Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto ponovljeno nekoliko puta da ne moze, tako daaaaa...

Nije baš Smart, ali da li neko ima iskustva sa Xiaomi Huami amazfit, jeftiniji model.Na akciji je za 40-ak EUR, da li vredi?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Android Wear promenio ime u Wear OS by Google. Aplikacija mi se ažurirala, dok je na Ticwatch satu i dalje stari naziv. Osim promene naziva odrađena je i promena verzije koja je sada spuštena na 1.0. Izgleda da uskoro možda vidimo i neki ogroman update koji će doneti i neke novine.

Android Wear promenio ime u Wear OS by Google. Aplikacija mi se ažurirala, dok je na Ticwatch satu i dalje stari naziv. Osim promene naziva odrađena je i promena verzije koja je sada spuštena na 1.0. Izgleda da uskoro možda vidimo i neki ogroman update koji će doneti i neke novine.
Ma ne mogu da ga prevedu osim na onih 10 jezika (a sam Android preveden). Toliko sam očekivao a toliko se razočarao.

Ala si nadrndan .... Pitam jel ima neki root da se to mozda promeni...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

sto nadrndan? Pitas pitanje koje ti je vec odgovoreno: ne moze bilo kakvim softverskim izmjenama da se promijeni ekran, tj. hardver.

Može samo da se grune osvetljenje na max ali opet nikad neće taj ekran biti dobar kao neki skuplji modeli, nije tako zamišljen.
Evo kako izgleda na max:

c86e5ed568a6d25d034272bcfb33c844.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala na odgovorima. Ne znam na ovom drugom modelu da li je isti ekran amazfit 2.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Jel se dešavalo nekome na Andorid Wear-u da Google Fit naprosto prestane da prikazuje statistiku? Od pre par dana, kad god uđem u Fit app na satu, za sve mi stoji samo "0" i koraci i distanca, kalorije, vreme... Ostale aplikacije normalno mere. Probao sam da brišem datu, cache, proveravao permission-e, brisao upgrade aplikacije.
Nema šta nisam probao i jednostavno neće više da prikazuje ništa.

Meni nije , barem dok sam ga koristio (ali poodavno ga ne koristim...)

Mi Note 3

Jel vam vibrira sat kad dobijate notifikacije na viber? Meni sa zadnjom verzijom vibera notifikacije ne rade na telefonuni satu...jedino što tel zavibrira i upali ekran.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Jel vam vibrira sat kad dobijate notifikacije na viber? Meni sa zadnjom verzijom vibera notifikacije ne rade na telefonuni satu...jedino što tel zavibrira i upali ekran.

Isto tako kod mene na satu ne radi

Galaxy S9+

Strašno...već par dana tako od kada sam uradio poslednji update :( Evo ceo dan se sa supportom natežem. Hvala za info druže

Ne znam kako i zašto, ali evo bas sad probao par puta da šaljem poruke na viber, i sat normalno vibrira cim stigne poruka, i naravno sadržaj poruke vidim na satu....

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

@dejan1001 evo @SretenBG namestio na s9+ pa ga cimaj da ti objasni

Eto bar nekom. Mate je još sa problemom :(

Pozdrav ljudi, nov sam što se tiče smartwatcha, zanima me da li ima neki da recimo kad mi neko pošalje sliku na whatsapp da mogu da je pogledam odmah preko sata (bez da mora da se prebacuje "manuelno" i da postoji zoom(po mogućnosti "pinch" zoom)? Malo je komplikovan zahtev, al treba mi za jedan ispit da može lako da se prepiše :)

lakse ti je da naucis :d

Da se licno pitam, momentalno bih te izbacio sa foruma.

Sent in style from my Moto X Style

shtrecnuh se, rekoh mislis na mene :D

Elem, da ja znam, pinch to zoom za fotke na Android satovima ne postoji.

Ma kakvi..

Nego, decku je prvi post, ne bi me cudilo da se i registrovao radi prepisivanja. Sramota. Ako on uopste poznaje taj pojam.

Sent in style from my Moto X Style

Može na samsung frontier zoom [emoji14]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Stvarno ne shvatam šta je problem, u pitanju je prepisivanje za ispit koji na kraju krajeva nema veze sa mojom strukom, a ispada kao da sam tražio pomoć za planiranje otmice.. uglavnom, taj samsung frontier je onaj novi? I dal bi onaj lemfo lem5 bio dobar npr, mada nije android čini mi se. Da li su "neandroidi" nepouzdani i lošijeg kvaliteta ili mogu i oni da prodju?

Cao svima. Kupio sam samsung gear 2 R730A verziju za Americko trziste. Sat je polovan ali jako sam zadovoljan... osim baterije koja nemoze da izgura ni dan uz minimalno koriscenje. Da li moze da se popravi stanje zamenom baterije ili moze da bude neki drugi problem po sredi? Dakle da rezimirm... battery drain problem.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mogu da te kontaktiram nekako,imam neka pitanja u vezi gear 2?

kad smo vec kod baterije, je li neko mijenjao ili ima iskustva sa mijenjanjem baterije na Moto 360 1st gen?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno