Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tražio sam tamo, ali sve je nekako konfuzno, dosta modela nema naveden operativni sistem koji poseduje, fale specifikacije. A nigde ne vidim da ima ovaj Ticwatch, na koji sam se nameračio.
Evo, malopre i ja bio tamo, imaš samo od juče u oglasima Asus zenwatch za 150, Motorolu 1.gen za 120 i 2.gen za 150... Malo li je?

Mi Note 3

Evo, malopre i ja bio tamo, imaš samo od juče u oglasima Asus zenwatch za 150, Motorolu 1.gen za 120 i 2.gen za 150... Malo li je?

Mi Note 3

Razmisliću o toj opciji, mada Zenwatch ne bih sigurno, pošto mi se ne sviđa taj fazon četvorougaonih satova.
Koliko vidim ovaj Ticwatch je na akciji još samo par sati, cena mu je izgleda 200$, izgleda da neću uspeti da ga ugrabim po ovoj ceni, ako se odlučim za njega.

cisto pitam zbog cijena, nisam u SRB. Imam MK1 vec, rado bih se apgrejdovao na mk2 nov za te pare. Malo sam sumnjicav da su samo malo stare, jer Motorola vec poduze ne proizvodi pametne satove, narocito ne prvu generaciju :)

Ja na kraju naručio Ticwatch E, sa Alija za 150$, pa šta bude. Nisam hteo da dajem 110€ za polovni sat, ako mogu za sličan novac da uzmem nov.

Ja na kraju naručio Ticwatch E, sa Alija za 150$, pa šta bude. Nisam hteo da dajem 110€ za polovni sat, ako mogu za sličan novac da uzmem nov.

Javi obavezno utiske kada stigne. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zna li neko da li samsung pay radi kod nas? S3 frontier u pitanju. Inace, kad sam uzeo sat bio je update-ovan na 3.0.0.1. baterija drzi 3 dana lagano. Jedino jede bateriju na telefonu (s7e). Cini mi se da sa s2 classic nije bilo ovako, mada je proslo par meseci u medjuvremenu. Ono sto mi smeta je ovaj rotirajuci bezel, kad spustam quick settings ili kad ga malo "cuknem", bukvalno se cuje kao da ima lufta. Ne znam da li je na s3 classic-u tako, ali mislim da na s2c nije bilo. I pored same velicine, deluje da je i primetno deblji.

Da li neko poseduje ovde Huawei Watch 2, i kakvi su utisci ? Razmišljam se konačno da sebe počastim sa watch 2...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Stigao Fitbit Ionic za vikend, ako koga interesuju utisci, pišite... Baš ovih dana istovremeno nosim VA3 i Ionic, čisto da uporedim merenja...
17dbaf2d0df3a93248bad40d25065e87.jpg
8639879ac4b4c44c93797be6fd0357d3.jpg

Mi Note 3

Da li neko poseduje ovde Huawei Watch 2, i kakvi su utisci ? Razmišljam se konačno da sebe počastim sa watch 2...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Ajde pazaruj i deli utiske. Po onome što sam video na youtube, deluje kao odlična naprava. Obzirom da si huawei fan, čudi me da do sada nisi već uzeo. Ja se razmišljam onaj band 2 pro njihov da probam.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Imam ja ovaj običan Band 2,služi, dobar je... A već neko vreme vagam, uzeti ili ne huawei watch...

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Kupljen upravo huawei watch 2, Sport sa gumenom narukvicom po ceni od 164,00e . Račun iz saturn.de, kupljen 07.12.

Oće li neko nekad napraviti neki SmartWatch koji neće biti toliko glomazan i nezgrapan... Dizajneri kao da su se uspavali u ovom segmentu...

Petak, Subota, stiže i ova sprava, pa da vidim hocu li biti prijatno iznenađen :)

Obzirom da mi je to prvi smartwatch, napisacu moje viđenje i koliko je zaista koristan smartwatch...

Stigla i ova čudna sprava, smartwatch :)

Fino izgleda
Podešeno sve na brzinu, i vrlo jednostavno za podešavanje...
I sve radi kako treba, to je to... Sto se mene tiče, pun pogodak za 160e.
Inace je stigao sa svim folijama fabričkim, kao novo, prodavac kaže da ga je samo 3 puta stavio na punjač od 07.12...
68d38beeffe499b373add6566f17cee3.jpg

Niko sa teme nije zainteresovan za Matrix PowerWatch..? Ne vidim da se i pisalo o njemu, a uzbudljiv koncept je u pitanju.

Sent in style from my Moto X Style

Koliko vidim ova prva verzija je čist fitness tracker, ne može ni notifikacije da prikazuje.
Kada bi uspeli da naprave smartwatch sa ozbiljnim hardverom koji bi se tako punio to bi bio pun pogodak.

@Bogi79, da li mozes da citas sadrzaj Viber poruka? Kod mene na Huawei Watch 1 na Android 1.5 je moglo, na 2.0 nema sanse. Prestao sam i da ga nosim...

Stigao Fitbit Ionic za vikend, ako koga interesuju utisci, pišite... Baš ovih dana istovremeno nosim VA3 i Ionic, čisto da uporedim merenja...
17dbaf2d0df3a93248bad40d25065e87.jpg
8639879ac4b4c44c93797be6fd0357d3.jpg

Mi Note 3
Mene više zanima kako si zadovoljan sa VA3? Ja sam njega hteo da kupim ali su se ljudi dosta žalili na bateriju, kažu da drži samo 3-4 dana, nikako 7.
Forerunner 935 mi je bio preskup i na kraju sam kupio hibrid Vivomove HR.
Meni se Garmin sviđa jer imaju te ekrane koji su uključeni non-stop, ne moraš da stiskaš ništa ili da veslaš rukom da bi proverio koliko ima sati, i oni uglavnom imaju dobru autonomiju. Imao sam Fitbit Blaze pre i bio sam zadovoljan sa njim, jedino mi je smetalo to što ekran nije bio uključen stalno.
184e1d47ca930644d3fb4b8ca19811c4.jpg
b5839fcc7d9c06df6ff7e3e8a996464d.jpg

Koliko vidim ova prva verzija je čist fitness tracker, ne može ni notifikacije da prikazuje.
Kada bi uspeli da naprave smartwatch sa ozbiljnim hardverom koji bi se tako punio to bi bio pun pogodak.

Ima i verzija PowerWatch X, koja prikazuje i notifikacije (ne preterano detaljno), ali generalno sumnjam da ce uspeti tu tehnologiju prikupljanja energije sa/iz tela da unaprede toliko da mogu tonu funkcionalnosti da mu napakuju.

No, meni je takav koncept vrlo zanimljiv, posebno posto me vecinom trenutne mogucnosti PowerWatch sata prakticno jedino i zanimaju - imao sam Sony Smartwatch 3 i prodao ga jer sam ga premalo koristio, maltene samo fitness tracking activities.

Sent in style from my Moto X Style

Dobar je Vivomove HR, htedoh ga uzeti ženi, ali 5 dana baterije mi je bio deal-breaker...
Čekam Nokiu steel HR za nju.
Dobar je VA3 , moje neko iskustvo sa 2-3 indoor treninga nedeljno je 5-6 dana baterije. Pretpostavljam kada dodaš GPS u treninge, izađe tih 4-5 dana.
Razlog zašto sam prešao na Fitbit je da malo isprobam i njihov sistem, a i akcenat mi je trenutno više na Sleep trackingu, nego na drugim stvarima, gde je Fitbit najjači. Posle ostaje još Suunto, i mogu reći da sam sve probao od glavnih igrača. Iskreno, za sada mi je najbolji utisak ostavio Polar, gledano sveukupno...

Mi Note 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno