Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imas na youtube postupak. Ili na ifix sajtu. Ja narucio za gear s2 sa ebay, pa cu sam da promenim jer ovde u servisu nemaju baterije za Americko trziste

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

znam to, nego rekoh iz prve ruke. Jedina osoba koju znam da je pokusala da zamijeni na 360 je syebala telefon (a nije da je decko amater)

Nije još svuda krenuo - piše gde je pušten

Galaxy S9+

Da li ce biti update i za s2?

A ja vec narucio novu bateriju, mislio da je do baterije. Svakako nova baterija plus novi update, bice super.

Za gearfit2 pro stigao pre dva dana. Čini mi se da fluidnije malo radi kada se skroluje kroz meni.

Sent from my Mate 10 Pro

Evo ga
0718c397f0f68d99383d5925388b55ae.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Bilo bi lepo kada bi izdrzao sada4 dana bez punjenja[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Znam ali nije u tome poenta,da vidimo 4 dana sa konekcijom [emoji3]

Sprdam se.

Sto se tice 4 dana sa konekcijom nikad nisam video ako pričamo o 24/7 konekciji. Max da sam izašao sa 3-4h konekcijom jes oko 4 dana.

Ima ga prodam mrzi da punim svaka 3-4 dana ...kad izadje da traje mesec dana sa konekcijom uzimam opet xD

Da li neko zna da li treba da izadje i za gear s2?

Nazalost, ne, negde sam skoro procitao da s2 ispada iz igre sto se toga tice. :(

Sent from my Redmi 5 Plus 4/64 using Tapatalk

Bolje dodaj još 50-60 uzmi polovan s3 frontier

@fkloznica
Markic je uzimao ticwatch, mislim da je malo iznad i pisao o njemu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja posedujem Ticwatch E, za mene je baterija lično perfektna. Uključena sinhronizacija, WiFi, GPS, doduše isključen AOD. Na kraju dana baterija na 60%. U retkim slučajevima ispod 50, ali to je samo kada je negde očajan WiFi pa često puca konekcija i ponovo se uspostavlja.

Kako da onesposobim potpuno s-health na gear s3 frontier?
Pogasio sam obaveštenja ali i dalje nešto drnda u pozadini

Galaxy S9+

Nikako, osnovna namena sata je da prati te osnovne stvari. Možda nekim custom firmwerom ako ima. Na kraju krajeva, ako ti nw trebaju smart funkcije, prodaš i pazariš neki Longines ;)

Btw, uzeh malo da testiram dok ne ode drugaru

2b11d574ffab2f4d501d82788c262c65.jpg

Sent from my Mate 10 Pro

Bices zadovoljan sigurno,ostace ood tebe[emoji3][emoji3][emoji3]

Mene moj smorio, valjda će uskoro s4 frontier

Btw ovaj novi update stvarno bolja baterija i malo gladje radi :O

Bices zadovoljan sigurno,ostace ood tebe[emoji3][emoji3][emoji3]

Svideo se ili ne, sat je obećan kolegi sa foruma...a ko me zna, zna da mora biti kako sam rekao. Odlična je sprava ali već sada mogu da kažem da ovo nije da se nosi 24/7 za razliku od gf2p sa kojim svuda i uvek ;)

Sent from my Mate 10 Pro

I da, dodam pitanje. Ovaj zadnji update na gear s3, da nije dosta srpski u tastaturu ili glasovno prepoznavanje?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno