Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li moze pomocu Samsung Gear 2 Neo sata da se meri uzivo pejs pri trcanju i da pokazuje vreme i daljinu predjenu?I da li on ima GPS?I da li se moze Gear 2 Neo povezati sa android telefonom i bt sluskama?

Poslednja izmena:
Neko je pomeno da ne rade obaveštenja sa Gear S3 sa telefonima koji nisu Samsung. Ako je mislio na poruke, Frontier radi sa Xiaomi. Vide si viber i sms, može da se pročita, izlazi i slika sa vibera i može da se pročita poruka.

Radio je meni bez problema i sa Moto z

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Neko je pomeno da ne rade obaveštenja sa Gear S3 sa telefonima koji nisu Samsung. Ako je mislio na poruke, Frontier radi sa Xiaomi. Vide si viber i sms, može da se pročita, izlazi i slika sa vibera i može da se pročita poruka.

Više puta ponovljeno: notifikacije rade na neSamsung telefonima, ne rade aplikacije za email i poruke

https://m.aliexpress.com/item/32838...3-inch-Color-IPS-Screen-Smart-Wristband-Heart

Једино што није округао!
Додуше није ни "паметни сат" већ фитнес наруквица, али ја сам са овим уређајем одушевљен!
Одличан у мерењу корака, бројем откуцаја срца, мерењу спавања, пријем свих обавештења, аларм, временска прогноза, са батеријом преко 15 дана! Толико ми се свидео, да спавам са њим! :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Hvala na preporuci ali ne vredi, u pitanju je žensko, može da ima funkcije kakve god hoćeš ali ako je ona zamislila da bude okrugao sve pada u vodu. [emoji3]

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Više puta ponovljeno: notifikacije rade na neSamsung telefonima, ne rade aplikacije za email i poruke
Gmail radi. Kupujem prodajem radi i može da se čita na satu. Mogu da probam app, dajte primer?
Šta znači "ne rade aplikacije za email i poruke"? Ok, za Gmail je alter potvrdio da radi. Da li treba ispitivati svaki android brend šta radi a šta ne, ili ako na Xiaomiju radi, radi i na ostalim? A pod "poruke", chronograph, misliš li na sms poruke? Ako npr ipak rade sms na ne-samsung telefonima, zanima me da li se može odgovoriti na njih i slati putem google glasovnog unosa teksta?
Alter, pored gmaila, rekao si da kažemo apk koje bi nam značile na satu da proveriš, evo par meni važnih za sat : yahoo, k-9 (apk za sve mejlove), viber, vrem prognoza koju ja koristim - the weather: Forecast & radar maps (za sate i dugoročniju prognozu mi treba), CamScanner - Phone PDF Creator. I verujem da neki muzički plejer radi i jutjub?

Google voice ne radi na samsung satovima odgovoreno vec 1000 puta,sto se notifikacija tice sve moze da ti stizecna sat uglavnom,aqua stize provereno kao i yahoo,ostalo ne znam ali nema razloga da ne moze,da li mozes da odgovoris tekstualno na sve to se nisam igrao jer za to koristim telefon

stizhe i mozhe da se odgovori sa Mate 20 pro na samsung galaxy watch:

POZIV <priimi, pozove>
SMS <primi, odgovori, odgovor se ne vidi u aplikaciji za poruke na telefonu dok se na samsungu to videlo>
VIBER
WHATSAPP
GMAIL

Da li je neko probao GT na Samsungu da li radi? Nemam u kuci ni jedan osim Huawei telefona pa ne mogu da probam. I da li ima neka univerzalna aplikacija za povezivanje...

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Gmail radi.
Kupujem prodajem radi i može da se čita na satu.
Mogu da probam app, dajte primer?

Postoji Gmail aplikacija za Tizen?

Možeš da otvoriš aplikaciju na satu, pogledaš inbox, sent items, napišeš mail?

Stižu notifikacije za email (Gmail, Yahoo, ...), moguće je odgovoriti na mail, ali kad se obriše notifikacija ne postoji način da vidiš mail... Jednostavno kad se upari sat sa neSamsung telefonom, aplikacija za email ne radi na satu. Kad se upari sa Samsung telefonom, imaš normalno pristup mailovima kao i sa aplikacije na telefonu...

Ne mešajte notifikacije i eventualno odgovor na mail/SMS da kompletnom aplikacijom za email/SMS...

Poslednja izmena:
Ne postoji gmail aplikacija za samsung galaxy watch, mozhe se prochita trenutni mail koji stigne i da se odgovori na njega.

Imao sam samsung sa watchem, ali nikad nisam koristio samsungov mail client....

Radi, probali smo u redakciji kad smo ga testirali na S9. Instaliraš samo Huawei Health aplikaciju i to je to.

Hvala na odgovoru...probaću danas na nekom. Ali recimo sat neće da se poveže sa Mate 10 Lite iako ima Health app.

I da je starija, kad je instaliras, pita lepo da se poveže na Huawei servere [emoji1] da skine nove uređaje...

F1

Više sam za klasične satove, ali sve mi se vise dopada...
0c54fbba9795ae0c6714541873119fe6.jpg
eb8a2d579f98bba71cdcaebd6c817b14.jpg

Da li neko proizvodi satove bez ovih health I sport funkcija? To me ne zanima nimalo, samo dužina trajanja baterije, notifikacije i NFC plaćanje.
Da li nekorišćenje ugrađenih health I sport funkcija produžava trajanje baterije?
I mora da bude wear OS.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

U ovom trenutku huawei gt nudi jedino jacu bateriju sto i nije neka prednost jer sat kao i telefon punim svaku noc. Nemaju izemnjiva lica sata t.j. osim tih preinstaliranih 11 nema mogucnosti za druge kao ni za druge aplikacije. Gear S3 frontier sam dobio uz S9+ ali nikad ne bih dao 300e za ovakav sat, za te pare ima pravih satova da biras. Max cena za ovu zahebanciju ne bi smela da bude vise od 100e.
@yooyo imas na kp ili na aliju takvih satova za oko 50e da biras.

U ovom trenutku huawei gt nudi jedino jacu bateriju sto i nije neka prednost jer sat kao i telefon punim svaku noc. Nemaju izemnjiva lica sata t.j. osim tih preinstaliranih 11 nema mogucnosti za druge kao ni za druge aplikacije. Gear S3 frontier sam dobio uz S9+ ali nikad ne bih dao 300e za ovakav sat, za te pare ima pravih satova da biras. Max cena za ovu zahebanciju ne bi smela da bude vise od 100e.
Za prosečnog korisnika kao što sam ja je sjajan...

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Potpisujem.

Ako neko hoce da menja garmina za GS3 nek se javi

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Potpuno se slažem. Sve je to ozbiljno skupo za igračku koja traje godinu dana, a pravi i veoma pristojan sat može da se kupi već od 200€ i traje dugo, dugo. Da ne pričamo i da je lepši, to je stvar ukusa. Ja volim tehnološke igračke ali i prave satove, zato sam kupio Amazfit Pace da vidim kako to izgleda...zanimljivo je svakako ali neisplativo po mom mišljenju.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

svako ima svoje misljenje i pravo na sta ce trositi svoje pare i da li ce kupiti pametni sat, zavisi i od godina i od dosta parametara.. ako volite klasicne satove imate temu tu, pa joj se pridruzite ne morate dolaziti na ovu temu i pricati da je skupo i da bi za te pare kupili pravi sat... Ne mogu da verujem da to radite, isto kao da ste otisli na temu Note 9 i rekli kako je skup i da cete pre kupiti fixni telefon... ajde molim vas prestanite!

Da se ubacim u temu, uzeh gs3 frontier. Zanima me da li je ko uzimao druge kaiseve, i koje, pitam za preporuku?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Da li neko proizvodi satove bez ovih health I sport funkcija? To me ne zanima nimalo, samo dužina trajanja baterije, notifikacije i NFC plaćanje.
Da li nekorišćenje ugrađenih health I sport funkcija produžava trajanje baterije?
I mora da bude wear OS.

Što se baterije tiče od ovog teško da ćeš naći bolje...notifikacije su takođe ok... E sad, nema nfc i android Wear, ali mislim da si tu čak i da nađeš tako nešto osuđen na teške Kineze... Ne znam nijednu pristojnu firmu koja pravi neki sat koji ima sve to što hoćeš... A kod tih kineza mislim da je baterija za početak očaj, jer koliko god napišu da traje verovatno ne može duže od dan dva da drži...
7cefffcd088dfe9020f783a549764c05.jpg

Ako je baterija 2 dana onda ću sačekati još koju godinu. Fit & sport informacije me nimalo ne zanimaju, zato sam i pitao da li postoji uređaj koji nema ove mogućnosti u nadi da će imati veću autonomiju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno