Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
7 dana sam vlasnik Magic Watch 2 pa me zanimaju watchface-ovi, procitah da se mogu i kupiti, pa ako nekog ne mrzi da napise gdje se mogu kupiti i jel i za tu opcije treba modovana Health app?

Ekipice, preporuka za sat kojem drži baterija i dobar je za treninge? Ja sam dao drugu mišljenje ali on je zapeo za Samsung Watch 46mm, ja nosim GT 2e i baterija je neuništiva. Cene su im tu negde ali kako hoće i SpO2 da ima mislim da Watch 46mm to nema a GT 2e kod mene ima.

Ako mu treba sat za treninge, da uz to moze da prima basic nortifikacije, nema boljeg izbora od GT2e. Sat je kao stvoren za to, udoban za nosenje, baterija traje koliko hoces a uz to moze da se kupi bukvalno za smesne pare.
Druga stvar je ako mu se ne svidja, ili zeli GW mogucnosti, ali po ovome sto si napisao, GT2e je najbolji izbor.

Postoji tu i mogucnost (sad zavisi i do licnih afiniteta, finansija itd...) recimo drugar ima GT2e koji nosi iskljucivo na treninge, a GT2 pro za svaki dan.. Kaze, GT2 pro mu je najlepsi i uklapa mu se uz stil odevanja, ali mu je zao da ga nosi na treninge, pa je za to kupio neki malo korisceni GT2e na oglasima tipa za 90 eur.. i prezadovoljan je.

Poslednja izmena:
Pozdrav narode. Imam GT uparen sa iphone telefonom,ali nemam u huawei health opciju da za watch face. Da li jos neko ima ovaj problem i kako da to resim?

Na Ajfonu u Health app se ne vide wf. Ili da juriš neku modovanu app ( ako postoji ) ili da se nakačiš na nečiji Huawei/Honor pa skineš šta ti odgovara. Ja imam službeni Huawei, pa tako dodajem watch face-ove...[emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Argentto Tako ja koristim. Treninzi GT 2e, a S3 Frontier nosim na posao i ostatka dana. Znači dobro sam mu rekao :).

Ja koristim jedan za sve..
Samo narukvice menjam svaki dan po nekoliko puta xaxaxa

20210119_171325.jpg
20210119_171536.jpg

U ovo je alkantara neka? Kako bi se kod mene ojela od znoja :D. Gde si uzimao?

Poslao ti na PP :)

@Argentto Hvala :).

Planiram da menjam bateriju na S3 Frontier, nekako mi se čini da kada nakačim bluetooth i krenem u dnevne aktivnosti procenti samo idu jedan po jedan. Pisao sam ranije o tome. Odradio sam i factory ali posle nekog vremena se opet dešava isto. Ne znam koliko će uticaja imati nova baterija da je ne menjam džabe ako mi je suđeno da ga punim na pola dana. Sve mi ide na njega od sync-a.

Pazi, tast ima S3 frontier i evo bas sad ga pitam, kaze baterija oko 3 dana, s tim sto ga ne nosi kad spava..
Ako tebi izgura pola dana samo, definitivno treba da se menja.. Pola dana je malo pa ne znam sta da radis sa satom..

Koliko košta zamena baterije, da li se isplati ta intervencija? Baš me zanima, a ne znam. Pitam za bilo koji sat.

Pa to i mene buni jer jeste da imam sync-ova ali opet malo mi nekako.

Kad si kupio sat ? Nov ili polovan ?
Jel ti ranije bolje drzala baterija ili je od pocetka tako ?

Ne moze pola dana da traje ako je sve u redu makar ti svo vreme ekran bio ukljucen..

Nov u vakumu je uzet ali ima vremena. Star je sada skoro 2,5 godine. S'tim što nije uvek bio na sync-u, a nikada na max osvetljenju. U početku je bilo sve ok, držao je dan, dan i po sa mojom upotrebom, ali posle jednog update-a sam primetio probleme pa reko ajde da ga vratim na nulu i od tada kreće kuburenje sa baterijom.

hmmm..

Cak i to u pocetku kad je bio nov je malo 1 dan.. Moze li neko ko ima S3 frontier da nam da info kako stoji sa baterijom, koliko traje itd ?
A da probas opet hard restart ?
Jesi li probao da menjas fejs ? Zvuci glupo ali neki fejspovi bukvalno jedu bateriju.

https://www.youtube.com/watch?v=eQfb52LQpPA

Procedura zamene je prosta, mozes ovo sam za 10 min da odradis.
Problem je samo naci bateriju..

Poslednja izmena:
Jesam, jednom mi se desilo sa face-om, ali opet nije mi to i dalje bilo to. Odradio sam u međuvremenu još par puta factory ali opet nisam dobio neki napredak. Zameniću bateriju pa ću videti kako će biti.

Imas na ebay.de, oko 20 evrica.. veci problem je shipping jer baterija spada pod "hazard" :)

Evo nasao sam u Nemackoj.. 25 eur baterija + 7 eur shipping.. original Samsung
Poslacu ti link ako hoces

Poslednja izmena:
Mislio sam da je menjam u ProMobi-ju ili kod nekog časovničara. Nikada nisam otvarao sat, niti gledao tutorijale. Ne znam ni kakva je baterija u njemu, baš ću da vidim sada, ali hvala svakako na info :).

Edit: Bog me ima posla, za mirnu ruku je ovo. Mnogo sitnih šrafčića i gimnastike.

Poslednja izmena:
Imas gore link procedure zamene..
Ako mozes naci da kupis i da ti oni odma zamene, onda ti je to najbolje resenje :)

xaxaxaaax.. pa lepo pise "How to Fix a Gear S3 Battery Drain".. iskljucis sve sto "drain-uje" bateriju xaxaxaxa

Užas :). A sam sat kao šećer. Od kvaliteta preko funkcija.

Poslednja izmena:
Hvala al nema na cemu... Ne radi tj nece da se instalira

Ps poser.. m se na ovo sto sam i pokusao, sad vise na fabrickoj nemam uopste hiawei prodavnicu vec samo bidjave free i to par desetina komada[emoji22]
A jesi probao ručno da instaliraš faceove, da ih skineš sa neta?

To sam i radio do skoro, beta health, kina nalog bla bla... Na kraju mi proradila prodavnica i sad sam i nju usrao jer vise nemam u ponudi da pazarim... Imal neko resenje kako opet osposobiti?

EDIT uspeo, otici u AppGallery i tamo azurirati na 11.nesto health aplikaciju...

Poslednja izmena:
Da se hvalim ali ne videh da još neko koristi [emoji2955]
c3f2deb8bffc72d290ad16948c7e12fb.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

to je GTR 2?
kako si zadovoljan sa njim? šta si imao pre?
ja razmišljam da pređem sa amazfit bip na gtr 2

imao Stratos Pace 2 ali mi uzeli :)
tek ga stavio na ruku :) tako da nemam još utisaka sem onih prvih :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno