Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je razlika izmedju S3 Frontier i Classic verzije? Hocu da uzmem sat za poklon, meni Frontier deluje kao bolji uredjaj ili se varam?
Imate li nekog pouzdanog prodavca da preporucite, moze i na PM, vidim da je bas velika razlika u odnosu na cene u radnjama

Hardwerski isti samo izgled im drugačiji.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Koja je razlika izmedju S3 Frontier i Classic verzije? Hocu da uzmem sat za poklon, meni Frontier deluje kao bolji uredjaj ili se varam?
Imate li nekog pouzdanog prodavca da preporucite, moze i na PM, vidim da je bas velika razlika u odnosu na cene u radnjama
Razlika je u izgledu, classic je više fensy varijanta, za poslovne ljude, dok je frontier allaround.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Znaci uzimam Frontier. Imate li nekog prodavca za preporuku?

S9+ via TT

Samsung gear fit 2 (pro) ili Garmin vivosmart 3? Ovaj drugi ima u zvanicnim radnjama, dok prvog mogu nac jedino na KP.. Jel i iskustva idu korist samsunga, kao sto ipak izgled ide, ili..?

@zuke Obzirom da nisam imao garmin ne mogu da dam poređenje, ali gearfit 2 pa sada i pro koji imam radi odlično. Imaš u zvaničnoj samsung radnji u bigu npr ali je preskup u odnosu na kp (zadnji put je pro bio oko 34k kada sam gledao; na kp vidim već za 200e da može da se uzme).

@ICE uzmi od bilo koga sa kp ko ima dosta pozitivnih i nisku cenu.

Poslednja izmena:
Samsung gear fit 2 (pro) ili Garmin vivosmart 3? Ovaj drugi ima u zvanicnim radnjama, dok prvog mogu nac jedino na KP.. Jel i iskustva idu korist samsunga, kao sto ipak izgled ide, ili..?

Pošto uzimaš treker, pretpostavljam da nisi neki preterano zahtevan korisnik, u kom slučaju bih ti preporučio Samsung, prvo je lepši, bruka ekran, podnošljiva baterija, lagan, može se nositi i noću...E, sad, Garmin ima dosta bolji SW, uopšteno je ceo HW/SW sinergija mnogo bolja, sam treker precizniji...
Ali, zavisi koliko para misliš da platiš, jer približno u tom cenovnom rangu ima i baš pristojnih satova, recimo Polar M430, garmin VAHR, cak se i VA3 moze naci za malo vece pare...

Mi Note 3

Ma moze do 220-230e i nisam iskljucivo samo za gore navedena 2 modela. Moze i nesto drugo, slicnih cena.. Pogl3dacu taj polar..

Ma moze do 220-230e i nisam iskljucivo samo za gore navedena 2 modela. Moze i nesto drugo, slicnih cena.. Pogl3dacu taj polar..
Trenutno po oglasima , meni interesantno u tom cenovnom rangu bi bili (poredjano po licnom ukusu):

- Polar M600 beli za 150 (ako mozes da prezivis izgled, inace vrh uredjaj, imao sam 3-4 meseca, samo crni)
- Polar M430 za oko 200
- Gear Fit 2 Pro za oko 190
- Garmin Vivosmart 3 za 150

Uh, gear fit vodi kod mene :). Zbog izgleda naravno, a pretpostavljam da mu ni treking stvari nisu lose :) . Kolko sam pratio, uglavnom ima sve sto mi i treba.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Uh, gear fit vodi kod mene :). Zbog izgleda naravno, a pretpostavljam da mu ni treking stvari nisu lose :) . Kolko sam pratio, uglavnom ima sve sto mi i treba.

Ne brini, i hoće, Polare sam stavio samo ako stavljaš funkcionalnost značajno ispred estetike...

Mi Note 3

Gear fit je mali, tanak elegantan, gotovo neprimetan...prolazi i kao narukvica. Može da se trenira sa njim, spava, pliva i sve to meri usput. Nosio gear s3 par dana, dobio nervni slom!

+1
Ha, ja baš juče nosio skoro 2 sata, baš mi je bilo maltretiranje.

Gear fit je mali, tanak elegantan, gotovo neprimetan...prolazi i kao narukvica. Može da se trenira sa njim, spava, pliva i sve to meri usput. Nosio gear s3 par dana, dobio nervni slom!

Sto nervni slom? Ja imam Garmin Fenix 3, brutalan u svakom smislu pa ne kontam bas, doduse sluzi mi za trening, brze setnje i sl, ne idem u krevet sa satom

S9+ via TT

Nosim gear s3 već godinu dana i još nisam u ludnici [emoji16][emoji16][emoji16]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ma sve kako se ko navikao pre toga. Inace fit 2 pro verzija, jel vredi ic na nju, ako ima fit 2 obicni, jeftiniji nekih 30-40e..?

Sto nervni slom? Ja imam Garmin Fenix 3, brutalan u svakom smislu pa ne kontam bas, doduse sluzi mi za trening, brze setnje i sl, ne idem u krevet sa satom

S9+ via TT
Zato što je ogroman; da prostiš ne mogu ni bulju da obrišem sa njim dok mi je na ruci, a kamoli da treniram u teretani, spavam itd. Dobar je za izlazak u kafe da stoji na ruci, eventualno posao u kancelariji ko ima i ništa više
Ma sve kako se ko navikao pre toga. Inace fit 2 pro verzija, jel vredi ic na nju, ako ima fit 2 obicni, jeftiniji nekih 30-40e..?

Prednost kod pro modela je jedino što možeš da plivaš sa njim i ima daleko kvalitetnije kačaljke (ostalo sve isto). Ako je razlika samo 30e, uzmi pro, preko toga idi na običnu verziju ako ti plivanje nije bitno.

Ma idi, divim se ljudima koji mogu nositi tu šklopociju na ruci, mislim i na S3 i na F3. Meni je to jednostavno preveliko...

Slažem se sa kolegom da je do 30EUR razlike prihvatljivo za pro model, ako imaš koga vani, cene tamo su dosta u korist običnog gf2 ...

Mi Note 3

Kakav je Gear Sport u odnosu na S3 Frontier? Deluje mi da je vise sportski...

Malo manji, mozes sa njim u bazen ali nema spikerfon sto zna da bude jako korisno, bar meni,

Kakav je Gear Sport u odnosu na S3 Frontier? Deluje mi da je vise sportski...
Upravo tako. Manji, lakši i više sportski nastrojen. Trebalo bi da može da se pliva sa njim kao sa gf2 pro ako me sećanje služi.

Možeš da odbiješ poziv, ili pošalješ predefinisan sms, i to ne sa svim modelima telefona, ali da se javiš... Jok

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Hvala djurkash na brzom odgovoru!

E onda cu ga uznem...mozda neki drugi put(ako na nekom buducem modelu F3, 4...ili kako ce se vec zvati, budu omogucili javljanje), sad uzimam S3 Frontier. Jeste da je malko glomazan, ali je ipak najkompletniji sw.

Колико реално користите сат за разговор ? Делује ми да не бих користио, јер околина чује. Једино кући када сам сам? Под условом да тада носим сат. Али, опет по кући не носим сат.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno