Ala si nadrndan .... Pitam jel ima neki root da se to mozda promeni...eto ponovljeno nekoliko puta da ne moze, tako daaaaa...
Ma ne mogu da ga prevedu osim na onih 10 jezika (a sam Android preveden). Toliko sam očekivao a toliko se razočarao.Android Wear promenio ime u Wear OS by Google. Aplikacija mi se ažurirala, dok je na Ticwatch satu i dalje stari naziv. Osim promene naziva odrađena je i promena verzije koja je sada spuštena na 1.0. Izgleda da uskoro možda vidimo i neki ogroman update koji će doneti i neke novine.
Ala si nadrndan .... Pitam jel ima neki root da se to mozda promeni...
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Isto tako kod mene na satu ne radiJel vam vibrira sat kad dobijate notifikacije na viber? Meni sa zadnjom verzijom vibera notifikacije ne rade na telefonuni satu...jedino što tel zavibrira i upali ekran.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ne znam kako i zašto, ali evo bas sad probao par puta da šaljem poruke na viber, i sat normalno vibrira cim stigne poruka, i naravno sadržaj poruke vidim na satu....Jel vam vibrira sat kad dobijate notifikacije na viber? Meni sa zadnjom verzijom vibera notifikacije ne rade na telefonuni satu...jedino što tel zavibrira i upali ekran.
Upali priority displej, bar će da vibrira sat...zvukovnih notifikacija na telefonu i dalje nema (posle dva dana cimanja sa viber podrškom, ovo je napredak za sada) :dIsto tako kod mene na satu ne radi
Galaxy S9+
Ok hvalaUpali priority displej, bar će da vibrira sat...zvukovnih notifikacija na telefonu i dalje nema (posle dva dana cimanja sa viber podrškom, ovo je napredak za sada) :d![]()
Radi sad@dejan1001 evo @SretenBG namestio na s9+ pa ga cimaj da ti objasni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari