Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
eBay ljudi, eBay!

Stigo S3 Frontier, neka preporuka za dobar analogni watch face?
0713ed0eb55e1fbdb8b45e20b038cd79.jpg
778c890260ba5f63497f391e07e5524a.jpg
72a4c1cd549d8ffda3175fa2b77cfa51.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Instaliraj WatchMaker sa Gear stora,imas milion razlicitih,proguglaj malo_Ovo je nesto sto ja imam.
f4925105ba6de94199785cf962175c72.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

[youtube]1pAInURHXmQ[/youtube]

Nove Samsung spravice

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako je neko vec kupovao pa zna, da li na WatchMaster aplikaciji kad se pretplatis na Pro mozes da skidas lica bez naknadnog placanja?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da li je moguće da niko ne koristi Garmin uređaje, pa su njihove novosti sa IFA sajma prošle neopaženo_Ok, nisi bazirani na androidu, ali nisu Samsunzi...Vivoactive 3, naslednik VAHR, je vrlo ozbiljna spravica...
Takođe je i fitbit predstavio najnoviji smartwatch, Fitbit IONIC, koji deluje prilično interesantno.
Oba, i VA 3 i Ionic su sa početnim cenama od oko 300 USD/EUR

On topic, stigao pre nedelju dana Polar m600, za sada sam vrlo zadovoljan, baterija izlazi i cela tri dana sa wrist gesture on, što je za android wear vrlo respektibilan rezultat. Naravno, sa AW 2.0...

XT1650

Poslednja izmena:
Dobar meni i samsung gearfit 2 ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja ssm iskreno razocaran sa oba samsungova modela tj vise sportom nego fit2 pro koji je donekle i ispunio moka ocekivanja ali ne u potpunosti,,ako vec nosim nesto na ruci a nije narukvica hocu da to izgleda lepo a ovaj sport je sve samo lep nije,isti hardware su stavili u sat koji tek treba da izadje ,jedino sto je vodootporan i to je jedini plus ,sve ostalo po meni isto ili minus i naravno smanjene dimenzije sto mi se uopste ne svidja ali razumem jer ce sad i zenska populacija vise kupovati,u svakom slucaju od ocekivane bombe ni petarda po meni,ostajem pri gear s3,e da napomenem sto je rekao kolega garmin je izbacio opasnu spravu ,imao sam vivoactive hr ali viviactive 3 je pravi pogodak ja mislim i steta sto ce ona tamnija varijanta biti skuplja od obicne inace je odlican sat

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nisam našao neku posebnu temu, pa da pitam ovde...
Imam Samsung Gear S3, i posle zadnjeg apdejta, počeo je sam da mi se gasi.
Namešten je da ekran bude uvek uključen. Ne greje se, baterija je puna.
I opet, posle xx vremena, kada ga pogledam, on je skroz ugašen.
Da li je neko imao ovaj problem?

Kupljen je u Americi, i nemam garanciju :/

Ima li neko iskustva sa Myki satovima za decu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da ti je isplativije da poručiš iz Kine, ja mogu da ti preporučim ovaj konkretno.

New Arrival Q90 GPS Phone Positioning Fashion Children Watch 1.22 Inch Color Touch Screen WIFI SOS Smart Watch PK Q80 Q50 Q60
http://s.aliexpress.com/z2ma2QRV
(from AliExpress Android)

Ok stvar ali da stavim detetu na ruku "mobilni telefon" i ceo dan zračim e to ne

Nisam video da neko pominje Amazfit Pace, a to je sat koji mi se baš sviđa po izgledu. Ima li ga ko, neko mišljenje o njemu, vredi li? Ne bi ga koristio za trčanje, više kao obični sat sa notifikacijama.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Što se amazfita tiče, ja sam kao nešto napisao u postu #999.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nisam imao tih problema na s3,koji je fw u pitanju

Moj je bqc5 i mislim da je poslednji,mozes sa odinom da ga flesujes bez problema,imas temu na xda

Moj je: R760XXU2BQH1
Tizen version: 2.3.2.4

To je noviji firmware nego taj na xda.
Probaću baš da se vratim, da vidim da li će raditi.

Upravo sam saznao kako da reprodukujem. Samo ga jako prodrmam i ugasi se.
Verovatno konektori sa baterijom nisu dobri.

Poslednja izmena:
Zeleo bih da porucim ne neki preskup ali ok sat, imam dilemu izmedju tri sata, prvi je Lemfo lem5 koji mi je najlepsi ali sumnjam da ce mi njegova narukvica dugo trajati pa da li neko zna da li mogu kada ovu potrosim tj ostetim da zamenim sa nekom drugm obicnom jer vidim da je kao na obicnom satu, drugi sat je isto Lemfo les1 koji sam video da je za te pare best buy i treci Xiaomi Amazfit koji je verujem najsigurniji za te pare ali mi ne izglead lepo, a i ako bih ga uzimao voleo bi da mu zamenim ovu gumenu narukvicu sa recimo nekom koznom ili metalnom pa tako isto pitanje i za njega da li bi mogla da mu se menja narukvica sa nekom univerzalnom obicnom?

Nisam neki zahtevan korisnik i u sustini se uigravam i trebao bi mi sat za one zezancije za otkucaje srca, korake, vibracija kada stigne poruka, da je eventualno procitam, da mi vibrira na ruci kad primam neki poziv.
ISto tako sam video po klipovima da ima dosta skinova za ove satove i isto tako dosta brendiranih skinova tipa Omega, Casio, Rolex itd...Gde se ti skinovi nabavljaju tj skidaju?

Narukvica se ne menja, ostaješ zauvek na njoj, a brzo se haba.
Čak i da odradiš 'band mod' , gubiš zauvek GPS i SIM karticu, jer je antena sakrivena u narukvici.
Baš šteta..za 100€ , koliko košta i precenjeni Amazfit , je best buy.

Poslednja izmena:
Posle 4 meseca se vrv vec snasao...

Inace preporucivati ovakve satove kao bestbuy po ceni od 100+e moze samo neko ko ih nije nikada probao...
Nedavno sam uzeo jer me bas zanimao "medju najboljim kineskim smart satovima - best buy" No1 D5+ naletevsi kod spanaca za nepunih 30e, u sustini identican ovom...
Ono sto stvarno stoji je izrada samog sata kao i displej,narukvica malo bolja od ovog ali sw identican,malo drugacija sminka.
Najveca mana je pravljenje smartfona od sata sa sve sim modulom, notifikacije su uzas kako rade itd itd... kao sto je i lik rekao u klipu, najveca mana je sto nije Wear.
I to je istina jer su ovi satovi jednostavno neupotrebljivi u real life...
Sad nabavio jeftino polovni Sony SW 3 sa Wear 1.5 na njemu (za moje potrebe dovoljno), 10 svetlosnih godina je ispred ovih kineza i jos vodootporan, sto ovi nisu...

Sony SmartWatch 3, koji je btw outdated, trpaš u isti rang sa ovim fancy, good looking momcima, kao best buy?
Izgledao bi kao da si uplivao iz Ratova Zvezda, straight from 80's :D
Izgleda kao Bend2. ;)

I ovi su life waterproof, osim ronjenja i plivanja.
Razmišljao sam na temu dok sam u poslu, da ne vadim telefon iz hip bag-a, uporedivši performanse Amazfit-a i LEM5.
Možda bi Amazfit i došao u obzir da nije precenjen.
Iskreno, ni meni se ne svidja što guraju u sat SIM slot, pa još i zvučnjak kao mp3 player, bizarno+bespotrebno.
NO1 D5 je u istom cenovnom rangu kao Amazfit i LEM5.

Ja sam imao finow i no1 i definitivno za tu cenu nema nista bolje u zavisnosti sta trazite, jedino sto ne valja je baterija i notifikacije ali sve drugo radi perfektno a moze da se koristi i kao tel, a gde ima za 30e? ja bih kupio par kom da lepo zaradim

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne trpam nista vec poredim kao sto sam i sam rekao outdated Sony sa ovim fenserajom i opet je mnogo vise funkcionalniji od ovih...
Meni treba za posao koji nije nezan prema finim satovima tako da mi Sony Star Warz savrseno odgovara.
Imao sam prilike da se poigram i sa svim novijim,GF 3 je super ali i cena... kolega uzeo i trajao mu je citavih 2 nedelje... jasno ti je...

Ja imam Amazfit, kaži šta te konkretno interesuje...

Nije loše za ono što meni treba, notifikacije, vremenska prognoza, sport... :)

Koristim samsung gear s3 i najviše me nervira koliko je loše odrađena integracija whatsapp, viber, messenger aplikacija. Bez plaćene aplikacije možeš samo poslednju poruku da vidiš. O nekom samoinicijalnom slanju poruke možes samo da sanjaš. Nego čekaš da ti neko pošalje pa da mu odgovoriš. To je iritantno. Voleo bih da je i u evropi doatupna LTE varijanta, bio bi savršen za trčanje, teretanu bez potrebe za telefonom.

Deluje mi neverovatno da na je na mom matorom sw3 to podrazumevano...
Ali: primetio sam da se gubi ta opcija ako ugasim bt i ponovo ukljucim jer moram rucno da naredim da deli net preko bt i tek onda se pojavi kao opcija u kontaktima.
Pokusaj to sa restartom sata pa javi

H6X

Ja imam Amazfit, kaži šta te konkretno interesuje...

Nije loše za ono što meni treba, notifikacije, vremenska prognoza, sport... :)
Da ne bih vadio svaki čas fon iz torbice, naročito kada sam u akciji, odgovara mi da pregledam poruke , a repliciranje em što nije podržano na Amazfit-u, već je i pain in the ass, nema šanse to prstima da se ukuca. Pored toga, Amazfit je fitness oriented, ne mogu da se instaliraju aplikacije..dakle Smart Watch je samo po izgledu, a performanse su mu na nivou Band 2, maltene. Pored toga košta isto kao i drugi SW uređaji. To je ono što sam shvatio. Ti ga imaš, ako grešim, edituj me. Hvala.

Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno