djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
250Da li neko zna za koliko mogu da prodam huawei smart watch 2, sat je nov ima garanciju?
Mi Note 3
250Da li neko zna za koliko mogu da prodam huawei smart watch 2, sat je nov ima garanciju?
Razlika je u izgledu, classic je više fensy varijanta, za poslovne ljude, dok je frontier allaround.Koja je razlika izmedju S3 Frontier i Classic verzije? Hocu da uzmem sat za poklon, meni Frontier deluje kao bolji uredjaj ili se varam?
Imate li nekog pouzdanog prodavca da preporucite, moze i na PM, vidim da je bas velika razlika u odnosu na cene u radnjama
Samsung gear fit 2 (pro) ili Garmin vivosmart 3? Ovaj drugi ima u zvanicnim radnjama, dok prvog mogu nac jedino na KP.. Jel i iskustva idu korist samsunga, kao sto ipak izgled ide, ili..?
Trenutno po oglasima , meni interesantno u tom cenovnom rangu bi bili (poredjano po licnom ukusu):Ma moze do 220-230e i nisam iskljucivo samo za gore navedena 2 modela. Moze i nesto drugo, slicnih cena.. Pogl3dacu taj polar..
Ne brini, i hoće, Polare sam stavio samo ako stavljaš funkcionalnost značajno ispred estetike...Uh, gear fit vodi kod mene. Zbog izgleda naravno, a pretpostavljam da mu ni treking stvari nisu lose
. Kolko sam pratio, uglavnom ima sve sto mi i treba.
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Sto nervni slom? Ja imam Garmin Fenix 3, brutalan u svakom smislu pa ne kontam bas, doduse sluzi mi za trening, brze setnje i sl, ne idem u krevet sa satomGear fit je mali, tanak elegantan, gotovo neprimetan...prolazi i kao narukvica. Može da se trenira sa njim, spava, pliva i sve to meri usput. Nosio gear s3 par dana, dobio nervni slom!
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Zato što je ogroman; da prostiš ne mogu ni bulju da obrišem sa njim dok mi je na ruci, a kamoli da treniram u teretani, spavam itd. Dobar je za izlazak u kafe da stoji na ruci, eventualno posao u kancelariji ko ima i ništa višeSto nervni slom? Ja imam Garmin Fenix 3, brutalan u svakom smislu pa ne kontam bas, doduse sluzi mi za trening, brze setnje i sl, ne idem u krevet sa satom
S9+ via TT
Prednost kod pro modela je jedino što možeš da plivaš sa njim i ima daleko kvalitetnije kačaljke (ostalo sve isto). Ako je razlika samo 30e, uzmi pro, preko toga idi na običnu verziju ako ti plivanje nije bitno.Ma sve kako se ko navikao pre toga. Inace fit 2 pro verzija, jel vredi ic na nju, ako ima fit 2 obicni, jeftiniji nekih 30-40e..?
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Upravo tako. Manji, lakši i više sportski nastrojen. Trebalo bi da može da se pliva sa njim kao sa gf2 pro ako me sećanje služi.Kakav je Gear Sport u odnosu na S3 Frontier? Deluje mi da je vise sportski...
Što će reći ne možeš da se javiš na telefon preko sata?Malo manji, mozes sa njim u bazen ali nema spikerfon sto zna da bude jako korisno, bar meni,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari