crpilo. Rješenje - makao permissions za Endomondo :D )

Narucen Ticwatch pro. Vagao izmedju Galaxy watch i njega. Presudile mnoge prednosti Ticwatch Pro.
https://youtu.be/dpCvK79cRbY

Sent from my SM-G965W using Tapatalk

Po meni greska. Imam i Wear OS i Tizen tj Huawei Watch i Gear S3. Ovaj prvi ne pamtim kada sam nosio.
Da budem iskren, oba ne funkcionisu kako sam zamisljao. Da zivim u USA npr onda bi i imalo svrhe vagati. Ovako, oba su svedena na notifikacije i hands free tako da presudjuje izgled (i baterija). Za sada, Samsung je tu ipak bolji.

Imam gear sport vec. Baterija je bolja na Ticwatch od Galaxy watch koliko vidim. A ima i sekundarni ekran. Dizajn na strani Samsunga i rotacioni bezel. Sve ostalo plus cena na strani Ticwatch pro. Da probam i taj wear os malo.

Imam gear sport vec. Baterija je bolja na Ticwatch od Galaxy watch koliko vidim. A ima i sekundarni ekran. Dizajn na strani Samsunga i rotacioni bezel. Sve ostalo plus cena na strani Ticwatch pro. Da probam i taj wear os malo.

Javi utiske kad stigne. Verujem da je extra. Ja koristim Ticwatch E. Za pare koje sam dao, zadovoljan sam. Na ovom što si naručio, baš mi deluje super to sa sekundarnim ekranom.

Ticwatch pro ima slabiji soc pa ume ponekad da zapne kod banalnih stvari. Sviđa mi se što ima dupli ekran pa kad ostane malo baterije bar može da radi kao sat.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Javljam. Uzeo i neku narukvicu third party.

Vidim da su se pojavili na KP Huawei Watch Gt za 150eur. Da li je to ok kupovina kad se pogleda cena? Odnosno za ove pare koja je alternativa ako i postoji. Svi imaju 2 god garancije posto su preko operatera dobijeni. Koliko vidim to su svi ovi sto su dosli kao poklon na Mate 20 Pro varijantu.

A koliko vidim svi će to morati da vraćaju., zbog problema sa ekranom na mate 20 pro.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Vidim da su se pojavili na KP Huawei Watch Gt za 150eur. Da li je to ok kupovina kad se pogleda cena? Odnosno za ove pare koja je alternativa ako i postoji. Svi imaju 2 god garancije posto su preko operatera dobijeni. Koliko vidim to su svi ovi sto su dosli kao poklon na Mate 20 Pro varijantu.
Odlična kupovina

F1

Dobar je samo da ima sve funkcije kao gear s3/galaxy watch bio bi best buy

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno