Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam imao lično nijedan, ali iskustva drugih su korektna...u skladu sa cenom... Ja ih nisam uzeo baš upravo što me nisu zainteresovali ni cenom ni izgledom ni nekim spec. funkcijama...

Meni je u međuvremenu stigao Vivoactive 3, prvi utisci su odlični...

MI MAX 2
2024b34f63ff5c721d4e3d8f79f406b9.jpg

Ajde napisi za par dana utiske molim te, kakav je displej, koliko je kostao koliko vidim ovonje gray verzija

Ajde napisi za par dana utiske molim te, kakav je displej, koliko je kostao koliko vidim ovonje gray verzija
Koristim ga nekih 4-5 dana, još ga doduše nisam nosio na trening, ali za svakodnevne aktivnosti je odličan... Displej je standardna garmin varijanta, nije uporediv ni sa jednim amoledom, ali je meni zadovoljavajuć... Ali zato, sa non stop uključenim ekranom, non stop uključenim HR-om, koji meri na sekund itd, baterija izgura 5-6 dana, da vidimo može li još koji to...Connect je dosta vizuelno redizajniran od prethodnog garmina (230) koji sam imao, meni je sada lepši, a i lakše je i snalaženje...Watch faces ima dosta i za svačiji ukus...
Sam sat je veoma lagan (42gr) i bez problema ga nosim i tokom spavanja...
Eto, pitaj ako to šta konkretno još zanima...i, da, platio sam ga 200eur, bez ikakvih papira, samo sat i punjač...

MI MAX 2

Ima li neko da je kupio u Vip-u gear s3 frontier a da nije dobio tizen 3.0 update?
Ne mora iz Vip-a da bude

NOTE 8

Poslednja izmena:
Kojo će ti tizen 3.0, vidiš da ceo svet kuka da im je upropastio bateriju!? I ako ga dobiješ, nemoj da instaliraš na sat, prijateljski savet ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

U pravu si, jedan probao pa se...., sat radi fluidnije ali je autonomija za 30% losija

Kojo će ti tizen 3.0, vidiš da ceo svet kuka da im je upropastio bateriju!? I ako ga dobiješ, nemoj da instaliraš na sat, prijateljski savet ;)

Meni otprilike ista... oko 5 dana prosek.

da918b025f2692d36252329212458d34.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ovo mi je drugi frontier
Pitam iz razloga zato što sam na prvom odmah dobio update a na ovom još nema
Inače autonomija je bila ista 2-3 dana uz moj način korišćenja

NOTE 8

kod mene 3 dana obično
Flash score radi non stop :) i ostale notifikacije kao što su pozivi, viber, FB i ostalo
Samsung health naravno ne koristim i lokacija je ugašena Screenshot_20171208-165159.jpg

NOTE 8

Poslednja izmena:
Meni je tizen 3.0 doneo samo poboljšanja. Ne ispada sa wifi kao sto je to radio na 2.0. Baterija traje kraće ali ništa sad alarmantno lošije.

Drustvo hocu da zamenim moj MiBand2. Desava se da me ne probudi pa rekoh da uzmem neki drugi koji ima jacu vibraciju. Samo da moze da prima notifikacije, da mi sluzi kao alarm i da ima bas JAKU (spavam kao zaklan[emoji16]) vibraciju...ostalo nije bitno.

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    19.6 KB · Pregleda: 194
Stigao update za gear s3 ,koji,navodno,popravlja bateriju.Velicina update oko 20mb.

Sent from my SM-T715 using Tapatalk

Jel postoji neki smartwatch do 100$ da vredi nešto?

Tek tu negde od 150e ako bi Android wear.
https://eu.mobvoi.com/collections/ticwatch-e

Ili kao što sam ja uzeo amazfit pace mada ti je to mnogo više fitnes tracker nego smartwatch.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deluje interesantno ovaj Ticwatch E, samo kada bi još dostavljali satove kod nas. Mislio sam da je nemoguće naći upotrebljiv sat za taj novac.

Poslednja izmena:
Zavisi za sta ti treba...

Ako hoćeš baš smartwatch, odnosno nisu ti dovoljne samo notifikacije sa telefona, već hoćeš i aplikacije na satu, i nije ti problem da ga puniš svako veče, onda juri te kineske wear satove...

Ali, ako bi ga povremeno koristio za sport, i dovoljne su ti notifikacije sa telefona, onda bi trebalo da gledaš u totalno drugom pravcu...

Mi Note 3

Moj predlog, iz licnog iskustava (posedujem Huawei watch i B15P Smart Band, nakratko se poigrao sa KingWear KW88 i Samsung gear S3), smart band (ili sat sa takvim funkcijama) ili Samsung Gear S3.
Android, mozda kineske varijante sa pinim Androidom (ali proveren model, da valja). Android wear bih zaboravio. Posto je i Google neozbiljan sa razvojem nema potrebe da im budemo zamorcici.

Nisam neki sportista, tako da bih išao na običan smartwatch, bitno je da ima notifikacije, eventualno po koju aplikaciju i to je to. Ali ono što me odvraća od kupovine, svakako je naša carina, prosto kada razmislim ima cena sata da skoči sa carinom na preko 20.000, što mi je stvarno puno za pametan sat.

Ma kakva carina, imaš na KP koliko hoćeš modela, ko sto rekoh, slabo se razumem u Kineze, ali mora da ima nešto da to odgovara, a i cene su korektne

Mi Note 3

Ma kakva carina, imaš na KP koliko hoćeš modela, ko sto rekoh, slabo se razumem u Kineze, ali mora da ima nešto da to odgovara, a i cene su korektne

Mi Note 3

Tražio sam tamo, ali sve je nekako konfuzno, dosta modela nema naveden operativni sistem koji poseduje, fale specifikacije. A nigde ne vidim da ima ovaj Ticwatch, na koji sam se nameračio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno