Neko je pomeno da ne rade obaveštenja sa Gear S3 sa telefonima koji nisu Samsung. Ako je mislio na poruke, Frontier radi sa Xiaomi. Vide si viber i sms, može da se pročita, izlazi i slika sa vibera i može da se pročita poruka.
Hvala na preporuci ali ne vredi, u pitanju je žensko, može da ima funkcije kakve god hoćeš ali ako je ona zamislila da bude okrugao sve pada u vodu. [emoji3]https://m.aliexpress.com/item/32838...3-inch-Color-IPS-Screen-Smart-Wristband-Heart
Једино што није округао!
Додуше није ни "паметни сат" већ фитнес наруквица, али ја сам са овим уређајем одушевљен!
Одличан у мерењу корака, бројем откуцаја срца, мерењу спавања, пријем свих обавештења, аларм, временска прогноза, са батеријом преко 15 дана! Толико ми се свидео, да спавам са њим!
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Više puta ponovljeno: notifikacije rade na neSamsung telefonima, ne rade aplikacije za email i poruke
Neko je pomeno da ne rade obaveštenja sa Gear S3 sa telefonima koji nisu Samsung. Ako je mislio na poruke, Frontier radi sa Xiaomi. Vide si viber i sms, može da se pročita, izlazi i slika sa vibera i može da se pročita poruka.
Više puta ponovljeno: notifikacije rade na neSamsung telefonima, ne rade aplikacije za email i poruke
Šta znači "ne rade aplikacije za email i poruke"? Ok, za Gmail je alter potvrdio da radi. Da li treba ispitivati svaki android brend šta radi a šta ne, ili ako na Xiaomiju radi, radi i na ostalim? A pod "poruke", chronograph, misliš li na sms poruke? Ako npr ipak rade sms na ne-samsung telefonima, zanima me da li se može odgovoriti na njih i slati putem google glasovnog unosa teksta?Gmail radi. Kupujem prodajem radi i može da se čita na satu. Mogu da probam app, dajte primer?
Gmail radi.
Kupujem prodajem radi i može da se čita na satu.
Mogu da probam app, dajte primer?
Radi, probali smo u redakciji kad smo ga testirali na S9. Instaliraš samo Huawei Health aplikaciju i to je to.Da li je neko probao GT na Samsungu da li radi? Nemam u kuci ni jedan osim Huawei telefona pa ne mogu da probam. I da li ima neka univerzalna aplikacija za povezivanje...
Radi, probali smo u redakciji kad smo ga testirali na S9. Instaliraš samo Huawei Health aplikaciju i to je to.
Hvala na odgovoru...probaću danas na nekom. Ali recimo sat neće da se poveže sa Mate 10 Lite iako ima Health app.
Za prosečnog korisnika kao što sam ja je sjajan...U ovom trenutku huawei gt nudi jedino jacu bateriju sto i nije neka prednost jer sat kao i telefon punim svaku noc. Nemaju izemnjiva lica sata t.j. osim tih preinstaliranih 11 nema mogucnosti za druge kao ni za druge aplikacije. Gear S3 frontier sam dobio uz S9+ ali nikad ne bih dao 300e za ovakav sat, za te pare ima pravih satova da biras. Max cena za ovu zahebanciju ne bi smela da bude vise od 100e.
@yooyo imas na kp ili na aliju takvih satova za oko 50e da biras.
Potpisujem.U ovom trenutku huawei gt nudi jedino jacu bateriju sto i nije neka prednost jer sat kao i telefon punim svaku noc. Nemaju izemnjiva lica sata t.j. osim tih preinstaliranih 11 nema mogucnosti za druge kao ni za druge aplikacije. Gear S3 frontier sam dobio uz S9+ ali nikad ne bih dao 300e za ovakav sat, za te pare ima pravih satova da biras. Max cena za ovu zahebanciju ne bi smela da bude vise od 100e.
Potpuno se slažem. Sve je to ozbiljno skupo za igračku koja traje godinu dana, a pravi i veoma pristojan sat može da se kupi već od 200€ i traje dugo, dugo. Da ne pričamo i da je lepši, to je stvar ukusa. Ja volim tehnološke igračke ali i prave satove, zato sam kupio Amazfit Pace da vidim kako to izgleda...zanimljivo je svakako ali neisplativo po mom mišljenju.U ovom trenutku huawei gt nudi jedino jacu bateriju sto i nije neka prednost jer sat kao i telefon punim svaku noc. Nemaju izemnjiva lica sata t.j. osim tih preinstaliranih 11 nema mogucnosti za druge kao ni za druge aplikacije. Gear S3 frontier sam dobio uz S9+ ali nikad ne bih dao 300e za ovakav sat, za te pare ima pravih satova da biras. Max cena za ovu zahebanciju ne bi smela da bude vise od 100e.
Što se baterije tiče od ovog teško da ćeš naći bolje...notifikacije su takođe ok... E sad, nema nfc i android Wear, ali mislim da si tu čak i da nađeš tako nešto osuđen na teške Kineze... Ne znam nijednu pristojnu firmu koja pravi neki sat koji ima sve to što hoćeš... A kod tih kineza mislim da je baterija za početak očaj, jer koliko god napišu da traje verovatno ne može duže od dan dva da drži...Da li neko proizvodi satove bez ovih health I sport funkcija? To me ne zanima nimalo, samo dužina trajanja baterije, notifikacije i NFC plaćanje.
Da li nekorišćenje ugrađenih health I sport funkcija produžava trajanje baterije?
I mora da bude wear OS.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari