On je mislio na razne "no name" proizvodjace iz Kine. Ko zna koliko ih ima ali to je vise igracka nego ozbiljan sat po mom misljenju.
Mozes ubaciti i sim i micro sd karticu i od sata bukvalno napravis telefon, pricas, saljes poruke itd, maltene ne zavisis od telefona.
Dok sa druge strane imas ove ozbiljne pametne satove vodecih svetskih proizvodjaca telefona, koje povezujes sa mobom i tako ga koristis.
Da, da... bitna mi je jako muzika, zvuk... nisam videla tvoju poruku, pa evo sad kačim na svoju poslednju EDITovan tekst, da ne budu 2 u nizu.@dushanna Ako sam dobro zapazio negde si spomenula da ti je bitna muzika. Garmin je tek ove godine počeo da radi modele sa podrškom za muziku. Modeli Vivoactive 3 Music i Forerunner 645 Music. Svi ostali to ne podržavaju.
Da, da... bitna mi je jako muzika, zvuk... nisam videla tvoju poruku, pa evo sad kačim na svoju poslednju EDITovan tekst, da ne budu 2 u nizu.
Super! Zapisaću i te modele, pa tražim recenzije. A gde se to kupuje? i koliko košta?
Ja ga naručio, za oko 200...App store nema, pobogu, koje to aplikacije propustam!? Najbitnije su mi notifikacije, a zatim dobra baterija i fitnes funkcije, pa i praćenje spavanja...Previše slaba baterija.
Pa ovaj Huawei gt će uskoro na 150e.. sat koji nema svoj app store a pojedini ljudi traže za njega skoro 300e. Smešna priča
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Kada ga dobijes napisi malo.utiske,baterija displek,merenje koraka i merwnje pulsa me zanima,hvala unapredJa ga naručio, za oko 200...App store nema, pobogu, koje to aplikacije propustam!? Najbitnije su mi notifikacije, a zatim dobra baterija i fitnes funkcije, pa i praćenje spavanja...
Promenio do sada barem 15 wearables , od čega jedno 7-8 "pravih" smarwatchova, što Wear, sto Garmin, sto Fitbit, što Polar... Ni na jednom nisam koristio nijedan app iz prodavnice sem watchfacea...
Da, setih se, koristio sam jednu aplikaciju više od ostalih, na Polaru M600, u pitanju je bio audio book player za wear , I to nije ni bio u prodavnici, već sam morao da je sideloadujem , jer nije bila sertifikovana za wear, ali radila kao zmaj...
F1
Ja ga naručio, za oko 200...App store nema, pobogu, koje to aplikacije propustam!? Najbitnije su mi notifikacije, a zatim dobra baterija i fitnes funkcije, pa i praćenje spavanja...
Promenio do sada barem 15 wearables , od čega jedno 7-8 "pravih" smarwatchova, što Wear, sto Garmin, sto Fitbit, što Polar... Ni na jednom nisam koristio nijedan app iz prodavnice sem watchfacea...
Da, setih se, koristio sam jednu aplikaciju više od ostalih, na Polaru M600, u pitanju je bio audio book player za wear , I to nije ni bio u prodavnici, već sam morao da je sideloadujem , jer nije bila sertifikovana za wear, ali radila kao zmaj...
F1
Obavezno...Kada ga dobijes napisi malo.utiske,baterija displek,merenje koraka i merwnje pulsa me zanima,hvala unapred
Naravno, svakome je nešto drugo prioritet, ali da mu je playstore velika mana, to malo teze...Nije ni meni app store mana za Huawei GT, ali jeste nedostatak funkcije za razgovor, navikao na Gear S3 i sad nema nazad, nema nazad ni na klasični sat. Obaveštenja i razgovor su najbitnije stvari zbog kojih kupujem sat. Da spavam sa njim ne mogu, to sam otpisao davno, prevelik je, probao i odustao, za to je bolje neka fitnes narukvica kao one Mi Band, male i lagane (kome je to potrebno, nisam video neku svrhu toga, ništa popravio u toku spavanja nisam dok sam nosio sat, najbitnije da ustanem naspavan).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari